• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Ken Levine : آنچه Valve با SteamOS خواهد ساخت معرکه خواهد بود

PS3.ONE

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
354
به نظر میرسد کارگردان هنری استدیو Irrational Games و نویسنده عنوان BioShock Infinite یعنی جناب Ken Levine نسبت به برنامه های جدید کمپانی Valve یعن رونمایی از SteamOS برای PC گیمینگ بسیار هیجان زده می‌باشد.

37551364273769352643.jpg

Levine در گفتگو با PC Gamer حرکت Valve در استفاده از Linux برای پایه و ساخت SteamOS "ایده ای شجاعانه و قدرتمند" خواند و اعلام کرد که فکر میکند طبیعت باز Linux دقیقا با رابطه‌ای که گیمرها دوست دارند با سازندگان داشته باشند همخوانی دارد. او ضمن بیان این مطلب که اعتماد زیادی به Valve دارد اعلام کرد:

فکر میکنم حرکتی به سوی آزادی بیشتر را شاهد بودیم. قبلا با کمک Kickstarter یا Humble Bundle ها، یا حتی خود Steam Workshop شاهد تاثییراتی در جهت حرکت به سوی آزادی و به اصطلاح دموکراسی بودیم جایی که اعتماد به گیمرها باعث پیشرفت یا بهتر کردن تجربیات میشد. که البته این موارد همچنان به کمی آزادی بیشتر نیاز داشتند.

البته Levine تصور میکند که علی رغم برخی صحبت ها این نکته که این سیستم عامل بر مبنای Linux است مهم نیست و باید بر این نکته تمرکز کرد که Valve در حال ساخت سیستمی مخصوص گیمرهاست و در واقع لینوکس تنها ابزاری برای رسیدن به هدف است. همچنین او اشاره کرد که مساله مهم برای او امکان اجرای بازی روی سخت افزار مورد نظرش است و علی رغم اینکه اکنون برخی سیستم ها (همچون Wii U یا قابلیت بازی از راه دور PS Vita برای PS3 و PS4) تاحدودی این امکان را فراهم میکنند اما برخلاف آنها آزادی که Valve به مخاطب میدهد بیشتر بوده چون این امکان را فراهم میکند که شخص بازی PC خود را روی هر سخت افزاری که دوست داشته باشد انجام دهد.

برای من بخش مهمی از آینده، امکان اجرای بازی روی سخت افزارهای مختلف است جایی که شما قادر خواهید بود تجربه گیمینگ خود را بر روی هر صفحه نمایشی که دوست داشتید چه صفحه مانیتور، چه تلوزیون، چه iPad و... انتقال دهید و تنها از قدرت یک سخت افزار اصلی برای این کار استفاده کنید.
او در سخنان پایانی اعلام کرد که فعلا پروژه ای برای SteamOS در دستور کار ندارد چون به شدت مشغول کار روی DLC آینده بایوشاک یعنی Burial at Sea است ولی در نهایت بار دیگر حمایت خود را از Valve و پروژه جدیدش اعلام کرد:
فکر میکنم چیزی که آنها خواهند ساخت معرکه خواهد بود. فکر نمیکنم هیچکس هیچوقت از شرط بستن روی Valve پشیمان شود.

ممنون NeoGAF

بالا