• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

kenwood 718ex

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
یک جفت کنوود 718 ای ایکس هست که مال یکی از دوستانه. کلا یک ماهه که یه 206 صفر خریده و چندروز پیش فروختش و بانداشم که همون روز اول خریده بود گزاشته برا فروش.
باندا به ضبط فابریک 206 وصل بوده. گارانتی از اول نداشت. توری روشم تو مغازه جا گزاشته بود که من 1 جفت توری پیدا کردم براش ولی توریاش نو نیست و گوشه یکیش یه ترک کوچیک داره ولی باندا در حد نو هست. خودش 160 خریده که فکر کنم کمی گرون خریده. چون اخرین قیمتی که من داشتم 140 بوده. به هر حال من قیمت پایرو 90 میزارم و به اولین پیشنهاد 110 فروخته میشه. پایان مزایده 5شنبه 12 ظهر.
مثل همیشه پول پست با خریدار هست و حضوری شمال تهران تحویل میدم.
با تشکر.

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
راستی یه دونه هدیونیت پایونیر 7150 در حد نو هم دارم که اگه فروشی شد قیمت قطعیشو میگم ولی فعلا اگه کسی 320 بخواد تقدیم میکنم. اگه فروشش قطعی شد عکس هم میزارم. ولی در حد نو هست و فقط خشای ریز داره. 100% هم سالم هست. گارانتیشم پایونیرانه که 2 ساله تموم شده. قیمت نوشم 360 هست.
پ.ن: فقط دوستان توجه کنن اگه دلتون خواست میتونید این هدیونیتو به این قیمت بخرید کسی مجبورتون نکرده.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
کیفیت صداش چطوره داداش؟!
من اطلاع زیادی از کیفیت و صداشون ندارم...ممنون میشم یکم توضیح بدید در موردش...
خریدارم...

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
کیفیت صداش چطوره داداش؟!
من اطلاع زیادی از کیفیت و صداشون ندارم...ممنون میشم یکم توضیح بدید در موردش...
خریدارم...

من خودم اینینیتی رفرنس دارم. باند من به کیفیتش معروفه. این کیفیتش 20% کمتر از اونه ولی حجم صداش و مخصوصا بیسش 40% بیشتره. کلا بدون امپ هم ببندید همه فکر میکنن امپ و ساب دارید. فقط کافیه با یه ضبط خوب درایوش کنی. اگرم بهش امپ وصل کنی چه بهتر. این باند به خاطر این معروف شد که بدون امپ هم صدای عالی داره.
بازم اگه کسی اطلاعات کاملتری داره بگه.

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
باند های خوبیه صدای خوبی داره.میشه گفت بعد مدل 7100 کنوود بهترین مدلش همینه.البته مدل 7100 تو بازار کمیاب شده اکثرا از این باند استفاده می کنند.
قیمت خوبه امیدوارم خوب بفروشی.

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
باند های خوبیه صدای خوبی داره.میشه گفت بعد مدل 7100 کنوود بهترین مدلش همینه.البته مدل 7100 تو بازار کمیاب شده اکثرا از این باند استفاده می کنند.
قیمت خوبه امیدوارم خوب بفروشی.

ممنون اقا بهرام از اطلاعات خوبتون. :blush:

Bkb

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اینفینیتی رو نمیفروشید؟

aghil55

Registered User
لایک‌ها
14
من خودم اینینیتی رفرنس دارم. باند من به کیفیتش معروفه. این کیفیتش 20% کمتر از اونه ولی حجم صداش و مخصوصا بیسش 40% بیشتره. کلا بدون امپ هم ببندید همه فکر میکنن امپ و ساب دارید. فقط کافیه با یه ضبط خوب درایوش کنی. اگرم بهش امپ وصل کنی چه بهتر. این باند به خاطر این معروف شد که بدون امپ هم صدای عالی داره.
بازم اگه کسی اطلاعات کاملتری داره بگه.

برادر باند 718EX کنوود 3 اهومی هست و حتما" باید با آمپلی بسته بشه.. وگرنه به آمپلی داخلی پخش فشار میاره..
آمپلی داخلی پخش فقط 4اهوم رو ثاپرت میکنه...
ولی خوبیی که داره چون 3 اهومیه نسبت به باندهای 4اهومی.. با یه آمپلی ارزونتر راحت میشه ثاپرتش کرد..

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
برادر باند 718EX کنوود 3 اهومی هست و حتما" باید با آمپلی بسته بشه.. وگرنه به آمپلی داخلی پخش فشار میاره..
آمپلی داخلی پخش فقط 4اهوم رو ثاپرت میکنه...
ولی خوبیی که داره چون 3 اهومیه نسبت به باندهای 4اهومی.. با یه آمپلی ارزونتر راحت میشه ثاپرتش کرد..

ممنون
یه سوالم داشتم. اگه از ضبط 4تا rca بگیریم برای ساب و باندای عقب و به جای سیم فابریک باندای جلو باند وصل کنیم و به جای فابریک باندای عقبم باند وصل کنیم به ضبط فشار میاد؟

finepix

Registered User
لایک‌ها
83
زمان مزایده که تمام شد و مشتری نداشت!
اگر ناراحت نمیشید من زیر قیمت پایه خریدارم.

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
زمان مزایده که تمام شد و مشتری نداشت!
اگر ناراحت نمیشید من زیر قیمت پایه خریدارم.

خواهش میکنم. چه ناراحتی. قیمت مورد نظرتون رو پخ کنید. فقط منصفانه. ممنون

P A M I

Registered User
لایک‌ها
6
داداش کیفیت در چه حدیه؟وضوح و باسش؟یه مقایسه با 6975 داشته باشی بهم بگی بهتره!ممنون از لطفتون

من 718 معمولی دارم ، اگه با آمپ خوب درایو بشه کیفیتش عالی هست ، دوران 6975 به سر اومد

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
داداش کیفیت در چه حدیه؟وضوح و باسش؟یه مقایسه با 6975 داشته باشی بهم بگی بهتره!ممنون از لطفتون

کیفیتش نسبت به باندی که رو ماشینم هست( اینفینیتی رفرنس) پایینتره. نسبت به 6975 اصلی 10% کمتره ولی بیسش بیشتره. در کل به نظر من تو این رنج قیمت باند خوبیه. 6975 اصلی هم یخواید باید حدود 250 تومن برای دست2 درحد نوش پول بدید.
6975 وی2 هم هست که تو مایه های همینه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا