• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

komak

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kingunivers

Registered User
لایک‌ها
37
سلام دوستان من شنیدم با گوشی هم میشه به اینترنت وصل شد !!!! (از طریق کامپیوتر)می خواستم بدونم با گوشی منم میشه اگه میشه چه جوری؟؟؟؟ مارک گــــــــــــــــوشیم 5130 نوکیا هستش
ممنون میشم اگه کسی بگه چه جوری وصل شم:)

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
سلام دوست عزیز....ظاهرا شما هم مثل من کم طاقت هستین

قبل از هر چیز توصیه اکید میکنم که سیمکارتتون چه همراه اول باشه چه ایرانسل یکی از بسته های جی پی آر اس روزانه یا هفتگی یا ماهانشو فعال کنید چون اگر این کار رو بدون فعال کردن این بسته ها انجام بدین به طرز فجیعی از اعتبارتون کم میشه یا اگر سیمکارتتون دائمیه سرماه پول زیادی بابت اینترنت باید بدین(پیشنهاد من بسته روزانه ایرانسل 200 مگابایتی هست که تا 3 روز هم جواب میده)

حالا ادامه ماجرا....

شما برای این کار به برنامه nokia pc suite احتیاج دارین اگر نصبه که فبها اگر نه پیش از هر کاری نصب کنید
در مرحله بعد گوشی رو با کابل یو اس بی به کامپیوتر وصل کنید
وقتی گوشی رو وصل کردین از شما میپرسه با چه حالتی میخواین وصل بشین شما هم یا nokia mode یا pc suite (دقیقا نمیدونم کدومشه) رو انتخاب میکنید
وقتی pc suit گوشی شما رو شناخت در منوی سمت راست برنامه در ردیف اول و سمت راست یک آیکن کره زمین که دو تا فلش موازی و خلاف جهت هم روش هست(....لول) میبینید اونو بزنید و 10 ثانیه صبر کنید تبریک میگم شما از طریق گوشی به اینترنت وصل شده اید به همین راحتی به همین خوشمزگی!!!!!

پ ن:کپی برای عموم آزاد است البته با ذکر منبع.....لول(چقدر خودمو تحویل گرفتم....بچه های بخش موبایل لطفا به من نخندید....لول)

پ ن2:دوست عزیز اگر کارتون راه افتاد در حق این بنده ناچیز حقیر دعا کنید مشکلات زیاده....مگر با دعاهای شما دوستان همشون حل بشه!!!!!

Last edited:

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
با بلوتوث هم میشه.خیلی راحت و بی دردسرتر.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اگه یه سرچ میزدید تا حالا این بحث چندین بار مطرح شده
در ادامه بحث بلوتوث و کابل
بهترین و پایدارترین کانکشن بدون هیچگونه قطعی وایفای هست که گوشی شما باید دارای سیستم عامل هم باشه که بشه نرم افزاری نصب کرد که گوشیو روتر وایرلس کنه.یعنی گوشی ای که وایرلس داره اما سیستم عامل نداره رو نمیشه همچین کاری باهاش کرد

AminMrz

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوستان من شنیدم با گوشی هم میشه به اینترنت وصل شد !!!! (از طریق کامپیوتر)می خواستم بدونم با گوشی منم میشه اگه میشه چه جوری؟؟؟؟ مارک گــــــــــــــــوشیم 5130 نوکیا هستش
ممنون میشم اگه کسی بگه چه جوری وصل شم:)
اول باید برنامه Nokia Ovi Suite یا Nokia PC Suite رو نصب کنید بعد گوشیتون رو که تنظیمات اینترنتشو انجام دادید رو به کامپیوتر وصل کنید و یه کانکشن معمولی Dial Up بسازید و مودمشو مودم گوشی تعریف کنید ، به جای یوزر و پس چیزی ننویسید و شماره تلفنشو #99* قرار بدید و متصل بشید.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
به طور کلی نکته منفی که این کار داره اینه که باتری گوشی در بلند مدت نابود میشه!!!!!....ولی خب کار راه بندازه دیگه!!!!!

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
بهترین و راحت تر ین راه استفاده از برنامه blutooth seil هستش خیلی خوفه

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
دوستان من تا این قسمتش رفتم موند بقیش . یه لطف کنین راهنمایی کنید بابا از خیرش نگذشتم

خوب باقی دیگه نداره
مطلبی که علی آقا گفتن انجام دادید؟
وقتی pc suit گوشی شما رو شناخت در منوی سمت راست برنامه در ردیف اول و سمت راست یک آیکن کره زمین که دو تا فلش موازی و خلاف جهت هم روش هست(....لول) میبینید اونو بزنید و 10 ثانیه صبر کنید تبریک میگم شما از طریق گوشی به اینترنت وصل شده اید به همین راحتی به همین خوشمزگی!!!!!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
شما روی اینی که دورش خط کشیدم کلیک کنید حله!!!!!....مبارک است.....لول

i210824_29287222341665351704.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا