• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

L.A. Noire

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
attachment.php

LA-Noire-Box-Art.jpg

سازنده : Team Bondi - Rockstar Games
ناشر : Rockstar Games
موتور : In-house engine
پلتفرم : PS3, X360
سبک : Open world,Third-person Shooter, Action-Adventure
مدها : Single-player
رده بندی سنی : PEGI: +18
تاریخ انتشار : 17 2011 May

headline-los_angeles_1947.png

988983.jpg

L.A.Noire بازی Adventure ست که داستان ان در دهه ی 40 و 50 در شهر Los Angeles اتفاق میافتد این عنوان تا الان بیشتر از 100 میلیون دلار هزینه دربرداشته توسط شرکت استرالیائی Team Bondi ساخته میشود.

L.A.Noire شما رو به فضای مافیایی حاکم بر دهه 40 آمریکا (دزدی ها قتل ها و ...) میبرد و با داستانی قوی و جذاب واقعا رابطه مستقیم بین سینما و بازی های ویدئویی برقرار میکند.

Team Bondi تصميم گرفته بازي با همين شكل بسازد. آن ها به طور كامل از عكس ها و مستند هاي مختلف Los Angeles را بازسازي كردند . ماجرا مربوط به پرونده و حل يك سري قتل هاي زنجيره اي در اين دوره است. اين طور كه از شواهد پيداست و همچنين از تجربه اين تيم مخصوصا در ساخت بازي The Getaway معلوم است با يك بازي Open-World در LA در دهه 40 تا 50 رو به رو هستيم.

اين بازي يكي از پر خرج ترين بازي هاي تاريخ است. هر كدام از شخصيت هاي L.A Noire بازيگر و صداگذار خاص خود را دارند كه جالب اين جا است تمام آنها افرادي حرفه اي و با سابقه بوده اند. اين طور كه Rockstar گفته است ، اين بازي سبك گرافيكي فوق العاده خيره كننده و متفاوتي دارد. به نظر مي آيد استفاده از رنگها تيره (سياه و سفيد) و رنگهاي كدر و آرام مانند زرد پررنگ ، استفاده شده.

اين بازي بيشترين خط ديالوگ را خواهد داشت، فقط 2000 صفحه مربوط به ديالوگهاي بازي است . حالا جالب اين جا است كه بدانيد متوسط يك برنامه تلوزيوني حدود 50 صفحه ديالوگ است !!!.
Motion-Capture كردن به اين صورت حرفه اي چالشي را به وجود مي آورد كه ، حالا كه تمام اين حركات و صورت ها به طور واقعي برداشت مي شود ، بازيگرها چقدر بايد باشند؟

در حال حاظر بيش از 300 بازيگر مرد و زن روي L.A Noire كار مي كنند. Aron Staton بازيگر معروف آستراليايی نقش شخصيت اصلی ، يعني Cole Phelps را بر عهده دارد.

Simon Wood كه مدير طراح هاي بازي است مي گويد:" اين بازي مثل ماشين زمان است !" .

تصاویر :

فایل های ضمیمه

• LA-Noire.gif
    LA-Noire.gif
    51 KB · نمایش ها: 129

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
رزرو...

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
از معدود بازی های راک استار که من هیجان دارم براش (هیجان نداشتم البته، ولی از بس که بر و بکس تعریف کردند این طوری شد
icon10.gif
).

بازی های راک استار فروش های میلیارد دلاری دارند و صد میلیون دلار خرج برای ساخت بازی عجیب نیست...

بازی روی ایکس باکس 360 در سه دی وی دی دو لایه و برای PS3 در یک بلو-ری 25 گیگابایتی منتشر میشه!

با کمال تاسف برای بر و بچه های دبیرستانی یا دانشگاهی، توی فصل امتحانات هم منتشر خواهد شد و تا فصل امتحانات تموم بشه از حرارتش کاسته خواهد شد...

با توجه به این که خط داستانی قوی و تم کارآگاهی در این بازی وجود داره هم احتمال میره نیاز زیادی به زبان انگلیسی توش باشه (پس دیکشنری هاتون رو آماده کنید).
icon10.gif

امیدوارم دوستان تجربه خوبی ازش داشته باشند.
icon10.gif

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370

بازی های راک استار فروش های میلیارد دلاری دارند و صد میلیون دلار خرج برای ساخت بازی عجیب نیست...
کوفتشون بشه.باز خوبه پول رایتیشو میدیم.همینا صنعت بازی ما رو خراب کردن! :دی

بازی روی ایکس باکس 360 در سه دی وی دی دو لایه و برای PS3 در یک بلو-ری 25 گیگابایتی منتشر میشه!
با کمال تاسف برای بر و بچه های دبیرستانی یا دانشگاهی، توی فصل امتحانات هم منتشر خواهد شد و تا فصل امتحانات تموم بشه از حرارتش کاسته خواهد شد...
از امتحانا بگذریم،پول سه تا دیسک رو از کجا بیاریم؟ : ))

با توجه به این که خط داستانی قوی و تم کارآگاهی در این بازی وجود داره هم احتمال میره نیاز زیادی به زبان انگلیسی توش باشه (پس دیکشنری هاتون رو آماده کنید).
icon10.gif

اين بازي بيشترين خط ديالوگ را خواهد داشت، فقط 2000 صفحه مربوط به ديالوگهاي بازي است . حالا جالب اين جا است كه بدانيد متوسط يك برنامه تلوزيوني حدود 50 صفحه ديالوگ است !!!.
فکر کنم باید سریال بازی کنیم.

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
این هم مقاله ی من;) البته برای هفت صبح نوشتمش:D

LA Noir وقتی لوس آنجلس جنجالی میشود!

بازی که این روزها تیتر همه ی سایت ها و مجلات رو تسخیر کرده ساخت شرکت پر آوازه ی RockStar است که سابقه ی درخشانی در ساخت بازیهای Open World دارد.
بازیهای Open World بازیهایی هستند که فقط منتهی به سیر خط داستانی نمی شوند و فضای کاملا بزرگ و تقریبا نامحدودی را در اختیار مخاطب میگذارند.
RockStar با سری بازی های بسیار معروف Grand Theft Auto خود را مطرح کرد و اوج آن نیز در GTA IV بود.
در GTA ما شاهد یک فضای بزرگی از شهرهای آمریکا بودیم که میتوانستیم مثل یک انسان آزاد به هر کاری دست بزنیم که تشریح آن بسیار طولانی است!
از انواع ماشین های روز و کلاسیک و وسایل نقلیه ی آبی و هوایی گرفته تا انواع فروشگاه ها , بناهای دیدنی و مشاغل و ...

بازی Red Dead Redemption نیز یکی دیگر از بازیهای Open World شرکت RockStar است که این بار سراغ فضای وسترن رفته است و تبدیل به یک بازی هیجانی و پرطرفدار گشته است.

حالت نوبت به یک فضای مافیایی و پر حادثه در دهه ی 40 در شهر لوس آنجلس با دزدی ها , قتل ها و سیاست های آن دوران با خط داستان بسیار قوی و درگیر کننده که همه ی این ها باعث شده تا بازی رتبه ی 9 از 10 را از سایت GameSpot دریافت کند!

در این بازی شهر لوس آنجلس دهه 1940 تا 50 به طور كامل بازسازي شده است و LA Noir از گرافیک فوق العاده ای بهره میبرد!

این اثر هنری سرشار از راز و رمز های نهفته در خط داستانی بازی و آثار فاخر موسیقی دهه ی 40 و صداپیشگی عالی و بدون نقص شخصیت هاست.

شخصیت اصلی LA Noire فردی به نام Cole Phelps است که یک سرباز ارتش آمریکا در جنگ جهانی دوم بوده و عضو جدید LAPD است و با حل کردن و رسیدگی به پرونده ها و موارد به سرعت از قسمت ترافیک به دزدی و در نتیجه به بخش جنایی منتقل می شود و حالا او باید به فکر قتل های یک قاتل زنجیره ای و فساد بزرگی که در پلیس است باشد.
شما در نقش کارگاه کول فلپس باید در مسیر پر پیچ و خم و پر از رمز و رازهای پنهان ناجی لوس انجلس باشید.

در LA Noire بیش از 25 نوع مغازه مختلف وجود دارد، یعنی 25 نوع شغل و مغازه كه می توانید از آن ها خرید كنید. همچنین 650 نوع از این مغازه ها در بازی دارای ظاهر كاملا متفاوت، با دكور و چیدمان مختلف هستند كه قیمت اجناس آن ها همه بر مبنای قیمت واقعی آن زمان است. حتی رنگ بندی بازی هم دقیقا شبیه به محیط های بعد از جنگ جهانی دوم كار شده است.

در LA Noir آرون استیتون (Aron Staton) در نقش Cole Phelps ظاهر میشود که قبلا به خاطر سریال Mad Man معروف شده بود.

پروژه ی LA Noir بیش از 100 میلیون دلار برای RockStar و تیم سازنده اش Team Bondi هزینه برداشته است و در تاریخ 17 می 2011 در آمریکا و در 20 می در بریتانیا منتشر میشود.

لازم به ذکر است که فروش بازیهایRockStar به علت آزادی های فردی و اخلاقی و خشونت های بیش از حد به افراد زیر 18 سال ممنوع گردیده است.
نام بازی : LA Noir
سبک بازی : Action Advanture Open World
شرکت سازنده : Team Bondi
ناشر : RockStar Games
تاریخ انتشار در آمریکا : 17 می 2011 , 27 اردیبهشت 90
رده ی سنی : M بالای 18 سال
پلتفرم: XBOX360 , PlayStation 3

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
البته نسخه ی لیک شده برای 360 به شدت افت فرم داره که امیدوارم از نسخه ی اصلی اینطور نباشه!

King_Turbo

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان...توی این بازی بد جوری نیاز به زبان انگلیسی هستش.......البته خوب ترجمه شدش توی بیش تر انجمن های بازی وجود داره ولی اینکه خودت جواب معما رو کشف کنی هنره...

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
خب این بازی بسلامتی روی ps3 هم اجرا میشه(ایبوت نیاز داره).قابل توجه دوستانی که نمیخوان کنسولشون رو آپدیت کنن یا از حالت کپی خور خارجش کنن.

amo mori

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان من این بازی رو میخوام بگیرم واسه ایکس باکس
باید سه dvd رو نصب کنم یا نه بازیش dvd به dvd هست ؟؟؟

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
بالاخره امروز بازی کردم

راستش افت فریم زیاده

گرافیکش چنگی به دل نمیزنه و از همه مهمتر به نظرم اصلا open world نیست

تنها خوبی بازی داستانش هست همین

dark_angel

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان من این بازی رو میخوام بگیرم واسه ایکس باکس
باید سه dvd رو نصب کنم یا نه بازیش dvd به dvd هست ؟؟؟

برای اجرا که به DVD نیاز هست ولی هر دیسک رو میتونید در هارد ذخیره کنید.

بالاخره امروز بازی کردم

راستش افت فریم زیاده

گرافیکش چنگی به دل نمیزنه و از همه مهمتر به نظرم اصلا open world نیست

تنها خوبی بازی داستانش هست همین

تجربه خود من و چند نفر دیگه این هست که از روی دیسک بازی کنید افت فریم و فریز پیش نمیاد (باز رو روی یه دیسک خوب تهیه کنید،و مراقب دیسکها باشید.)
open world که هست ولی سازندگان پیش از شروع گفته بودن روال کار مثل GTA و امثال اون نیست.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
تجربه خود من و چند نفر دیگه این هست که از روی دیسک بازی کنید افت فریم و فریز پیش نمیاد (باز رو روی یه دیسک خوب تهیه کنید،و مراقب دیسکها باشید.)
open world که هست ولی سازندگان پیش از شروع گفته بودن روال کار مثل GTA و امثال اون نیست.

اهان ممنون

----------------------

راستش من خیلی دوست ندارم با کنسول بازی کنم این همیشه مقداری از علاقه من نسبت به بازی ها کم میکنه:دی

بعد راستش مشکلی که تو رددد داشتم با این هم دارم مرحله های تکراری و خسته کننده با اینکه رددد بخاطر محیط و گرافیکش فوق العاده بود ولی مرحله های تکراری داشت این هم همونه تو ردد شما ازادی عمل بیشتری داشتی تو این نداری این گرافیکش واقعا نسبت به بقیه پایین تره واقعا خسته کننده هست من حتی از گیم پلیش هم خوشم نیومد! رانندگی هم که افتضاح بود! شما حتی نمیتونستی رادیو رو عوض کنی! اون همه سر و صدایی که کرد واقعا بیخود بود! مافیا 2 رو به این ترجیح میدم گرچه اونم نسبت به شماره یکش واقعا ضعیف بود ولی هرچی هست از این بهتره

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
ماشین های بازی که اکثرا شبیه به هم هستند ماموریت ها هم که شما یه دفترچه همش دستته داری سوال میکنی
من حتی سر صحنه جرم بجای ماشین خودم یه ماشین پلیس دیگه برداشتم گفت ماموریت شکست خورده!
جدا من موندم این بازی چرا انقدر امتیاز اورده!!!

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
احتمالش هست باری کامپیوتربیاد؟؟؟بدجورتوکفم

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
رانندگی یه مقداری توی چشم می زنه (نسبت به GTA ها)، البته شاید من هنوز عادت نکرده باشم.

ولی عجب نقشه ی بزرگی داره.

چند تا مرحله جلو رفتم، بازی با حالیه، ممنون برای معرفی! :)

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
دیسک 1 چه زود تموم شد...:(

همه دارن مرحله ها رو 5 ستاره رد می کنن یا فقط من هستم؟ :p

Last edited by a moderator:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

راک استار گفته بازی پاییز امسال برای پی سی ریلیز میشه گویا البته خبر زیادم جدید نیست...

مثل این که به حرفش عمل کرده الان یه تریلر ازش دیدم که گفته بود برای پی سی :happy:

Untitled.jpg

این هم تریلر بازی :rolleyes:

بالا