• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

label.....

Monirzadeh

Registered User
لایک‌ها
35
مي خواستم بدونم
label
چي هست وبه چه درد مي خوره

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
پيشاپيش از آقا رضا به خاطر فضولي تو حيطه كاري ايشون عذر ميخوام! :D

ببين label يه چيزي هست كه جيميل داره براي دسته بندي كردن ايميلهات كه به جاي درست كرد فولدر ازش استفاده كني. در حقيقت همون فولدره!
مثلا همه ايميلهايي كه از پرشين تولز بهت ميرسه رو با يه label از بقيه ايميلها جدا ميكني تا در آينده اگه بخواي بهشون دسترسي پيدا كني كارت راحت تر باشه.
در ضمن ميتوني تو بخش فيلترها هم تعيين كني كه مثلا به ايميلهايي كه از فلان آدرس بهت ميرسه يه label خاص رو اختصاص بده.

Arasteh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

اگه اجازه بدید یه چیزی هم من اضافه کنم...

اگه لیبل ها و فیلتر های جی میل رو هم زمان به کار بگیری خیلی می تونن مفید باشن... مثلا می تونی انتخاب کنی که ایمیل هایی که از یه آدرس خاص میان... یا اینکه حاوی یه کلمه خاصی هستن به یه لیبل خاص یا حتی یه ایمیل دیگه فرستاده بشن....

من از امکانات جی میل خیلی خوشم میاد... واقعا حرفه ای....

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Arasteh :
سلام

اگه اجازه بدید یه چیزی هم من اضافه کنم...

اگه لیبل ها و فیلتر های جی میل رو هم زمان به کار بگیری خیلی می تونن مفید باشن... مثلا می تونی انتخاب کنی که ایمیل هایی که از یه آدرس خاص میان... یا اینکه حاوی یه کلمه خاصی هستن به یه لیبل خاص یا حتی یه ایمیل دیگه فرستاده بشن....

من از امکانات جی میل خیلی خوشم میاد... واقعا حرفه ای....
ببخشيد من چيز ديگه اي گفته بودم مگه؟؟

Arasteh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا مهدی

نه، توضیحات شما کامل بود.... فقط فراموش کردید بگید که ایمیل ها رو میشه به صورت خودکار وارد لیبل ها کرد... فرمایش شما متینه!

ببخشید اگه جسارتی شد!

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Arasteh :
سلام آقا مهدی

نه، توضیحات شما کامل بود.... فقط فراموش کردید بگید که ایمیل ها رو میشه به صورت خودکار وارد لیبل ها کرد... فرمایش شما متینه!

ببخشید اگه جسارتی شد!
آره ، اينو نگفته بودم ، مرسي! :)

بالا