Esmaeil72
Registered User
land cruiser 2008 مزایده اجلاس با یکم دستکاری خودم...
کارکرد 185 هزار تا بیمه 1 سال فول ، تخفیف نداشته
وقتی من خریدم : اتاق دچار آتش سوزی شده بود (کاملا آهن ) بدنه کاملا سالم بود زاپاس نداشت وینچ رو برادرای عزیز توی پارنکینگ پلیس پیچ زدن و اصلا زیر بار نرفتن کل سیم کشی و برق ماشین مورد داشت و موتور خاموش من خریدم!
الان به واقع جزو بهترین کارام درومد و البته قشنگ 1.5 سال زمان برد همش جنس بود و به شخصه نصب کردم
هیچ نمایندگی دلش به حال ماشین شما نمیسوزه!
موتوری :
کیت مکش k&n ، ست کامل اگزوز آرک دایمر تنظیم صدا
بدنه:
کیت اینوایدر وارد شده (فک نکنم این کیت رو کسی انداخته باشه)
3 جفت زنون ، دو جفت موتور دار 100 وات یه جفت 75 وات
رینگ ورک (تغییر رنگ داده شده همراه کلیپر ترمز آب کاری شده)
داخل:
تماما عوض کردم عکسا گویای موضوع هستش...
فقط فیلم کربن نیستند بلکه فیبر واقعی هستند...
ایکس باکس با کینکت جاساز شده توی در عقب ، خوراک همایشاست که طرف صدای سیستمش رو میبره بالا شما در صندوق رو باز میکنین و طرف رو به بازی با کینکت دعوت میکنین...!
+
تمامی آپشن های 2013 ...
عکس گذاشتم(خودمم افتادم ) ،مایلم بودین ماشین توی سهرودی نمایشگاه یکی از بچه هاست دیدنش ضرر نداره...
دلیل فروشمم روی یه ماشین دیگه میخوام کار کنم
09199196865
مخلص...
کارکرد 185 هزار تا بیمه 1 سال فول ، تخفیف نداشته
وقتی من خریدم : اتاق دچار آتش سوزی شده بود (کاملا آهن ) بدنه کاملا سالم بود زاپاس نداشت وینچ رو برادرای عزیز توی پارنکینگ پلیس پیچ زدن و اصلا زیر بار نرفتن کل سیم کشی و برق ماشین مورد داشت و موتور خاموش من خریدم!
الان به واقع جزو بهترین کارام درومد و البته قشنگ 1.5 سال زمان برد همش جنس بود و به شخصه نصب کردم
هیچ نمایندگی دلش به حال ماشین شما نمیسوزه!
موتوری :
کیت مکش k&n ، ست کامل اگزوز آرک دایمر تنظیم صدا
بدنه:
کیت اینوایدر وارد شده (فک نکنم این کیت رو کسی انداخته باشه)
3 جفت زنون ، دو جفت موتور دار 100 وات یه جفت 75 وات
رینگ ورک (تغییر رنگ داده شده همراه کلیپر ترمز آب کاری شده)
داخل:
تماما عوض کردم عکسا گویای موضوع هستش...
فقط فیلم کربن نیستند بلکه فیبر واقعی هستند...
ایکس باکس با کینکت جاساز شده توی در عقب ، خوراک همایشاست که طرف صدای سیستمش رو میبره بالا شما در صندوق رو باز میکنین و طرف رو به بازی با کینکت دعوت میکنین...!
+
تمامی آپشن های 2013 ...
عکس گذاشتم(خودمم افتادم ) ،مایلم بودین ماشین توی سهرودی نمایشگاه یکی از بچه هاست دیدنش ضرر نداره...
دلیل فروشمم روی یه ماشین دیگه میخوام کار کنم
09199196865
مخلص...
Last edited: