• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Lenovo k3 note چه طوره کسی داشته!

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
بنظر خوب میاد
ولی فک کنم لنوو اول لپ تاب و بعد تبلت بهتر میزنه تا گوشی

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
سلام.
من 3 تا گوشی از گوشی های لنوو داشتم، توی رنج های مختلف و از همشون هم راضی بودم، به نسبت قیمتهاش واقعاً امکانات خیلی خوبی ارائه میده.
الان هم خودم لنوو وایب اکس 2 دارم راضیم ازش.
با خود K3 Note کار نکردم ولی تمام نظرات و فیدبک هایی که دربارش خوندم مثبت بودن و خریدارانش راضی :)

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
در مورد سار یا شاید هم اشتباه کنم یعنی میزان ضرر برای بدن که از حد مجاز بیشتره! گوشی K3 Note قضیه چیه تو سایت Mobile.ir نوشته بودند تو ذوقمون خورد!
قصد خودم فروش Media Pad x1 تبلت بود که اینو بگیرم ولی یه جورایی نتونستم بهتر از تبلت خودم پیدا کنم اول نظرم روی همین K3 note بود که بگیرم و دیگه نیازی به تبلت نداشته باشم هم گوشی باشه و هم تبلت ولی خوب این گوشی هم خالی از اشکال نیست!
نظرم روی گوشی های ال جی تو مایه های 600 - 700 بود که اونم به مذاقم خوش نیومد و دیدم هیچ کدوم همین Media Pad X1 خودم نمیشه!
ممنون

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
در مورد سار یا شاید هم اشتباه کنم یعنی میزان ضرر برای بدن که از حد مجاز بیشتره! گوشی K3 Note قضیه چیه تو سایت Mobile.ir نوشته بودند تو ذوقمون خورد!
قصد خودم فروش Media Pad x1 تبلت بود که اینو بگیرم ولی یه جورایی نتونستم بهتر از تبلت خودم پیدا کنم اول نظرم روی همین K3 note بود که بگیرم و دیگه نیازی به تبلت نداشته باشم هم گوشی باشه و هم تبلت ولی خوب این گوشی هم خالی از اشکال نیست!
نظرم روی گوشی های ال جی تو مایه های 600 - 700 بود که اونم به مذاقم خوش نیومد و دیدم هیچ کدوم همین Media Pad X1 خودم نمیشه!
ممنون
بله تبلتتون واقعاً بی نظیره تو رنج خودش، توی اون رنج هم فقط چینی ها محصولاتی دارن که بشه در نظر گرفتشون!
K3 Note هم مسلماً خالی از ایراد نیست، ولی توی رنج خودش امکانات خیلی خوبی رو ارائه میده، و این که برند لنوو لااقال بهخاطر لپ تاپ هاش از خیلی برندهای چینی دیگه شناخته شده تره.
درباره اون موردی هم که فرمودید حقیقتش هیچ وقت در نظر نگرفتم تو خرید گوشی این رو :)

بالا