• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

lenovo z510 یا lenovo z5070 ??!!

Ali SM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا توروخدا راهنمایی کنین. من بین این دوتا مدل با کانفیگ هردو i5 موندم!
از یه طرف سی پی یو z510 قوی تره(2.5 تا 3.1) ولی اون(1.7 تا 2.7)
از یه طرف دیگه گرافیک z5070 انویدیا 4 ولی z510 انویدیا 2
واقعا موندم چیکار کنم ،ممنون میشم بهم بگین کدومشون عملکرد بهتری روی اجرای بازیای نسبتا سنگین دارن. ودرکل کدومشون بهتره و چرا؟

asadaga

Registered User
لایک‌ها
274
آقا من صفحه نمايش z510 رو در كنار لپ تاپ هاى ديگه ديدم واقعا آشغاله كيفيت رنگ و كنتراست مزخرفى داره
به نظر من مهمتر از سى پى يو و گرافيك صفحه نمايش هست اگه مى تونيد صفحه نمايش ips پيدا كنيد و از همه چي فيلم و گيم و وب لذت ببريد
مدل زير رو نگاه كنيد اگه بتونيد i5 رو پيدا كنيد قيمتش پايين تره ولى واقعا صفحش رو ببينيد عاشقش مى شيد سي بى يو و گرافيكش هم قويه

http://www.digikala.com/Product/DKP...-571G-73638G1TMaii/لپ-تاپ-ایسر-اسپایر-V3-571G

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
آقا توروخدا راهنمایی کنین. من بین این دوتا مدل با کانفیگ هردو i5 موندم!
از یه طرف سی پی یو z510 قوی تره(2.5 تا 3.1) ولی اون(1.7 تا 2.7)
از یه طرف دیگه گرافیک z5070 انویدیا 4 ولی z510 انویدیا 2
واقعا موندم چیکار کنم ،ممنون میشم بهم بگین کدومشون عملکرد بهتری روی اجرای بازیای نسبتا سنگین دارن. ودرکل کدومشون بهتره و چرا؟
سلام. اين لينك مقايسه فارسي:
http://www.digikala.com/Compare/DKP-24008/DKP-35226/
عزيز تر هر نظر 5070 بهتره. صفحه نمايش فول اچ دي ، پردازنده بهتر ، كارت گرافيك قوي تر. پس نظر من 5070 هستش.

mob-charge.ir

Registered User
لایک‌ها
80
کلا ازفکر لنوو بیا بیرون!
صفحه نمایشش اونقدر مزخرفه که من تا یه ماه چشام میسوخت!
من ۵۱۰دارم و از لحاظ سخت افزاری خوب بود ولی سمت چپ صفحه کلید داغ میشد و بعد یه مدت دفرمه شد!البته من بازی نمیکردم و رندر میگرفتم.بازی هم که میکردی دیگه بدتر داغ میکرد!هاردش هم مزخرفه و کم کم صداههای عجیبی میده.بعدم که خاموش کردم و دیگه روشن نشد!!بدون هیچ دلیلی!

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
کلا ازفکر لنوو بیا بیرون!
صفحه نمایشش اونقدر مزخرفه که من تا یه ماه چشام میسوخت!
من ۵۱۰دارم و از لحاظ سخت افزاری خوب بود ولی سمت چپ صفحه کلید داغ میشد و بعد یه مدت دفرمه شد!البته من بازی نمیکردم و رندر میگرفتم.بازی هم که میکردی دیگه بدتر داغ میکرد!هاردش هم مزخرفه و کم کم صداههای عجیبی میده.بعدم که خاموش کردم و دیگه روشن نشد!!بدون هیچ دلیلی!
نظر بنده هم همينه. اما تا نظر دادم برخي افراد(يكي از همشهريان شما) چنان برخوردي كردند كه گفتم بابا بيخيال. بذار هر كي دوست داره بره لنوو بخره.

Last edited:

M £ H D I

Registered User
لایک‌ها
439
دوستان سلام
منم بین این دو مدل گیر افتادم اما بیشتر نظرم رو Z5070 هست
فقط مشکل این وسط سی پی یوش هست که U داره و برخی ها میگن ضعیفه
آیا درسته؟
تو بازی های روز کم میاره؟

mob-charge.ir

Registered User
لایک‌ها
80
من اگه بودم همون 5070 رو برمیداشتم.
حداقل صفحه نمایشش فول اچ دیه!
سی پی یو هم معلومه که ضعیف تره ولی نه در اون حد !واچ داگز رو حداقل روی لاو میاره دیگه:دی
کلا اگه ضعیف بود گرافیک ۸۴۰با چهار گیگ رم روش نبود!
بعد اینکه این لپتاپها به هیچ وجه برای بازی خوب نیست!
مدام تحت فشار باشه میپوکه!
من خودم چون به هیچ وجه اهل بازی نیستم این مدل رو برمیداشتم و با گارانتی دو ساله سازگار.
یه توصیه برادرانه هم اینکه به برندهای دیگه ای مثل ایسوز هم فک کن.یه ایسوز دارم بنده خدا سه ساله اخ نگفته!شبانه روژ هم دست من روشن بوده و تا حدودی تحت فشار

بالا