• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Li-ion یا li-poly کدامیک

Pr0m3en

Registered User
لایک‌ها
324
سلام دوستان
والله گوشی من از نوع پلیمری هستش و منم کنجکاو شدم که بیشتر راجع به این نوع باطری بدونم
حالا یه چند تا سوال کلی میپرسم و از دوستان تقاضا دارم که اول این سوالام رو پاسخ بدن سپس هرچیزی لازمه و یا مهمه راجع به این نوع باطری رو به من یاد بدن
1) طول عمر کدوم بالاتره؟
2) ظرفیت کدوم بهتر؟
3) نگهداری شارژ کدوم بهتر؟
4) آیا این مدل باطری هم میتونه منفجر بشه؟
5) آیا قوانین شارژ لیتیوم یونی که برای شارژ کردن باید بین 60 تا 40 درصد نگه میداشتیم اینجا هم حاکمه یا کلا متفاوته؟ (کلا چجوری یادم رو شارژ کنم تا بیشترین میزان سلامت و طول عمر رو داشته باشه
6)ظرفیت شونبه طور متوسط در چه بازه زمانی و چه درصدی کم میشه؟ تفاوت با لیتیوم یونی تو این مورد چیه؟
7) شارژری که برای این نوع باطری ها استفاده میشه خاصه؟
آخه من با شارژر نوکیا 225 نتونستم این شارژ کنم ولی با شارژر 2آمپر سامسونگ توانستم و البته شارژر خودش که چینی روش نوشته!!!
ممنونم از لطف همه دوستان که وقت گذاشتید و جواب سوالام رو دادید

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
پلیمری بهتره و گرون تره
برای همین هم فعلا لیتیومی عمومی تره
تعداد دفعات شارژ بیشتری و شنیدم البته نیازی به شکل های ثابت نداره مثلا مربع یا مستطیل کامل . غیر هندسی و غیر منظم هم تولید میشن

Pr0m3en

Registered User
لایک‌ها
324
فقط همین مزیت هارو داره؟

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
والله همینهاش هم خیلیه
برای همین مثلا پاوربانکی بخرید که پلیمری باشه یا تبلت مخصوصا که مصرف باطری و تعداد شارژ زیادی دارن و تنها کمپانیها درست و حسابی از این نوع استفاده میکنن در این نوع محصولات

Pr0m3en

Registered User
لایک‌ها
324
والله همینهاش هم خیلیه
برای همین مثلا پاوربانکی بخرید که پلیمری باشه یا تبلت مخصوصا که مصرف باطری و تعداد شارژ زیادی دارن و تنها کمپانیها درست و حسابی از این نوع استفاده میکنن در این نوع محصولات
آخه تو یه گوشی میانرده هست من گفتم که برای ارزون تر درآوردن گذاشتن که خیالم راحت شد
گوشیم هم
Xiaomi Redmi Note 3

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
نه خوبه
در اصل هم این باطریها از نوع همون لیتوم یونیوم هستند فقط الکترولیت ها بکار رفته در اون پلیمریه و یونیومیها مایع
برای همین باطری شما پلاستیکیه ! و برای همین منعطف در ساخت و قواره هستند بدون مشکلات مثل نشتی مایع از باطری
سبک تر هم میشن
فقط از نظر تئوری چون من یکبار فقط گوشی داشتم که ازاین نوع بود (سونی پی) و یادم نیست که میگن نرخ دیسشارژش بیشتر از یونیومیه

Pr0m3en

Registered User
لایک‌ها
324
نه خوبه
در اصل هم این باطریها از نوع همون لیتوم یونیوم هستند فقط الکترولیت ها بکار رفته در اون پلیمریه و یونیومیها مایع
برای همین باطری شما پلاستیکیه ! و برای همین منعطف در ساخت و قواره هستند بدون مشکلات مثل نشتی مایع از باطری
سبک تر هم میشن
فقط از نظر تئوری چون من یکبار فقط گوشی داشتم که ازاین نوع بود (سونی پی) و یادم نیست که میگن نرخ دیسشارژش بیشتر از یونیومیه
الان کلا پلیمر بهتره یا یون؟
یه پلیمر 4000 اندازه‌ چه یونی باطری نگه میداره؟

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
گفتم پلیمر
اون هم گفتم که خوندم و الان یادم نیست چون فکر کنم سال 91 بود که داشتمش
ولی مشکلی نداره در کل

Pr0m3en

Registered User
لایک‌ها
324