• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Link 4 Click | All Links You Need

طراحي سايت رو چطور ديديد ؟

• Total voters
    10

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اين سايت هم راه افتاد !

ماجراي اين سايت برميگرده به وقتي كه اگه يادتون باشه يه قرعه كشي تو يكي از سايتهاي هاستينگ انجام شد ( اسمش هم يادم رفته ) من يه تخفيف براي گرفتن دامين برنده شدم ... يكي از دوستان هم ( محسن ) 50 مگ هاست برنده شد ! تو يه تاپيك صحبت كرديم قرار شد 3 نفري با اين دامين نصفه و هاست مجاني يه سايت ه لينك بزنيم !

دامين رو اونجايي كه تخفيف ميداد ثبت نكردم و به مشكل خورد تو ثبت و آخرش هم ترنسفر شد رو پرشين تولز !!!
هاست رو هم چون 2 ماه از برنده شدن گذشته بود ندادن و هاست هم از آرتين عزيز ( Host 4 Persian ) گرفتم .
طراحي رو هم متاسفانه باز هم تنها انجام دادم !

و خلاصه از اون ايده ي 3 نفري ... يه سايت موند براي من ... كه البته هيچ ربطي به اون ايده نداشت ! نه دامين مجاني ... نه هاست مجاني ... نه طراحي گروهي ... فقط موضوع ! كه لينك بود !

به هر حال با همه مشكلاتش ( اگه يادتون باشه يه مشكل عجيب غريب CSS هم داشتم ! ) طراحيش تموم شد ...

عطا ( عسگري ) هم خيلي خيلي كمك و راهنمائيم كرد ... واقعا ازش ممنونم ! قبلا هم گفتم ... بيشترين چيزي كه من تو اينترنت ياد گرفتم از عطا بوده ! شايد از نظر حجم خيلي نبوده و لي پر كاربرد ترين بوده 100% !!!

سايت هنوز نوپاس ! لطف كنيد ايراد بگيريد ... نظر بديد ... راهنمائيم كنيد ! برنامه نويسيش كامل شده ... طراحي گرافيكش هم اگر نظر خوبي باشه ... حتي طراحيه كل سايت رو هم عوض ميكنم !

سايت 100% انگليسي هست . حتي لينك ها هم فقط به مطالب انگليسي داده ميشه .
مبناي سايت pMachine هست .
طراحيش هم تماما با CSS هست و هيچ Table و Layer توش نداره .
امكان اين هم هست كه چند نويسنده داشته باشه ... با سطح دسترسي هاي مختلف ( كه البته از امكانات pMachine ه و براي اطلاع گفتم كه اگر كسي خواست همكاري كنه و لينك بذاره )
تو قسمت ADD LINK هم خيلي ساده ميتونيد Link بفرستيد ... اگه مشكل نداشته باشه ، به اسم خودتون تائيد و ثبت ميشه .
تعداد دفعات بازديد هر لينك ( HIT ) رو جلوي هر لينك ميبينيد . به همراه Category لينك .
امكان Search خيلي قوي داره . حتي تو توضيحات هر لينك هم جستجو ميكنه . Advance هم داره كه هنوز فعال نكردم . ولي همين هم كفايت ميكنه !

... نظرتون رو بگيد .

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
محتواشو هنوز چک نکردم ولی طراحیش خیلی عالیه

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
ممنونم . لطف داري

از نظر محتواي لينكها خيلي هم با دقت چك نكنيد ! ممكنه بيشتر لينك ها براتون تكراري باشه ! بهر حال روز اوله و بيشتر براي خالي نبودن سايت يه چيزائي توش گذاشتم .

ولي لطفا ( اگر وقت داريد ) قسمت هاي مختلف رو چك كنيد ...

از Menu ( سمت راست ، بالا ) ... Add Link ... Contact ...

صفحه Redirect . ( وقتي رو هر لينك كليك ميكنيد )

Archive

Search ( با كلماتي كه نتيجه پيدا كنه ... و كلماتي كه چيزي پيدا نكنه )

Category

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
حدس من همونيه كه شما ازش مطمئني :happy: اما مگه گوگل به اينكه حالا بين 10 تا لينك 2 تا لينك فارسي هم باشه حساسه؟! تا اين حد خوار و ذليل شديم؟! :eek:

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از daftarekhaterat :
طراحي قشنگي داره. اما چرا لينك ها فقط به منابع انگليسي داده ميشه؟
برای ایدز گرفتن از گوگل :lol: :lol: :lol:

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
زيبا بود ولى اون حالت نيم دايره بالا راست و نيم دايره پايين چپ يه جورى انگار با کل صفحه غريبه اند و مسئله ديگه اى هم که هست مقدار سايه هاى گوشه هست که به نظرم يه مقدار زياده

nendoke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خیلی خوب و عالی .

من تو این سایت هیچ نقشی نداشتم ؟ ;)

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
آقا تبریککککک
عالیه. ظاهرش که خیلی خوبه.همچین یه ذره رنگ فونت ها رو میشه پررنگ تر کنی؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
ممنون از همه .

طراحي قشنگي داره. اما چرا لينك ها فقط به منابع انگليسي داده ميشه؟

منبع لينك ها به خاطر گوگل نيست كه انگليسيه ! چون گوگل كاري به منبع لينك نداره !
اين كار رو خودم كردم ... به چند دليل ! اول اينكه چون تيتر لينك ها انگليسيه ، خيلي جالب نميشه كه فارسي رو ترجمه كنم يه تيتر از توش در بيارم بعد به يه كتن فارسي لينك بدم .

مهم تر از اون سعي كردم پا به پاي ويزيتو هاي ايراني ، ويزيتور خارجي هم جذب كنم .
و م.ض.ع ديگه اينكه اگه من همه چيو انگليسي بذارم ، خيلي از ايراني ها هم ميتونن استفاده كنن ! ولي اگه لينك فارسي بذارم هيچ خارجي هيچي ازش نميفهمه !

مقدار سايه هاى گوشه هست که به نظرم يه مقدار زياده
متوجه نشدم ... سايه ها كنار رو ميگي ؟! ( سمت راست و چپ ... از بالا تا پائين ؟ ) كم كنم ؟!

من تو این سایت هیچ نقشی نداشتم
من واقعا شرمنده ام ! همسر عزيزم ( :D ) هم تو طراحيه اين سايت خيلي كمكم كرد ! مخصوصا تو قسمت كانتكت ... يه كد خيلي خوب براي Mail بهم داد . تو طراحي هم قبل از اينكه همه ببينن ايشون و چند تاي ديگه نظرات خيلي سازنده اي دادن ! :happy:

ممنونم همسر جون .

همچین یه ذره رنگ فونت ها رو میشه پررنگ تر کنی
رنگ فونت ها ؟! ( طوسي رو پر رنگ كنم ؟ ) يا اون صورتي كه ماله كتگوري هست ؟!
تو كل سايت از 3 تا رنگ استفاده شده ! طوسي ، صورتي ، زرشكي .

بر روی تبالیق گوگل هم کلیک شد
تشكر ! :D ( به اين ميگن يه ويزيتور دوست داشتني :D )

whiteflag

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشيد من الان سايت رو تو فاير فوکس ديدم عکسهاش لود نمى شد

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
مهم تر از اون سعي كردم پا به پاي ويزيتو هاي ايراني ، ويزيتور خارجي هم جذب كنم .
و م.ض.ع ديگه اينكه اگه من همه چيو انگليسي بذارم ، خيلي از ايراني ها هم ميتونن استفاده كنن ! ولي اگه لينك فارسي بذارم هيچ خارجي هيچي ازش نميفهمه !
به نظر من اگه يه نشانه خاص كه نشون بده لينك مربوط به سايتهاي فارسي هست انتخاب كني و جلوي لينكهاي فارسي قرار بدي خيلي ميتونه بهتر بشه. اينجوري هم بيننده خارجي تكليفش رو ميدونه و هم بيننده فارسي زبان لينكهاي فارسي رو سريعا تشخيص ميده. :cool:
البته اين فقط يه پيشنهاد بود. از جانب كسي كه درصدي از تخفيف اون سايت گوربه گور شده اهدا كننده هاست داشت و به يكباره زير قولش زد... :hmm:
( هنوز dns هاي اون هاست توي پنل دومين من ست شده باقيمونده! ) :wacko: :eek:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خيلي مخلصيم خاطرات جان !

فكر خيلي خوبيه ! ميتونم يه كتگوري هم براي اين كار درست كنم . يا يه جور ديگه مشخص بشه ... ممنون .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
شايان جان طراحيه خيلي قشنگي داره . اميدوارم تو كارت موفق باشي .

بالا