• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Link Manager ?

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
سلام
حتما برا شما هم پیش اومده که بخواهید لینک های جالبتون رو یه جا ذخیره کنید
خوب بوک مارک بروزر میتونه گزینه خوبی باشه ولی وقتی ویندوز رو عوض کنی همش میپره :(

در این میان سایت هایی هم هستن که این اجازه رو میدن ذخیره کنید لینک هاتون رو ولی خوب بیشترشون با IE , FF سازگار هستن و با مرور گرهای دیگه سازگاری ندارن و همچنین دردسر لاگین کردن رو دارن

حالا من یه برنامه برا این منظور میخوام که امکان اضافه کردن و دسته بندی لینک رو بهم بده
یا حداقل راهی نشون بدین که بتونم موقع تعویض ویندوز بوک مارک هارو هم با خودم ببرم ( برا اپرا بگید که خیلی باحالی :D)
یه چیزه سبک میخوام و الا خودم URLBase Professional رو میدونم امکاناتش زیاده ولی گندست:blink:

لطفا و خواهشن فقط اگه میدونید جواب بدید :blush:
مرسی

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
نمیخوام ... دیگه نگید :D اپرا دقیقا همون چیزی رو که میخوام داره :D یخورده هم بیشتر
Bookmark Manager

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
عزیز جان احتیاجی به برنامه نیست توی Documents and Setting اگه بری بعد تو یوزر مربوطه یه پوشه به نام Favorites هست که هرچی تو Favorites ذخیره کرده باشی اونجا هست و فقط کافی از او پوشه یه کپی بگیری همین البته این Favorites برای internet Explorer هست برای Brower های دیگه هم قائدتا باید یه همچین فلدری وجود داشته باشه حالا کجاست نمیدونم چون من از Browser های متفرقه استفاده نمیکنم ولی Firefox رو میدونم که میتونی Bookmarks رو به صورت فایل HTML میتونی Export کنیش

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
برای ذخیره کردن Favorite به منظور استفاده های بعدی میتونی در IE به منوی فایل بری و گزینه Import and Export را برگزینید ، Next را بزنید و گزینه Export Favorites را انتخاب کنید و بعد آدرس ذخیره را مشخص کنید .

برای استفاده های بعدی می توانید همین فایل را با Import وارد IE کنید .

بالا