دامین " Request Job (.) Com " رو 2 سال پیش حدودا تو سدو گذاشتم و آفر 800 $ از طرف یک لبنانی خورد
اما اون زمان نفروختم ... ایمیلهایی که سدو فرستاده هم هستش ... الان مجددا تصمیم به فروش دامین گرفتم
دامین تو Name.com ثبت شده
تقریبا 3 ماه دیگه اعتبار داره و نزدیک 3 ساله دست خودمه ... پیشنهاد خوبی براش باشه واگذار میکنم .
-------------------------------------------------------------------------------------------
دامین بعدی itis.biz هست که خودم از حراجی Name خریدم
------------------------------------------------------------------------------------------
مورد بعدی هم باز از حراجی خریدم ... دامین Ticket Confirm (.)c Com
------------------------------------------------------------------------------------------
دامین بعدی Golden Domain (.) Net هستش به معنای دامین طلایی
-----------------------------------------------------------------------------------------
گزینه بعدی مناسب فروشگاه هست به اسم Sell Fine (.) Com
و مورد آخر هم دامین Domain Auction Land (.) Com هست به معنی سرزمین مزایده دامین
سایت Domain Auction House.com یه سایت فروش دامین و تقریبا معروفه و این دامین هم نزدیکی
زیادی به اون داره ... دوستان میتونن تو Pm ای اینجا پیشنهاداتشون رو مطرح کنن
تمام دامینها تو Name.com ثبت شده
اما اون زمان نفروختم ... ایمیلهایی که سدو فرستاده هم هستش ... الان مجددا تصمیم به فروش دامین گرفتم
دامین تو Name.com ثبت شده
تقریبا 3 ماه دیگه اعتبار داره و نزدیک 3 ساله دست خودمه ... پیشنهاد خوبی براش باشه واگذار میکنم .
-------------------------------------------------------------------------------------------
دامین بعدی itis.biz هست که خودم از حراجی Name خریدم
مورد بعدی هم باز از حراجی خریدم ... دامین Ticket Confirm (.)c Com
دامین بعدی Golden Domain (.) Net هستش به معنای دامین طلایی
-----------------------------------------------------------------------------------------
گزینه بعدی مناسب فروشگاه هست به اسم Sell Fine (.) Com
و مورد آخر هم دامین Domain Auction Land (.) Com هست به معنی سرزمین مزایده دامین
سایت Domain Auction House.com یه سایت فروش دامین و تقریبا معروفه و این دامین هم نزدیکی
زیادی به اون داره ... دوستان میتونن تو Pm ای اینجا پیشنهاداتشون رو مطرح کنن
تمام دامینها تو Name.com ثبت شده