• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Looking for a Reliable Source/Trainer

Hooman_G

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من عضو جدیدم و از آشنایی با همه شما خیلی خوشحال :D دونقطه دی!
راستش تازه میخوام برنامه نویسی ASP.NET و شروع کنم البته چندسالی 7-8 سابقه برنامه نویسی دارم
دنبال یه سورس خوب (چه کتاب، چه Website یا معلم خصوصی)
میگردم که این موارد و یادبده:

1) ارتباط با user از طریق Cookies
2) Creating Data and communicting with Database
3) استفاده از ماجول های پرداختی بانکها بانک سامان و اینا
و...

ممنون میشم اگر لینکی برای یادگیری ASP.NET از پایه هم میدونید بهم بگید
یه کتاب فارسی چندوقت پیش دیدم افتضاح بود! اگه سورس انگلیسی باشه خیلی فکر کنم بهتره

ممنونم - هومن

پ.ن. عیب می جمله بگفتی هنرش نیز بگو!

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
علاوه بر سایت بالا که مهدی جان گفتند و من هم دوباره توصیه میکنم ، خود سایت asp.net بسیار جای خوبی اه و یک کتاب که من میتونم بگم خیلی دوستش دارم :
http://rooznamechi.persiangig.com/ProgrammingCSharp.rar

و فقط یه چیز میمونه ، کسی که برنامه نویسی میدونه و میخواد یه تکنولوژی جدید مثل asp.net رو یاد بگیره داره لبه یه تیغ راه میره ، با اینکه خیلی سخته شدیدا توصیه میکنم دات نت رو از اول اول شروع کنی !

Hooman_G

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از هردوی شما خیلی ممنونم.
فقط میمونه استفاده از ماجول بانک سامان؟ لطفا اگر کسی میدونه که چطور میشه از طریق این ماجول و سیستم شتاب پول از کاربر یک سایت گرفت بگه پیلیز!

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
باید با بانک قرار داد ببندی و بعد از اون برای شما یه ورودی به سرور باز می کنن و بر طبق ورودی و خروجی نرم افزار آنها شما کاربر را هدایت می کنی و همراه فاکتور ( میزان مبلغ دریاتی از مشتری ) با یه کد به سرور بانک ارسال می کنی و سپس از سرور بانک یه سری کد دریافت می کنی که بیانگر پرداخت یا عدم پرداخت می باشد . در صورت پرداخت مبلق از حصاب مشتری به حصاب شما واریز می گردد .

بالا