• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

LOST فروش ویژه دی وی دی اوریجینال فصل دوم سریال محبوب و بسیار پرطرفدار

mr-tvshow

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فصل دوم سریال LOST (برنده ی جایزه ی GOLDEN GLOBE برای بهترین سریال سال 2006 در آمریکا) در 6 دی وی دی موجود می باشد.قابل ذکر است کلیه ی دی وی دی ها بدون افت کیفیت از dvd 9 اوریجینال release شده توسط کمپانی Buena Vista Home Entertainment در آمریکا و سراسر دنیا به dvd 5 تبدیل شده اند و شامل منوی متحرک-Bonus Features -سه کانال صوتی(انگلیسی-اسپانیایی و برزیلی) و 8 زیرنویس از جمله زیر نویس انگلیسی و همچنین امکان شنیدن توضیحات کارگردان و بازیگران در بعضی قسمت ها همزمان با تماشای آن قسمت در قسمت bonus features در منوی دی وی دی میباشد.قیمت این پکیج 10 هزار تومان میباشد و دی وی دی خام مورد استفاده دی وی دی SD یا همان SAFE DATA میباشد که من مدتهاست ازش استفاده میکنم و کاملا راضیم.
در ضمن فصل اول این سریال نیز در 6 دی وی دی باز هم کپی شده از دی وی دی اوریجینال موجود میباشد که قیمت این پکیج نیز 8000 تومان میباشد. در ضمن در صورت خرید هر دو مجموعه از 2000 تومان تخفیف برخوردار میشوید و مجموعا 16000 تومان برای خرید هر دو فصل باهم میپردازید. در ضمن دی وی دی ها با پیک در تهران به دست دوستان عزیز خواهد رسید و پس از تحویل سفارش هزینه را پرداخت میکنید. در ضمن هزینه ی پیک به عهده ی شما میباشد.
برای سفارش با ایمیل زیر تماس بگیرید:[email protected]
توضیح راجع به سریال LOST:این سریال پرخرج از سال 2004 از شبکه ی معتبر ABC آمریکا پخش شد و به دلیل داستان بسیار جذاب و هیجان انگیز آن به سرعت به یکی از پربیننده ترین برنامه های تلویزیونی آمریکا تبدیل شد . تاکنون 2 فصل (48 قسمت) از این سریال به طور کامل پخش شده و فصل سوم آن نیز هم اکنون از ABC در حال پخش است.داستان این سریال در مورد 48 نفر از نجات یافتگان سقوط یک هواپیما در یک جزیره ی عجیب میباشد و ماجراهای باورنکردنی و هیجان انگیز در مورد این جزیره و همزمان با آن داستان زندگی جذاب 10 کاراکتر محوری این سریال و هیجان حاصل از خطراتی که این بازماندگان را در این جزیره تهدید میکند این سریال را تبدیل به یکی از پربیننده ترین سریال های جهان کرده است.
توضیحات کامل راجه به این سریال در IMDB:
http://www.imdb.com/title/tt0411008/

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
سلام من بهتون میل زدم . هر دو season رو می خوام . همه چیزو تو میل گفتم

بالا