• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Macbook Air MD760 2014 - آیا برای Web Developing مناسب است؟

niegrau

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
من تمایل به خرید MD760 دارم. ولی تازه کار هستم در زمینه web و چندان اطلاعات ندارم که این لپتاپ جوابگوی نیازم در Coding هست یا نه !
چیزایی که الان باهاشون کار می کنم...
Drupal CMS
HTML, CSS, Javascript

و در چند ماه بعد قصد دارم
PHP
Database شاید MySQL
کلا دیگه در هر زمینه ای میخوام دست ببرم و تا حدی آشنا شم.

به کمکتون خیلی لازم دارم. واقعا بین Mac و Win گیر کردم.
Bootcamp , Parallels, VM رو اطلاعات دارم. میخوام کلا با Mac کار کنم زیاد تمایلی به ویندوز ندارم. اگرچه در کنار این مکبوک یه دونه لپتاپ ویندوزی ساده هم می گیرم برای دسترسی بیشتر.

نظر شما چیه -
Macbook air و i5 Windows Laptop ؟ 3 و 500 + 1 و 500 = 5 میلیون
یا
i7 windows laptop ؟ 4 میلیون
(چشم پوشی کنید تفاوت قیمتش رو)

خیلی ممنون از شما

PG co

Registered User
لایک‌ها
660
بستگی داره منظور شما از develpoing چی باشه
اگه همونی که من فکر میکنمه بله دقیقا برای شما ساخته شده این مدل مک بوک

niegrau

Registered User
لایک‌ها
10
php coding و Maintenance و از این کارا بیشتر programming
علت اینکه گفتید برای شما ساخته شده، چیه؟

بستگی داره منظور شما از develpoing چی باشه
اگه همونی که من فکر میکنمه بله دقیقا برای شما ساخته شده این مدل مک بوک

PG co

Registered User
لایک‌ها
660
php coding و Maintenance و از این کارا بیشتر programming
علت اینکه گفتید برای شما ساخته شده، چیه؟
بعلت هماهنگی فوق العاده بالا میان سخت افزار و نرم افزار
بهینه بودن اولین پوئن مثبت این مک بوک که همین گزینه از خیلی موارد دیگه بالاتر میبرتش

niegrau

Registered User
لایک‌ها
10
بعلت هماهنگی فوق العاده بالا میان سخت افزار و نرم افزار
بهینه بودن اولین پوئن مثبت این مک بوک که همین گزینه از خیلی موارد دیگه بالاتر میبرتش
برام سوال شده. چندتا پست دیدم بچه های نرم افزار میخواستن مک. بگیرن و پرسیده بودند که برای برنامه نویسی و پروگرمینگ خوبه یا نه. و خیلی ها پاسخ داده بودن که اصلا طرف مک نرن. حالا میگم یدف من به مشکل نخورم با web programming
ولی تا جایی که خودم اطلاع دارم اکثر ادیتور ها و ... ، مالتی/کراس پلتفرم هستند یا برنامه مشابه ویندوزیشون، برای مک هم پیدا میشه. ولی گفتم شاید کسی باشه احیانا اطلاعات بیشتری بهم بده. و خیلی ممنون از راهنماییتون

PG co

Registered User
لایک‌ها
660
برام سوال شده. چندتا پست دیدم بچه های نرم افزار میخواستن مک. بگیرن و پرسیده بودند که برای برنامه نویسی و پروگرمینگ خوبه یا نه. و خیلی ها پاسخ داده بودن که اصلا طرف مک نرن. حالا میگم یدف من به مشکل نخورم با web programming
ولی تا جایی که خودم اطلاع دارم اکثر ادیتور ها و ... ، مالتی/کراس پلتفرم هستند یا برنامه مشابه ویندوزیشون، برای مک هم پیدا میشه. ولی گفتم شاید کسی باشه احیانا اطلاعات بیشتری بهم بده. و خیلی ممنون از راهنماییتون
کوچیکتم
یه کلام بگم فقط اگه حرفه ای باشی به مشکل نمیخوری

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
برای دولوپر همه مدل unix ها خوبه، نه فقط مک، توجه هم داشته باشید که مک برنامه پیداکردن براش خیلی سخت تره و اکثرا پولیه و کرکی هم پیدا نمیشه.
خلاصه کنم.... اگر من جای شما بودم با 5 تومن پول اپل، میرفتم یک لپ تاپ با رم 16 گیگ میخریدم، روش ویندوز 10 نصب میکردم که اگه داشته چه بهتر! البته هنوز همون 8.1 هستش، حالا ممکنه تا وقتی بخواین بخرین 10 هم بیاد. بعدش با virtual box میرفتم انواع و اقسام سیستم های عامل دیگه رو به صورت مجازی توی همین ویندوزم ران میکردم، حداقل یک اوبونتو نصب میکردم... رم که 16 گیگه! پس هیچ مشکلی نیست، هر وقت هم خواستم برنامه نویسی کنم میرفتم توی اوبونتو ... همه مشکلات حل شد رفت!
اینم بگم که سوالتون یک کم مشکل داشت، اون زبان های برنامه نویس یا زبان های نشانه گذاری که گفتید هیچ ربطی به سیستم عامل نداره، روی ویندوز هم بدون مشکل میتونید بهترین دولوپر باشید. فقط میمونه php که اونم توی ویندوز میتونید کار کنید فقط یک سری تفاوت های ریز داره که باید در جریان باشید، مثل بحث پرمیشن ها یا کار نکردن یک سری توابع پی اچ پی توی ویندوز مثل توابعی که لود فعلی سی پی یو یا رم رو میخونه که توی ویندوز این توابع کار نمیکنه، هر چند اکثرا این توابع معمولا استفاده نمیشه توی اسکریپت های رایج...

niegrau

Registered User
لایک‌ها
10
چه جالب بود در مورد یونیکس. ‍‍‍‍حالا من اتفاقا یک همچین سیستمی دارم.
CPU i7-4770k
RAM 16GB Dual
VGA GTX 760 Nvidia 2 GB
HDD 2 TB
میتونم اینو بفروشم با نوتبوکی مشابه عوض کنم. ولی ایراد نوت بوک ها در اجرای مجازی سیستم عامل ها بخصوص مک. اینه که مادربردهاشون و کارت گرافیکاشون شناسایی نمیشه. یعنی نمی شه مجازی همه ی سیستم عامل هارو سوار کرد. آیا اطلاعاتم بروز و درست هست؟‌

و ایراد این سیستمم اینه که کارت گرافیکم بیش از حد نیاز من هست و قیمتش ۱ میلیون تومن هست. فوقش گرافیکش رو با یه چیز در حد نیازم عوض می کنم و یک نوتبوک معمولی 13 اینچ هم می گیرم برای کارای در حرکتم.
نظرتون چیه‌؟‌؟‌؟‌

برای دولوپر همه مدل unix ها خوبه، نه فقط مک، توجه هم داشته باشید که مک برنامه پیداکردن براش خیلی سخت تره و اکثرا پولیه و کرکی هم پیدا نمیشه.
خلاصه کنم.... اگر من جای شما بودم با 5 تومن پول اپل، میرفتم یک لپ تاپ با رم 16 گیگ میخریدم، روش ویندوز 10 نصب میکردم که اگه داشته چه بهتر! البته هنوز همون 8.1 هستش، حالا ممکنه تا وقتی بخواین بخرین 10 هم بیاد. بعدش با virtual box میرفتم انواع و اقسام سیستم های عامل دیگه رو به صورت مجازی توی همین ویندوزم ران میکردم، حداقل یک اوبونتو نصب میکردم... رم که 16 گیگه! پس هیچ مشکلی نیست، هر وقت هم خواستم برنامه نویسی کنم میرفتم توی اوبونتو ... همه مشکلات حل شد رفت!
اینم بگم که سوالتون یک کم مشکل داشت، اون زبان های برنامه نویس یا زبان های نشانه گذاری که گفتید هیچ ربطی به سیستم عامل نداره، روی ویندوز هم بدون مشکل میتونید بهترین دولوپر باشید. فقط میمونه php که اونم توی ویندوز میتونید کار کنید فقط یک سری تفاوت های ریز داره که باید در جریان باشید، مثل بحث پرمیشن ها یا کار نکردن یک سری توابع پی اچ پی توی ویندوز مثل توابعی که لود فعلی سی پی یو یا رم رو میخونه که توی ویندوز این توابع کار نمیکنه، هر چند اکثرا این توابع معمولا استفاده نمیشه توی اسکریپت های رایج...

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
چه جالب بود در مورد یونیکس. ‍‍‍‍حالا من اتفاقا یک همچین سیستمی دارم.
CPU i7-4770k
RAM 16GB Dual
VGA GTX 760 Nvidia 2 GB
HDD 2 TB
میتونم اینو بفروشم با نوتبوکی مشابه عوض کنم. ولی ایراد نوت بوک ها در اجرای مجازی سیستم عامل ها بخصوص مک. اینه که مادربردهاشون و کارت گرافیکاشون شناسایی نمیشه. یعنی نمی شه مجازی همه ی سیستم عامل هارو سوار کرد. آیا اطلاعاتم بروز و درست هست؟‌

و ایراد این سیستمم اینه که کارت گرافیکم بیش از حد نیاز من هست و قیمتش ۱ میلیون تومن هست. فوقش گرافیکش رو با یه چیز در حد نیازم عوض می کنم و یک نوتبوک معمولی 13 اینچ هم می گیرم برای کارای در حرکتم.
نظرتون چیه‌؟‌؟‌؟‌

الان این سیستم رو که مشخصاتشو گفتید دارید یا قصد دارید تهیه اش کنید؟
اگر دارید که خیلی سیستم خوبیه! نیازی نیست برید جدید بخرید که! بعدشم بخواین بفروشید خوب ازتون نمیخرن ضرر میکنید یک جورایی. البته شاید ایقدر میگید نوت بوک خب شاید میخواین از pc به سمت نوت بوک برید که بتونید راحت حملش کنید که دیگه اون بحثش جداس!

ولی ایراد نوت بوک ها در اجرای مجازی سیستم عامل ها بخصوص مک. اینه که مادربردهاشون و کارت گرافیکاشون شناسایی نمیشه. یعنی نمی شه مجازی همه ی سیستم عامل هارو سوار کرد. آیا اطلاعاتم بروز و درست هست؟‌
خب مک آره برای این قطعات ساخته نشده اصلا! انگار درست متوجه صحبت بنده نشدید، بازم میگم شما نیازی به مک ندارید! شما unix میخواین! حتما که نباید مک باشه! مک یعنی پول دادن و خریدن و خریدنو باز هم خریدن برنامه های گرون که کرکش هم نیست! حالا گیریم بحث پولش نیست چجوری با وضعیت تحریم ایران میخواین نرم افزار بخرید؟ مطمئنا راحت نیست... ولی اوبونتو که رایگانه! سازندگانش خوشحال هم میشن نصب کنید و لذت ببرید ازش.
در مورد مشکل، آره درایور به اون صورت خود NVidia و ATI برای Unix ها تا اونجایی که میدونم درایور نمیسازن ولی من خودم که مشکلی ندارم اصلا! ندیدم مشکلی که میگید، منم البته مجازی نصب میکنیم. یک ویندوز 8 اصلی دارم، یک ویندوز 7 رو برای کارای برنامه نویسی فقط استفاده میکنم به صورت مجازی، یک Ubuntu دیگه هم به صورت مجازی واسه برنامه نویسی استفاده میکنم. اکثر مواقع هم یکی از این دو سیستم عامل مجازی روشنه، ولی اگر هر دو هم ران باشه، خود 8 هم آهنگی چیزی پلی باشه هیچ مشکلی نیست با رم 8 من. دیگه رم 16 که داشته باشید عالیه. میتونید انواع و اقسام لینوکس ها و ویندوز سرور ها رو نصب کنید و امتحانشون کنید...
فعلا که نه ولی میخوام در آینده یک ویندوز 7 دیگه هم به صورت مجازی نصب کنم که توی اون نرم افزاهای کرکی و چیزایی که اصلا بهشون اعتماد ندارم واسه ویروسی بودن و از این موارد رو تا جایی که بشه اونجا فقط نصب کنم نه توی ویندوز اصلیم.
ایراد این سیستمم اینه که کارت گرافیکم بیش از حد نیاز من هست و قیمتش ۱ میلیون تومن هست. فوقش گرافیکش رو با یه چیز در حد نیازم عوض می کنم و یک نوتبوک معمولی 13 اینچ هم می گیرم برای کارای در حرکتم.
نظرتون چیه‌؟‌؟‌؟‌
بله فکر خوبیه. اون کارت گرافیک رو اگر بازی نمیکنید بفروشید یک کارت گرافیک 200 - 300 تومنی بگیرید که باز خیلی هم ضعیف نباشه. یک نوت بوک ضعیف هم بگیرید واسه همیشه در دسترس بودنش.

این تاپیک رو هم دوستان دارن در مورد همین بحث صحبت میکنن یک سر بزنید:
http://barnamenevis.org/showthread....راحی-و-برنامه-نویسی-سایت-چه-محدودیتهایی-دارد؟

موفق باشید.

niegrau

Registered User
لایک‌ها
10
ولی اوبونتو که رایگانه! سازندگانش خوشحال هم میشن نصب کنید و لذت ببرید ازش.
به سایت سر زدم دانلود کنم چند ورژن داشت Cloud , Server, Desktop -
دسکتاپش 2 ورژن داشت : LTS 14.0.4 با 5 سال پشتیبانی و آخرین ورژن هم با 9 ماه ساپورت 14.10 هست. به نظر کدوم رو بگیرم ؟ اصلا بدرد من میخوره این ساپورتشون ؟

سری موبایلم داره - خیلی باحال بود ولی روی تعداد محدودی گوشی نصب میشه گویا. من نوت 2 دارم. آقا یک گوشی هم افتادیم.

دیگه رم 16 که داشته باشید عالیه. میتونید انواع و اقسام لینوکس ها و ویندوز سرور ها رو نصب کنید و امتحانشون کنید...
انواع و اقسام ؟ یا خدا - شوخی می کنی. راستی ویندوز سرورها محدودیت در php هم دارن؟ الان فهمیدم چرا اکثر Host ها از لینوکس استفاده می کنند.

بله فکر خوبیه. اون کارت گرافیک رو اگر بازی نمیکنید بفروشید یک کارت گرافیک 200 - 300 تومنی بگیرید که باز خیلی هم ضعیف نباشه.
من اصلا طرف گرافیک های AMD نمیرم. چون واقعا ایراد دارن از لحاظ compatibility. حتی اگر خوب باشند. Nvidia بهتره. سعی می کنم با Nvidia معاوضه کنم. کارت گرافیک من 4-5 ماه استفاده کردم و تا اواسط 2016 گارانتی هم داره. فقط روشن بوده رو سیستم بازی هم علاقه ندارم. وقت طلاست !

یک نوت بوک ضعیف هم بگیرید واسه همیشه در دسترس بودنش.
نوت بوک حالا جالب شد بحثش. من با مک محدودیتی ندارم و لازم هست برام به یک سری دلایل.
چیزی که من از این نوت بوک انتظار دارم دقیقا میشه سرفصل همین تاپیک که برای web developing چه جور مدلی بگیرم.
-قابل حمل بودن خیلی مهمه و اندازه کوچیک و وزن کم.
علاوه بر این، شارژ دهی بالا مهمه ! نمیخوام هر 3-4 ساعت بزنم تو شارژ. مک ایر 2014 - 12 ساعت با wifi جواب میده ! وزن 1 کیلو. خوبه کلا با مک کار نکنیم. می تونیم remote network کنیم و همون pc رو هم زیر نظر بگیریم. وقتی هم جایی هستیم (که با توجه با اینترنت ایران نمی شه distant remote کرد) با همون مک کدنویسی کنم، یاد بگیرم و ...
حالا فرض کنیم بیاییم یک چیزی مشابه بگیرم، و ازونجاکه هیچ آلترابوکی مثل این نیست از نظر کانفیگ فقط از لحاظ portability و screen size و weight و runtime - می تونیم Netbook در نظر بگیریم. CPU های ATOM که حداکثر Dual هست اگر single نباشه و 10 یا 11 اینچه که خوبه باز. ولی خیلی ارزونه! tit for tat قیمت خوب به جای کانفیگ فاجعه بار!
نتیجم اینه که هم مک برام خوبه که ضعیفترینش برام 3 میلیون و پانصد میافته در حالی که Netbook حداکثر 1 تومن، تازه 1 تومن رو چون پولی نیست، میشه رفت دست دوم گرفت. فوقش میسوزه میندازیش اونور. یعنی حتی با 500-600 میشه گرفت.
یک مدل هم هست مثل HP Elitebook 12 اینچ - i7 که ورژن تجاری هست. خیلی مناسبه من هست. ولی قیمت ندارم.

این تاپیک رو هم دوستان دارن در مورد همین بحث صحبت میکنن یک سر بزنید:
http://barnamenevis.org/showthread....راحی-و-برنامه-نویسی-سایت-چه-محدودیتهایی-دارد؟
اینم چشم حتما . عضو شدم ولی الان فعلا برم.

خیلی ممنون از پر حوصلگی شما

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
مک بوک ایر ، بزرگ ترین مزیت قابلیت حمل ، وزن کم ، طول عمر باطری بالا 12 ساعت ! ، سیستم عامل مک هم خیلی عالیه ، پایداری عالی داره ، به خاطر وجود خط فرمان ، تو کار با بعضی از نرم افزار ها خیلی کمک میکنه .

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
به سایت سر زدم دانلود کنم چند ورژن داشت Cloud , Server, Desktop -
دسکتاپش 2 ورژن داشت : LTS 14.0.4 با 5 سال پشتیبانی و آخرین ورژن هم با 9 ماه ساپورت 14.10 هست. به نظر کدوم رو بگیرم ؟ اصلا بدرد من میخوره این ساپورتشون ؟

سری موبایلم داره - خیلی باحال بود ولی روی تعداد محدودی گوشی نصب میشه گویا. من نوت 2 دارم. آقا یک گوشی هم افتادیم.
همون نسخه آخرش رو دانلود کنید،البته تا اونجایی که میدونم یک سری بهبودی که داشت بیشتر واسه سرور ها میخورد نه کاربر معمولی. خلاصه زیاد فرقی نداره هر کدومو گرفتید...
تجربه در زمینه ساپورتش هم نداشتم تا حالا.

انواع و اقسام ؟ یا خدا - شوخی می کنی. راستی ویندوز سرورها محدودیت در php هم دارن؟ الان فهمیدم چرا اکثر Host ها از لینوکس استفاده می کنند.
آره انواع و اقسام. مثلا سیستم عامل CentOS نصب میکنید و باهاش یک کم ور میرید و محیطش رو بررسی میکینید که اگر دو روز دیگه خواستید خودتون سرور اختصاصی بگیرید و کانفیگش کنید قبلا با محیطش آشنا بوده باشید..
آره اون توابعی که توی ویندوز کار نمیکنن توی ویندوز سرور هم کار نمیکنن. البته بازم میگم محدودیت خاصی نیست و معمولا میشه یک جور تفاوت اسمش رو گذاشت تا مشکل. مثل بحث پرمیشن ها. خلاصه که شما خودتون واسه کدنویسی میتونید راحت از ویندوز استفاده کنید و نیازی به لینوکس ندارید حتما. ولی واسه سرور بهتر اینه که لینوکس استفاده کنید چون سبکتره، انعطاف پذیرتره و ارزون تره...
نوت بوک حالا جالب شد بحثش. من با مک محدودیتی ندارم و لازم هست برام به یک سری دلایل.
چیزی که من از این نوت بوک انتظار دارم دقیقا میشه سرفصل همین تاپیک که برای web developing چه جور مدلی بگیرم.
-قابل حمل بودن خیلی مهمه و اندازه کوچیک و وزن کم.
علاوه بر این، شارژ دهی بالا مهمه ! نمیخوام هر 3-4 ساعت بزنم تو شارژ. مک ایر 2014 - 12 ساعت با wifi جواب میده ! وزن 1 کیلو. خوبه کلا با مک کار نکنیم. می تونیم remote network کنیم و همون pc رو هم زیر نظر بگیریم. وقتی هم جایی هستیم (که با توجه با اینترنت ایران نمی شه distant remote کرد) با همون مک کدنویسی کنم، یاد بگیرم و ...
حالا فرض کنیم بیاییم یک چیزی مشابه بگیرم، و ازونجاکه هیچ آلترابوکی مثل این نیست از نظر کانفیگ فقط از لحاظ portability و screen size و weight و runtime - می تونیم Netbook در نظر بگیریم. CPU های ATOM که حداکثر Dual هست اگر single نباشه و 10 یا 11 اینچه که خوبه باز. ولی خیلی ارزونه! tit for tat قیمت خوب به جای کانفیگ فاجعه بار!
نتیجم اینه که هم مک برام خوبه که ضعیفترینش برام 3 میلیون و پانصد میافته در حالی که Netbook حداکثر 1 تومن، تازه 1 تومن رو چون پولی نیست، میشه رفت دست دوم گرفت. فوقش میسوزه میندازیش اونور. یعنی حتی با 500-600 میشه گرفت.
یک مدل هم هست مثل HP Elitebook 12 اینچ - i7 که ورژن تجاری هست. خیلی مناسبه من هست. ولی قیمت ندارم.
در مورد سخت افزاری که براتون خوب باشه اطلاعی ندارم زیاد. میتونید توی بخش های مشاوره خرید لپ تاپ انجمن ها تاپیک بزنید و از دوستان مشورت بگیرید.

بالا