• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Master Reset نوكيا 6630

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
آقا كسي تا حالا 6630 رو تونسته با اون روش كذايي (نگه داشتن سه دكمه و روشن كردن) مستر ريست كنه؟ من كه هر كاري كردم نشد! :( مي‌خواهم گوشي رو برگردونم به حالت اول! مثل روزي كه خريدم ولي نمي‌شه ... كمك!

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از azemati :
آقا كسي تا حالا 6630 رو تونسته با اون روش كذايي (نگه داشتن سه دكمه و روشن كردن) مستر ريست كنه؟ من كه هر كاري كردم نشد! :( مي‌خواهم گوشي رو برگردونم به حالت اول! مثل روزي كه خريدم ولي نمي‌شه ... كمك!

من با اين روش 3 كليد گوشيمو مستر ريست كردم و شد :rolleyes:
شما ميتوني با كد #7370#* گوشيتو برگردوني به حالت اول در حقيقت همون كار 3 كليد رو انجام ميده و فرقي نداره ;) در رابطه با روش 3 كليد كليد ها رو بايد درست بگيري و و ل نكني حتما جواب ميگيري ;)

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
ممنون. با همون كد اوكي كردم. منتهي نمي‌شد رفت توي حالت سيف مد كه بتونم مموري كارد رو فورمت كنم. مجبور شدم اونو با كارت ريدر فرمت كنم.

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از azemati :
ممنون. با همون كد اوكي كردم. منتهي نمي‌شد رفت توي حالت سيف مد كه بتونم مموري كارد رو فورمت كنم. مجبور شدم اونو با كارت ريدر فرمت كنم.

مموريتو كه با كارت ريدر فرمت كردي بعد گوشيتو در حالت سيف مد بيار بالا ( با گرفتن كليد مداد ) بعد برو مموري رو از توي گزينه اورگانايز يك بار ديگه فرمت كن ;)
رديف رديف ميشه :rolleyes:

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
مشكل اينه كه در 6630 حالت سيف مد اصلا كار نمي‌كنه!! ( واسه من كه نكرد ) ولي همون طور به صورت عادي بالا آوردم گوشي را و راحت فرمت كردم بدون مشكل!

بالا