• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

MC700 مشاوره در مورد خرید مک بوک پرو

hosseinjam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان محترم

بنده قصد خرید این مدل مک بوک را دارم و مسائلی در مورد آن شنیده ام از دوستانی که اطلاع دقیق دارند و با این سیستم عامل کار می کنند ، راهنمایی می خواهم :

1)در صورتی که من با استفاده از نرم افزار بوت کمپ ویندوز به صورت دوال بوت بر روی آن بریزم ، سرعت آن پایین می آید و یا مشکل خاصی به وجود می آید؟

2)اگر از این طریق ویندوز بریزم آیا مانند سیستم هایی غیر از اپل می توان از آن ویندوز به طور کامل استفاده کنم؟( کار با نرم افزارهای مختلف اعم از عمومی و مهندسی)

3) آیا برای اتصال این لپ تاپ ها به اینترنت ADSL باید مودم مخصوص به خودش را خریداری کنم یا هر مودمی بر روی آن کار می کند؟ ومشکلی برای اتصال به ویدئو پروژکتور و یا انواع پرینتر دارد یا خیر؟ ( هم در ویندوز و هم در مکینتاش)

4) آیا نرم افزار های سیستم عامل مک در ایران به صورت کرک شده وجود دارد یا باید اوریجینال خریداری کنم؟

با عرض پوزش از اینکه سوالات زیاد هستش

ممنون می شم من را در این موارد راهنمایی کنید

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
1.خیر پایین نمیاد.....البته دقت کنید زمان پارتیشن بندی با بوت کمپ برای ویندوز حداقل 100 گیگ(و حتی بیشتر) بذارین چون در آینده بیشتر استفادتون از ویندوز خواهد بود....در کل هیچ مشکلی نیست ققط درایور صدا روی ویندوز یک کم اذیت میکنه که قابل اغماضه!!!

2.بله

3.توی ویندوز با مودم معمولی مشکلی نیست....مکینتاش هم فکر نمیکنم مشکلی باشه ولی من تجربه ندارم(با وایرلس و جی پی آر اس مشکلی نیست!!!!!)

4.پک نرم افزاری موجوده که کرک هم دارن!!!!!

بالا