• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

META TAG مخفی ؟!!!

kiiller

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من تا حالا چندین باز شده که کلمه ای رو فارسی سرچ کردم اما وب سایتی که پیدا شده هیچ متا تگ فارسی یا هیچ مطلب فارسی نداره!!

مثلا سایت پرویز مشکاتیان
ببینید این نتیجه سرچ گوگل

نمونه این سرچها زیاده!
اما سوال اینکه آیا روش خاصی وجود داره یا گوگل بر حسب سرچهای زیاد این سایتها را در صدر لیست خودش میذاره؟!

:)

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
سلام

من تا حالا چندین باز شده که کلمه ای رو فارسی سرچ کردم اما وب سایتی که پیدا شده هیچ متا تگ فارسی یا هیچ مطلب فارسی نداره!!

مثلا سایت پرویز مشکاتیان
ببینید این نتیجه سرچ گوگل

نمونه این سرچها زیاده!
اما سوال اینکه آیا روش خاصی وجود داره یا گوگل بر حسب سرچهای زیاد این سایتها را در صدر لیست خودش میذاره؟!

:)
خوب میتونه از طریق بالا رفتن rank این سایت باشه . مثلا همینجور که شما به اسم اون سایت اشاره کردید با کلمات فارسی، بقیه هم لینک دادند، گوگل میاد "پرویز مشکاتیان " هم جزو keyword ها قرار میده

ma_christian

Registered User
لایک‌ها
2
البته یکی از روشهای گوگل برای اعتباردهی به سایت ها تعداد کلیک بر روی لینک سایت در نتایج جست جو است.

منصوری

Guest
لایک‌ها
0
اینو رو مطمئن باشید گوگل به META TAG اصلا اهمیت نمیده

hajagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
جسارتاً چند مطلب:
1- اینکه گوگل به متا تگ ها اصلاً اهمیت نمیده، غلط است. گوگل به تگها (به خصوص توصیفات) نیم نگاهی داره. هرچند که اصل و پایه، به هیچ وجه برای گوگل متا تگ نیست.
2- اگر من و شما و خیلی های دیگه، به سایت من به صورت دلال قدیمی لینک بدیم، هر وقت کسی برود و در گوگل دلال قدیمی رو سرچ کنه، سایت من به عنوان یکی از نتایج دیده میشه. هرچند که من نه دلال هستم و نه قدیمی!!! در مورد پرویز مشکاتیان هم این مساله صادق است.

بالا