• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

microsoft antispy

REZA_PA48

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
من روی ویندوز قبلی ام microsoft antispy رو داشتم که کار می کرد. ویندوزمو عوض کردم و حالا مدیا سنتر نصب کردم. بعد از نصب نسخه قبلی microsoft antispy وقتی خواست بالا بیاید اخطاری داد که این نسخه اکس پراید شده و برای داونلود و آپدیت باید به سایت مایکروسافت بری. وقتی سایت مایکروسافتو چک کردم فهمیدم که انگار از حالت فری بودن در اومده و هر کس ویندوز قانونی داره میتونه نصب کنه.
دوستان چاره ای برای این مشکل می دونند که بتونیم این برنامه رو نصب کنیم؟برنامه آنتی اسپای دیگه به قدرت و سرعت این برنامه سراغ دارین؟

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
این مشکل آنتی اسپای مایکروسافت ، خاصیت خود برنامه اش هست. هر برنامه اش فقط 30 روز کار می کنه طبق اون چیزی که تو سایت مایکروسافت نوشته بود. این قضیه چک کردن ویندوز و اجازه دانلود برای ویندوزهای قانونی هم اعصاب آدم رو به هم میریزه.
ولی برنامه آنتی اسپای زیاده ، تو دانلود دات کام بگرد پیدا می کنی.

REZA_PA48

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از mahdi206 :
این مشکل آنتی اسپای مایکروسافت ، خاصیت خود برنامه اش هست. هر برنامه اش فقط 30 روز کار می کنه طبق اون چیزی که تو سایت مایکروسافت نوشته بود. این قضیه چک کردن ویندوز و اجازه دانلود برای ویندوزهای قانونی هم اعصاب آدم رو به هم میریزه.
ولی برنامه آنتی اسپای زیاده ، تو دانلود دات کام بگرد پیدا می کنی.
می دونمولی یکی می خوام که هم سرعتش زیاد باشه هم قدرتش و سیستمو کند نکنهشما پیشنهاد خاصی نداری؟

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
برنامه ی spybot s&d رو امتحان کن. توپه.

بالا