• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Microsoft Surface Pro 3 یا Samsung galaxy Note Pro یا UltraBook

انتخاب شما با توجه به نیازهاتون چیه؟

• Samsung galaxy Note Pro

Votes: 0 0.0%
  • UltraBook

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    5

yasin135

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
با سلام خدمت همه برادران این انجمن...

والا قصد خرید تبلت داشتم که با تحقیقات ژئوپولیتیک
biggrin.gif
که انجام دادم به microsoft surface pro 3 رسیدیم.
حقیقتش الان هم بین انتخاب surface pro 3 با galaxy note pro و یا خرید ultra book موندم.
thinking.gif

با قیمتی که سارفیس داره میشه یه اولترای خوب خرید صفحه لمسی ولی خب برای کارهایی که دارم:
1-نوت برداری در دانشگاه که سورفیس قلم خوبی داره گلگسی هم همینطور ولی تجربه نوشتن رو اولترا با قلم رو نداشتم.
2-نصب نرم افزارهای محاسبات ریاضی مثل matlab و یسری نرم افزارهای مخصوص aviation که خب اندروید جوابگو نیست.
3-راحتی در حمل برای مطالعه که اوترابوک ها خوب نیستند.
قیمت سارفیس پرو 3 کارکرده با corei5/128gb چقدر میشه؟

اگه راهنمایی بفرمایید خیلی ممنون میشم...
lovestruck.gif

با تشکر ... یا علی...
Rose.gif

foadazimi

Registered User
لایک‌ها
222
خب رفیق سیستم عامل واست مهم نیست یعنی؟
دو تا دستگاه با دو تا سیستم عامل مختلف اصلا قابل مقایسه نیستن.شما میخوای matlab کار کنی حتما ویندوز میخوای.ضمنا خرید surface 3 کاملا به خودت ربط داره چون به شخصه دیدم تا به هرکی میگم میخوام سرفیس بخرم سریعا این جمله رو میشنوم که میگن با این پول .....
ضمنا اولترا با صفحه ی لمسی اگه قابلتی چرخش نداشته باشه خیلی ضعفه بزرگی به حساب میاد چون پشت صفحه نمایش تکیه گاه وجود نداره باعث میشه صفحه نمایش بره عقب و اصلا نتونی خوب با قلم یا حتی انگشت کار کنی.نمیدونم تونستم توضیح بدم.همنی الان روی صفحه ی لبتابت فزض کن میخوای لمس کنی.میبینی که میره عقب ال سی دی
ضمنا الترا ها مگه قلم دیجیتایزر دارن؟قابلیت قلم سرفیس خودش کلی امکانات رو میده بهت
شبیه قلم سری نت سامسونگ
سرفیس 3 دست دو همین جا دوستان 3200 قیمت دادند.
این همه حرف زدم چون خودم یک ماهی هست دنبال تبلت مناسب برای وین 8 میگردم و کلی نت رو زیر و رو کردم.بنظر فعلا سرفیس3 تنها گزینه ی خوب هستش فقط حیف که سیم کارت نمیخوره

yasin135

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
خب رفیق سیستم عامل واست مهم نیست یعنی؟
دو تا دستگاه با دو تا سیستم عامل مختلف اصلا قابل مقایسه نیستن.شما میخوای matlab کار کنی حتما ویندوز میخوای.ضمنا خرید surface 3 کاملا به خودت ربط داره چون به شخصه دیدم تا به هرکی میگم میخوام سرفیس بخرم سریعا این جمله رو میشنوم که میگن با این پول .....
ضمنا اولترا با صفحه ی لمسی اگه قابلتی چرخش نداشته باشه خیلی ضعفه بزرگی به حساب میاد چون پشت صفحه نمایش تکیه گاه وجود نداره باعث میشه صفحه نمایش بره عقب و اصلا نتونی خوب با قلم یا حتی انگشت کار کنی.نمیدونم تونستم توضیح بدم.همنی الان روی صفحه ی لبتابت فزض کن میخوای لمس کنی.میبینی که میره عقب ال سی دی
ضمنا الترا ها مگه قلم دیجیتایزر دارن؟قابلیت قلم سرفیس خودش کلی امکانات رو میده بهت
شبیه قلم سری نت سامسونگ
سرفیس 3 دست دو همین جا دوستان 3200 قیمت دادند.
این همه حرف زدم چون خودم یک ماهی هست دنبال تبلت مناسب برای وین 8 میگردم و کلی نت رو زیر و رو کردم.بنظر فعلا سرفیس3 تنها گزینه ی خوب هستش فقط حیف که سیم کارت نمیخوره
سلام برادر فواد...ممنون بابت راهنماییت...
برادر فواد سارفیس پرو 3 با i5/128 بدون کیبورد نو قیمت 3,070,000 قیمتش خوبه؟
خیلی ممنون ...یا علی...

foadazimi

Registered User
لایک‌ها
222
کلا سرفیس 3 توی تبلت های ویندوزی خوب هستش نسبت به کانفیگ هم نوع هاش.مخصوصا قلمش.اما قیمت دقیقش رو ندارم.

yasin135

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
برادر فواد جایی رو سراغ ندارید که از این قیمت پایین تر باشه؟شما هم که دنبال این تبلت میگردید بریم باهم بخریم؟

foadazimi

Registered User
لایک‌ها
222
من دنبال یه دستگاهی هستم که سیم کارت هم بخوره یه مقدار محدود کرده گزینه هارو.یکی از کاربرها داره همین جا 3 رو میفروشه اتفاقا.باهاشون صحبت کردی شما؟

foadazimi

Registered User
لایک‌ها
222
خب پس به اون بنده خدا توضیح بده بگو اینجوریه قیمت داری .خریدار واقعی هستی.اگه فروشنده باشن قانع میشن دیگه.فقط این قیمت کدوم کانفیگه؟

Sent from my HUAWEI G750-U10

yasin135

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام برادر فواد صبحتون بخیر...
والا بهشون گفتم گفتن کمتر نمیشه،گفتم که کیمیا آنلاین LINK همین تبلت Microoft Surface Pro 3 i5/128GB با قیمت 3,090,000 میفروشه من خودم تو بازار 3,050,000 هم گیر آوردم دیروز که رفته بودم...

yasin135

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
بله برادر فواد قیمت Microsoft Surface pro 3 Corei5/128GB لینکش هم دادم که 3,070,000 و دیروز تو بازار 3,050,000 هم پیدا کردم.اینا همشون گارانتی بین الملل هستن همینطور سارفیسی که برادر @boby4u@ میفروشن هم بدون گارانتی هست.

foadazimi

Registered User
لایک‌ها
222
بنظرم اگه گارانتی دار با این قیمت بگیری و آک خیلی بهتره.خیالت هم راحته

yasin135

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
برادر فواد گارانتی دار یک هفته کارکرد همین مدل 2870 خوبه به نظرتون سالمه سالمه؟؟؟؟

foadazimi

Registered User
لایک‌ها
222
اگه میشه حضوری معامله کنی که حتما این کار رو انجام بده؟مهلت تست بگیر.چون اینطور که نمیشه نظر داد رفیق

yasin135

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام برادر فواد از برادر داریوش در همین فروم با قیمت 2870 با 18 ماه گارانتی و بیمه پارسیان گرفتم بنده خدا 5 روز بود گرفته بود.
برادر امیر از نظرت ممنونم...
یا علی...

Ev0t

Registered User
لایک‌ها
938
اگه داری پولشو سرفیس بگیر

بالا