اوه دوست من ببخشید....من دیر اینجا را دیدم واقعا معذرت می خوام..:blush:
راستش منم یه مدت تو کف این مینی تک بودم و تا مرز خریدن هم پیش رفتم..مدل یک گیگ که یک گیگ هم حافظه جانبی داره حدود 475 تومان در میاد...یکی از دوستان هم که در همین فوروم یک نمونه از اون خریده و امتحان کرده در یک پی ام بهم نوشت
البته بحث پیرامون یک مدل مشابه در کریتیو و سامسونگ مینی تک و زولتریکس بود)
"راستش باش ميشه عكس خوب گرفت ولي خيلي دنگ و فنگ داره باس تمام شرايط نوري مهيا باشه و كمتر ميشه باش عكس دلخواهو گرفت چون توي نو ر كو خوب عمل نميكنه باطريشم خيلي ضعيفه از تو چه پنهون مشكل پيدا كرد دادم گارانتي يكي از دكمه ها كار نميكرد بعضي اوقات هنگ ميكرد يا تصوير رو صفحه نمي اومد ضمنا توي رزولوشن عكسا بدرد نميخوره . در هر صورت همونطور كه تو آخر پست زانكس عرض كردم اگه نظر منو بخواي دنبال دوربين خوب توي چند كاره ها نباش ديگه اينكه دستاگاههايي مثل دوربين و پلير ها رو چشم بسته نخر حتما از نزديك امتحانشون كن(كنن ميتونه انتخاب معقولي باشه).
بازم ببخشيد دير يد كاشكي كا از كار نگذشته باشه
موفق باشيد.."
و در ادامه:
"فكر كنم يكي از رفقا گفت اين مدل سامسونگ حدود 400-500 تومنه كه احتمالا واسه ي زوم نوري بالاي اونه ولي چون يك مگاپيكسل هم نيست بنظرم ارزش فكر كردنم نداره
اين دوربين زلتريكس هم كه قابش كپي كرتيوه اگه بدتر نباشه بهتر هم نيست ضمنا مشخص نكرده ccd يا cmos پس احتمالا سيموسه من يه مدل سيموس 10MPixel سراغ دارم 90 تومن!!
ضمنا دوربين بدون زوم نوري يا اپتيكال نخر كه ضرره
اگه بودجت به 290 ميرسه برو Canon PowerShot A610/620 رو بگير مدل 610 با ضمانت آفومار باون قيمت عرضه ميشه.
اما اگر دوست داري ميتوني يك Flash Video Player بگيري من يه مدل جديدن دستم رسيده كه خيلي خفنه تا 2 گيگ حافظه داره اسم مدلش Dyne tuny 8 هستش و صفحه نمايشش 260 هزار پيكله با خيلي قابليتاي ديگه از شما چه پنهون همين الان داشتم براي راهنمائي يكي از دوستان واسه خريد جواب pm شونو ميدادم اطلاعات كاملترو توي انجمن mp3صفحات آخر نوشتم ميتوني تو گوگل هم سرچ كني يا باين لينك بري
ضمنا يه قابليتي داره بنام USB HOSTكه به هر حافظه ي USB وصل شه ميتونه اطلاعاتو انتقال بده كه از اين طريق ميشه بوسيله ي يك هارد IDE INTERNAL يا همونايي كه تو كيس ميذارن و يه مبدل IDE TO USB )اطلاعات بيشتر) كه حدود 20 تومن قيمت داره در عمل ميشه حافظه ي پلير رو به چند ده گيگ افزايش داد ضمنا اين USB HOST توسط بعضي پلير هاي براند هاي Samsung/iRiver/Archos پشتيباني ميشه اما هيچ كدوم كيفيت عالي با قيمت مناسب اين پليرو ندارن(البته براي قيمت زير 200 تومن)
موفق باشيد.."
خوب امیدوارم بکارتان بیاید.در ضمن با مطلب ایجاد یک بخش جداگانه موافقم.فقط باید مدیر محترم این بخش نظر بدهند..