• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Moshavere varaye Cofee Net

rin9ma3ter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Salam Man mikham Ye Cofee Net bezanam Mikhastam bebinam Age Bekham Be Jeye Case Vase System Ha Az TC Estefade Konam Che Mazaya Va Che Maayebi Dare Mamnum Misham Rahnameem Konin Va Tafavoote In 2 ta Ro Vasam Post Konin

Che Fargh Haee Ba Ham Daran ?​

123perspolis

Registered User
لایک‌ها
2
لطفا فارسی تایپ کن
تا راحتر بشه شما را راهنمایی کرد

rin9ma3ter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا فارسی تایپ کن
تا راحتر بشه شما را راهنمایی کرد

سلام ببخشید که فارسی تایپ نکردم چون امکانشو نداشتم اون موقع
من می خوام یه کافی نت راه بندازم و الان توی دو دلی هستم که از TC استفاده کنم یا از PC و ضمناً اگه میشه راجع به قطعات برای یه کافی نت عالی چه پیشنهادی دارید
ممنون میشم با قیمت لیست قطعات بدید

فعلاً من این سیستم سفارش دادم ولی میشه تغییرش داد
Main : Abit LG95Z
Monitor: LCD E96D
CPU : 3.2 Full Intell
....

123perspolis

Registered User
لایک‌ها
2
اگه تو کافی نتت فقط کار اینترنت انجام میشه
بهتره سیستم بالا نخری
یه سیستم پنتیوم 4 ساده هم کافیه
cpu:1.7
ram:512 or256
VGA:64

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
ram 512mb ddr2 bus 800 patriot
case green 6c29
power 300 real green

BJORK

Registered User
لایک‌ها
0
Mikhastam bebinam Age Bekham Be Jeye Case Vase System Ha Az TC Estefade Konam Che Mazaya Va Che
Maayebi Dare Mamnum Misham Rahnameem Konin Va Tafavoote In 2 ta Ro Vasam Post Konin

من هم همین سئوال رو دارم.و اینکه قیمت این tc چقدره؟

این حاصل سرچ ه منه :
TC یا Thin Clientچیزی نیست جز یه ترمینال
یعنی شما یه سیستم کامل ندارین فقط موس , کیبورد و مانیتور که به TC وصل میشن و با اون می تونین به یه سیستم سرور به صورت remote وصل بشید و کار کنید مثل Remote desktop با این تفاوت که برای هر نفر که از طریق TC وصل میشه sestion جداگانه باز میشه که این قابلیت تو ویندوزهای سرور وجود داره
.

sestion یعنی چی ؟

rin9ma3ter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه تو کافی نتت فقط کار اینترنت انجام میشه
بهتره سیستم بالا نخری
یه سیستم پنتیوم 4 ساده هم کافیه
cpu:1.7
ram:512 or256
VGA:64

ممنون از راهنمایی تون ولی من توی یه شهر هستم که تا دلتون بخواد کافی نت توش هست و کار کافی نت دیگه خیلی کار پیش پا افتاده و چیپی تلقی میشه و من که می خوام این کافی نت رو توی یه پاساژ طبقه دوم بزنم حتماً باید یه چیزه متفاوت باشه که مشتریا جذب بشن تا بخوان بیان بالا (البته خدا رحم کنه که آسانسور هی خراب نشه)
هم می خوام یه چیزه متفاوت باشه هم اینکه اگه فردا بخوام گیم نت هم کنم بشه. ضمناً اگه پیشنهادی واسه بهتر شدن کافی نت دارید لطف کنید و منو راهنمایی کنید. می خوام یه چیزه دیگه باشه می خوام بترکونه
یه شاپ نت عالی باشه

BJORK

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمایی تون ولی من توی یه شهر هستم که تا دلتون بخواد کافی نت توش هست و کار کافی نت دیگه خیلی کار پیش پا افتاده و چیپی تلقی میشه و من که می خوام این کافی نت رو توی یه پاساژ طبقه دوم بزنم حتماً باید یه چیزه متفاوت باشه که مشتریا جذب بشن تا بخوان بیان بالا (البته خدا رحم کنه که آسانسور هی خراب نشه)
هم می خوام یه چیزه متفاوت باشه هم اینکه اگه فردا بخوام گیم نت هم کنم بشه. ضمناً اگه پیشنهادی واسه بهتر شدن کافی نت دارید لطف کنید و منو راهنمایی کنید. می خوام یه چیزه دیگه باشه می خوام بترکونه
یه شاپ نت عالی باشه

ایشالا که همینطور بشه (عالی و متفاوت ) :specool:.مگه کدوم شهرین که کافی نت چیپ محسوب میشه ! :blink:

بالا