• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

MOTO Q or LG VU

pany

Registered User
لایک‌ها
19
سلام من 22 روز دیگه قراردادم با at&t تموم میشه و میتونم با قرارداد جدید یه گوشی جدید بخرم . خودم motoroker e8 رو دوست دارم اما at&t نداره. من از بین گوشیهای at&t از این 3 تا بیشتر خوشم اومده , قیمتاشون فرق دارن اما همشون ارزونن . میدونم این 3 تا خیلی با هم فرق دارن اما من انتخاب زیادی ندارم . من از moto q خوشم اومده مخصوصا که GPS هم داره ( 10$ ماهی) . اما خیلی پسرونه هست. مرسی اگه کمکم کنین چون من در مورد گوشی ها چیز زیادی نمیدونم
MOTO Q GLOBAL = 99$
LG VU = 129$
LG SHINE = 49$

عکس MOTO Q
http://handcellphone.com/wp-content/themes/green-marinee/phonepic/Motorola-Moto-Q9-PDA-Phone.jpg

LG VU
http://static.mobime.ru/news/2008/04/01/lg-vu.jpg

LG SHINE
http://www.intomobile.com/wp-content/uploads/2007/07/shine_titanium_black.jpg

مرسی . مواظب خودتون باشین
پانته ا

Last edited:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام
به طور کلی این 3 مورد رو آفر دادن یا گزینه های دیگه ای هم هست ؟
مورد اول که Q9 هست گزینه جالبی هست, کیبورد مناسبی داره, Windows Mobile هم داره و از نظر برنامه/بازیهای جانبی مشکلی نخواهید داشت, دوربین نرمال/باتری نرمال
و به طور کلی امکانات ه ارتباطی ه مناسبی بهتون میده
من باشم بین این 3 همون اولی رو برمیدارم, در قسمت PPC هم سر بزنید ( اینجا )
CU915 Vu و Shine واقعا زیبا هستند, اگر GPS به کارتون نمیاد همین VU هم امکانات مناسبی داره ( البته قیمت بالاتر )

pany

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
به طور کلی این 3 مورد رو آفر دادن یا گزینه های دیگه ای هم هست ؟
مورد اول که Q9 هست گزینه جالبی هست, کیبورد مناسبی داره, Windows Mobile هم داره و از نظر برنامه/بازیهای جانبی مشکلی نخواهید داشت, دوربین نرمال/باتری نرمال
و به طور کلی امکانات ه ارتباطی ه مناسبی بهتون میده
من باشم بین این 3 همون اولی رو برمیدارم, در قسمت PPC هم سر بزنید ( اینجا )
CU915 Vu و Shine واقعا زیبا هستند, اگر GPS به کارتون نمیاد همین VU هم امکانات مناسبی داره ( البته قیمت بالاتر )
مرسی knight جان خودمم فکر نکنم از gps استفاده کنم .at&t هم الکی داره 10$ چارج میکنه چون Q خودش gps داره به navigation سرویس اصلا احتیاج نداره اینجور که من فهمیدم اما at&t نمیدونم چیکار کرده که gps فقط با navigation سرویس باید کار کنه?? بازم البته دقیقا نمیدونم اون یارو به من اینجوری گفت . lg vu کیفیت متریالش مخصوصا پلاستیکش خیلی بده , چیزهای دیگم هست مثل motorola z9 یا black berry , n75, samsung black jack .... اما میگم که من زیاد راجب گوشی نمیدونم اما خیلی دوست دارم .مرسی که کمکم داری میکنی
این پایین لیست گوشیهارو میذارم اگه حوصله داشتی نگاه کن . اگه zip code خواست 80128 رو بزن

http://www.wireless.att.com/cell-ph...?wtSlotClick=1~00102H~0~1&WT.svl=calltoaction
مرسی هانی
پانته ا

Last edited:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
LG روی خیلی از مواردش یه Case هم میذاره ولی گویا این یکی همراهش نیست ( جدا میشه تهیه کرد مثل این )
بین لیستشون W580 هم هست, باز میگم اگر به طور کلی سیستم عامل / جی پی اس به کارتون نمیاد, بین جاوا بیس ها مثل همین W580 یکی رو انتخاب کنید. Music Phone مناسبی هست با دوربین نرمال و مموری 512, در رنگ های مختلفی هم عرضه میشه
ولی اگر مسایل ارتباطی / اینترنت و غیره رو در نظر دارید مشخصا یکی از اسمارت فون ها به کارتون میاد

-
فقط تعدادی از شکستگی دکمه هاش شکایت دارن ( نمونه )

pany

Registered User
لایک‌ها
19
مرسی, الان بیین MOTOROLA v9, z9 , q شک دارم . htc tilt هم هست , همشون 199$ هستن غیر از q که 99$ هست. بین v9 و z9 کدوم بهتره? تاپیکی هست بهم معرفی کنین?
مرسی k night و jaguar عزیز

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
مرسی, الان بیین MOTOROLA v9, z9 , q شک دارم . htc tilt هم هست , همشون 199$ هستن غیر از q که 99$ هست. بین v9 و z9 کدوم بهتره? تاپیکی هست بهم معرفی کنین?
مرسی k night و jaguar عزیز

اگر سیستم عامل به کارتون نمیاد و صفحه لمسی و WiFi و غیره نیاز ندارید, همون طور که بالا گفتم یه گزینه ساده ( رابط کاربری مناسب ) انتخاب کنید, مثل W580
Z9 حداقل روی کاغذ از GPS بهره میبره و خودش امتیازی هست نسبت به V9
از طرفی باید در نظر داشت که این 2 حدود 100$ گرونتر از Q9 هستند, Q9 که با WM / کیبورد / GPS واقعا گزینه بدی نیست
در نهایت پیشنهادم اینه که اگر دنبال امکانات خاصی نیستید ( به طور مثال یکی Music Phone میخواد, یکی دنبال سیستم عامل هست, یکی دوربین قوی میخواد و ... ) یک گزینه ساده رو انتخاب کنید . گاهی انتخاب بر اساس سلیقه ظاهری بد نیست

pany

Registered User
لایک‌ها
19
مرسی moto Q گرفتم

بالا