hrf458
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 12
- لایکها
- 3
سلام گلس هست. خوده گوشی کوچکترین مشکلی ندارهسلام
روی صفحه شکستگی داره یا گلسش هست؟
سلام. خوده گوشی2300000 هست الان اکبند پک جانبی هم 110 که البته من دوتاشو گرونتر خریدم الان ارزون شده. 600 تومن اختلاف فکر نکنم کم باشه ها با 2 ماه کارکردقیمت رو اشتباه نزدید دوست عزیز؟
فول پک بله این قیمت که شما میفرمایدسلام. خوده گوشی2300000 هست الان اکبند پک جانبی هم 110 که البته من دوتاشو گرونتر خریدم الان ارزون شده. 600 تومن اختلاف فکر نکنم کم باشه ها با 2 ماه کارکرد
فول پک بله این قیمت که شما میفرماید[/QUOTEاینم فول پکه دیگه. با ماد باطری و گارانتی هما تلکام. البته یه پک جداگونه هم داشت که من گرفتم که داخلش بک کاور و گلس و چن تا چیز دیگه هم بود
نه متاسفانه. فقط فروشبا دیتک 60 معاوضه میکنی؟
سلامقيمت متعادل كنين ببخشيد
خريدارم
حرفتون درسته اما اكش خيلي از اوني كه گفتين كمتر هست براي همين خدمتتون عرض كردمسلام
ببخشید ولی این قیمت اخرمه
زیر این قیمت واقعا واسم توجیه نداره. اونوقت میشه 1 میلیون ضرر تو کمتر از سه ماه
در صورتی که گوشی با نو فرقی نداره
بله متاسفانه اومده رو 2100 2 تومن حقیقتش 1.5 مشتری داشت ولی واقعا دلم نیومد این قیمت بدم.حرفتون درسته اما اكش خيلي از اوني كه گفتين كمتر هست براي همين خدمتتون عرض كردم
متاسفانه موتو افتش واقعا شدیدهبله متاسفانه اومده رو 2100 2 تومن حقیقتش 1.5 مشتری داشت ولی واقعا دلم نیومد این قیمت بدم.
قیمت همه گوشیا اگر دقت کرده باشین تو 3 روز گذشته افت وحشتناکی کرده s8 g6 و بقیه اینم یکدفه افت کرد. چه میشه کردمتاسفانه موتو افتش واقعا شدیده
حق دارین
اره درسته دقیقاقیمت همه گوشیا اگر دقت کرده باشین تو 3 روز گذشته افت وحشتناکی کرده s8 g6 و بقیه اینم یکدفه افت کرد. چه میشه کرد
حالا شما چه قیمتی مد نظرتونهاره درسته دقیقا
بدبختی اندروید اینه