• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola C115

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان

با عرض شرمندگی من این پست رو در قسمت نرم افزار گوشی ارسال کردم !!!

میخواستم بدونم من که قصد خرید یک گوشی موبایل ساده ولی با آنتن دهی عالی و باطری عالی ( زمان مکالمه ) رو دارم....آیا Motorola C115 به درد من میخوره و آیا این گوشی مشکل خاصی نداره و آیا شما پیشنهاد بهتری دارید ؟

از همه دوستان که زحمت میکشند و راهنمائی میکنند سپاسگزارم.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.
چقدر میخوای ماکزیمم هزینه کنی ؟

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از saeid_2001 :
سلام.
چقدر میخوای ماکزیمم هزینه کنی ؟

دوست گرامی

من زیر 100.000 تومان میخوام هزینه کنم و صفحه رنگی و امکانات دیگه برام اصلا مهم نیست.ولی از یک فروشنده امروز شنیدم که زنگ C115 خیلی صداش ضعیفه و از طرف دیگه زنگهاش هم خیلی ساده و به قول ایشون " مسخره " است !!!

ایشون گوشی نوکیا 1110 رو به من پیشنهاد کردند .نظر شما چیه ؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از Nikonian :
سلام دوستان

با عرض شرمندگی من این پست رو در قسمت نرم افزار گوشی ارسال کردم !!!

میخواستم بدونم من که قصد خرید یک گوشی موبایل ساده ولی با آنتن دهی عالی و باطری عالی ( زمان مکالمه ) رو دارم....آیا Motorola C115 به درد من میخوره و آیا این گوشی مشکل خاصی نداره و آیا شما پیشنهاد بهتری دارید ؟

از همه دوستان که زحمت میکشند و راهنمائی میکنند سپاسگزارم.

دوست عزيز مدل ديگه اي از موتورولا هست تو علاءالدين هم موجوده و گارانتي رانجو هم يدك ميكشه بنام :
C139 اين مدل از لحاظ طول عمر باتري گويا از مدل هاي ديگه هم رنج خودش بالاتره برو اينجا :
http://www.gsmarena.com/motorola_c139-1304.php

قيمت هم 53 تومان ناقابل ;) در ضمن صفحه رنگي هم داره :)
براي مقايسه گوشيهاي موتورولا هم ميتوني اينجا رو ببيني :
http://www.gsmarena.com/motorola-phones-4.php

موفق باشيد ;)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اين مدل از نوكيا رو هم در موردش تحقيق كن :
http://www.gsmarena.com/nokia_1600-1188.php

مدل 1600 قيمتش حدود 60 تا 70 تومنه و چيز جالبيه فقط خواستي بگيري گارانتي ايراتل برو بگير و فرستادن اس ام اس اونو تست كن كه گير نداشته باشه ;)

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
ممنونم دوست خوبم

من از کلید های 1600 نوکیا اصلا خوشم نمیاد . این موتورولای C139 چیز خوبی به نظر میرسه ! کلید هاش به نظرت چه جوره ؟ مشکلی نداره ؟ یه ریویو ازش دیدم که کلیدهاش کمی سخت کار میکنه ؟ولی 11.40 زمان مکالمه برای این گوشی واقعا عالیه .... آنتن دهی اون چه جوره ؟ منو ببخش دوست خوبم .....اطلاعاتم در مورد موتورولا کمه .و پولم هم کمتر !!!

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از Nikonian :
ممنونم دوست خوبم

من از کلید های 1600 نوکیا اصلا خوشم نمیاد . این موتورولای C139 چیز خوبی به نظر میرسه ! کلید هاش به نظرت چه جوره ؟ مشکلی نداره ؟ یه ریویو ازش دیدم که کلیدهاش کمی سخت کار میکنه ؟ولی 11.40 زمان مکالمه برای این گوشی واقعا عالیه .... آنتن دهی اون چه جوره ؟ منو ببخش دوست خوبم .....اطلاعاتم در مورد موتورولا کمه .و پولم هم کمتر !!!

خواهش ميكنم وظيفه است .
متاسفانه من با اين گوشي كار نكردم و نظري ندارم بحث اينه كه گوشي هاي نوكيا ساپورت بهتري دارند از لحاظ قطعات در ايران و موتورولا از اين لحاظ وضعيتش چندان مساعد نيست نوكيا 1600 مشكي اونم هست كه قشنگه امكانات به نسبه خوبي داره و باتري 900 ميلي آمپر رو در يد با كفايتش داره ;)
موتورولا سي 139 كه گفتم من يكبار پشتشو ديدم ساخت چين زده بود با صفحه كليدش كار نكردم ولي بحث موتورولا اينه كه از لحاظ نرم افزاري هم چندان كامپتيبل با گوشي هاي ديگه نيست مثلا شما نمي تونيد اس ام اس هاي تصويري بفرستيد و در بيشتر موارد بگيريد و ..... اينارو در نظر داشته باشيد گوشي هاي نوكيا در اين بين عمومي ترند :)
بهرحال يكبار تشريف ببريد علاءالدين و گوشي موتورولاي مورد بحث رو تو دست بگيريد و كمي باهاش كار كنيد شايد مورد پسند واقع بشه :)

در ضمن اصلا به استند باي و تالك تايم گوشي توجه نكن كه معمولا اينطور كه مينويسند نيست و پائينتره ولي بهرحال به نسبت ديگران وضعيت بهتري داره

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
آقا دستت درد نکنه ....خیلی زحمت کشیدی.بازم ممنونم

بالا