• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola L6 ---- USB --- Help Me !

ama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی!Motorola L6
ویندوز سیستم من XP Media Center هستش و در ضمن من برنامه P2K را دانلود کردم ولی بخاطر ویندوزم جواب نداد کابل و سی دی درایور گوشی هم گیرم نیومد .من از کابل mini-Usb دوربینم استفاده کردم ولی جواب نداد یعنی ویندوز گوشی را میشناسه اما موقع نصب درایور را می خواهد گوشی هم موقع اتصال کابل شارز میشه ولی نمیشه چیزی روش ریخت .لطفا من را راهنمایی کنید و اگه سایتی سراغ دارین که بشه درایور این گوشی را دانلود کرد بگین اخه میخواهم اهنگ ترنس:cool: روش بریزم نمیشه ممنون میشم کمکم کنید.....TRANCE FOREVER

thanks AMA

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از ama :
سلام به همگی!Motorola L6
ویندوز سیستم من XP Media Center هستش و در ضمن من برنامه P2K را دانلود کردم ولی بخاطر ویندوزم جواب نداد کابل و سی دی درایور گوشی هم گیرم نیومد .من از کابل mini-Usb دوربینم استفاده کردم ولی جواب نداد یعنی ویندوز گوشی را میشناسه اما موقع نصب درایور را می خواهد گوشی هم موقع اتصال کابل شارز میشه ولی نمیشه چیزی روش ریخت .لطفا من را راهنمایی کنید و اگه سایتی سراغ دارین که بشه درایور این گوشی را دانلود کرد بگین اخه میخواهم اهنگ ترنس:cool: روش بریزم نمیشه ممنون میشم کمکم کنید.....TRANCE FOREVER

thanks AMA

عزيز جان اگه ازت درايور ميخواد خوب نميشناسه ديگه ويندوز ... ال6 درايور مديا سنتر رو نداره در سي ديش .... در ويندوز پروفشيونال بايد نصبش كني ... ;)

ama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از ایده شاهکارت:wacko: :wacko:

من اگه سی دی درایورش را داشتم که ویندوز را عوض میکردم مشکل اینه که من سی دی را ندارم چند جاهم که سراغ گرفتم نداشتن یعنی توی اصفهان گیر نمیا ید

من دنباله اینم که درایورش را از یجا دانلود کنم یا اینکه یه پیشنهاد دیگه بدین /...............

ممنون میشم:( :( :( :( :f34r:

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از ama :
ممنون از ایده شاهکارت:wacko: :wacko:

من اگه سی دی درایورش را داشتم که ویندوز را عوض میکردم مشکل اینه که من سی دی را ندارم چند جاهم که سراغ گرفتم نداشتن یعنی توی اصفهان گیر نمیا ید

من دنباله اینم که درایورش را از یجا دانلود کنم یا اینکه یه پیشنهاد دیگه بدین /...............

ممنون میشم:( :( :( :( :f34r:

آخ آخ ... اصفهاني هستي ؟؟؟‌ اين اصفهانيا بعضي هاشون خيلي ادعاي تيز بازيشون ميشه :D من پسر عممينا چند تاشون اونجان ... شيخ صفي ميشينن ... فاميلاي خانمش يه پسره 20 - 21 ساله بود ... شب عروسي پسر عمم برگشت گفت : من 50 تومن دوستم دادست واسه عروسي اميد ... ولي من به اميد پولو نيميدم ... خودم برش ميدارم :D ... كليم ادعاي تيز بازي ميكرد ... بعدم همچين قشنگ جيبشو زدم :D پولرم دادم به پسر عمم (‌داماد (‌اميد ) :D

جدا از اين بحث ها ...
چرا گوشي مي خريد پكش رو چك نمي كنيد ؟؟؟
تهران علاءالدين داره ... اونحا نمي دونم ...
;)

ama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چطور بچه تهران واقعا تیز:D :D :D :D :D

اگه چشماتا باز کنی سی دی درایور و کابل جز پک فروشی نیست!!!بچه تهران

راجع تیز بازی هم هر موقع با یک اصفهانی روبرو شدی می فهمی:cool: :cool: :cool:

خلاصه امدی اصفهانقدمت روچشم ولی بپا ازین حرفا نزنی چون احتمال داره برگردی تهران بعد بفهمی چی شده:f34r: :f34r:

بالا