امروز یک تعداد پستهای قبلی که توی MT قبلی داشتم (همان MT که فارسیاش درست کار میکرد) را به MT جدیدی که فارسیاش درست کار نمیکند Import کردم چیزی را که متوجه شدم این بود که پستهای Import شده همه بصورت یونیکد نوشته شدهاند درصورتی که پستهایی را که MT جدید Save میکند بصورت حروف فارسی Save میکند. بگمانم همین دلیل آن باشد که هر بار برای دیدن پستها باید Internet Explorer را بر روی utf-8 تنظیم کردتا بتوان فارسی دیدشان.
خوب
، خیلی جالبه! چون من هم دقیقا و البته به نوعی دیگر همین مشکل را دارم. اجازه بدهید که دقیقتر بگم:
من طراحی صفحه را با frontpage انجام دادم. در مرحله طراحی برای قسمت هایی که عنوان هایی «فارسی» داشتند، در پنجره normal فرانت پیج در آنجایی از صفحه که مورد نظرم بود عنوان مورد نظر را تایپ می کردم و وقتی به پنجره HTML رجوع می کردم ( به بیان دیگر وقتی از صفحه source می گرفتم) آن عناوین به کاراکتر های معادلش در unicode utf-8 تبدیل شده بودند.
حال مراحل زیر را مرور کنید تا به مشکل برسیم:
1. charset صفحه را مطابق با چیزی که در mt.cfg تعیین کرده بوم PublishCharset تعیین کردم یعنی utf-8. این کار به درستی صورت گرفته. «چون وقتی از صفحات تولید شده نهایی source می گرفتم در آن ها charset همان utf-8 نشان داده می شود.»
2. حال در Main Menu > Editing Menu > Create New Entry ( یعنی در MT) مطلب دلخواهم را به فارسی تایپ کردم و آن را post کردم.
3. حال که صفحه تولید شده توسط MT را می خواهم ببینم:
-تنها آن عناوینی که از قبل به شکل کاراکتر های معادلشان در unicode وارد کرده بودم درست دیده می شوند.
- encoding اکسپلورر Western Europian ISO است .
-charset صفحه ( با از دیدن source آن در منوی view source) ، البته utf-8 نشان داده می شود ( به بیان دیگر در سورس utf-8 نوشته شده) !
- با تنظیم دستی encoding به unicode-utf-8 تمام صفحه درست دیده می شود.
کسی چیزی به عقلش می رسه؟ من که کاملا گیج شدم...