• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

MyTrafficValue | معتبر ترین سایت سرمایه گذاری.

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
# نمی دونم چرا این سایت تا حالا تاپیک نداشته.search هم کردم ولی چیزی پیدا نکردم واسه همین این تاپیک رو باز می کنم که بچه ها سایت به این خوبی رو از دست ندن.

آیا از سایت های هایپ خسته شدید؟؟؟
آیا به دنبال جایی مطمئن برای سرمایه گذاری هستید؟؟؟
شما دقیقا جای درستی هستید...

سایت معتبر و قدیمی (سه سال آنلاین) با پرداخت منظم
این سایت هایپ یا فارکس نیست.
سرمایه گذاری و دریافت سود 170.2% و 200% و 240% بین 80 الی 100 روز

سلام دوستان
مالک سایت معتبر سرمایه گذاری mytrafficvalue آقای Joel William Cook است که دارای دو سال تجربه موفق و پرداخت به موقع به کاربران در زمینه investment/share می باشد و همچنین با ایده ای جدید سایت جدید Paidverts را نیز بنا نهاده است.
این سایت در فوریه سال 2012 افتتاح شده و تا به الان به تمام اعضای خودش دلار پرداخت کرده است.

عملکرد سایت بسیار سادست به این شکل که این سایت دارای سه پلن سرمایه گذاری می باشد و شما با سرمایه گذاری پس از مدت زمان 80-100 روز (بسته به میزان کارکرد سایت متغیر است)اصل پولتون رو + سودش رو دریافت می کنید.

پلن ها بصورت زیر می باشد:

170.2% Plan = بازگشت 170.2% در کل = اصل پول + سود

200% Plan = بازگشت 200% در کل = اصل پول + سود
#سرمایه گذاری در این طرح نیاز به پرداخت 1000 دلار Fee داره.

240% Plan = بازگشت 200% در کل = اصل پول + سود
#سرمایه گذاری در این طرح نیاز به پرداخت 500,000 دلار:eek: Fee داره.

Buy/Sell shares = خرید و فروش سهام

agp6nv9qkwh78nj3l4gg.jpg

توضیحات پیرامون میزان و زمان دریافت سود:

پلن دوم 200 درصد سود داره که 1000 دلار فقط ثبت نامش و یا ورودی هست ، یعنی این 1000 دلار هیچ سودی نداره و فقط برای ثبت نام تو این گروه هستش.

در مورد زمان برگشت پول هم در لینک پایین میتونید کامل و با جزییات ببینید
http://www.mytrafficvalue.com/investment/log/queue.html
با توجه به لینک بالا بعضی ها بودن که سر 70 روز پولشون برگشته و برای بعضی ها هم ممکنه تا 200 یا 240 روز طول بکشه.

در هر صورت همیشه در هرجایی پس از تحقیق و با قبول ریسک سرمایه گذاری کنید.

+(سود این سایت بصورت روزانه نیست ! و شما در پایان دوره سرمایه گذاری ، اصل + سود حاصله رو یکجا دریافت می کنید)

برای برداشت از سایت هم :
بر روی موجودی خودتون در بالای صفحه کلیک کنید و یا از لینک زیر تنظیمات واریز و دریافت رو انجام بدید:
mytrafficvalue.com/member/cashier.html

در ضمن مقدار 5.50% + $0.25 هم کارمزد برداشت از پرفکت مانی هستش

آموزش خرید و فروش سهام:
با نام کاربری پیدورتس در لینک زیر لاگین کنید :
https://www.mytrafficvalue.com/shareholders.html
صفحه خرید و فروش سهام بطور کلی مطابق زیر هستش:

shares_paidverts.png

1- آموزش فروش سهام در سایت پیدورتس و mytrafficvalue :

خب پس از دریافت سهام اونا رو چطور بفروشیم یا دوباره تبدیل به امتیاز کنیم ؟
ابتدا با یوزرنیم و پسورد سایت پیدورتس در سایت دوم مجموعه لاگین کنید:
به لینک بالا رفته
و مطابق تصاویر زیر عمل کنید ، تعداد سهام شما در قسمت my shares قابل مشاهده هستش :

trafficvalue_shares.png

تعداد سهام شما پس از تبدیل در قسمت my shares قابل مشاهده هستش :

sell_shares_paidverts.png

مطابق تصویر اولیه بر روی sell your shares کلیک کنید :

sell_shares_mtv.png

در مرحله بعد مطابق تصویر طی سه مرحله سهام خود را برای فروش می گذارید:

sell_shares_mtv_earn1sec.png

در انتها باید صبر کنید سهام شما به فروش برسد

2- آموزش فروش امتیازات :
ابتدا با نام کاربری و رمز عبور سایت پیدورتس در سایت دوم مجموعه mytrafficvalue لاگین کنید و به لینک زیر مراجعه بفرمایید

در انتهای صفحه نمایی مطابق تصویر زیر خواهید داشت
با کلیک بر روی buy شما سهام شخص مورد نظر را در ازای امتیازات خودتون خریداری خواهید کرد
برای مثال مطابق این تصویر هر سهم در ازای 195 bap به شما فروخته میشود

shares_mtv.png

پس از مرحله بالا باید سهم خریداری شده رو به دلار بفروشید ( آموزش در بالا )
در همان صفحه یعنی :
در قسمت Shares listed for sale مطابق تصویر بر روی sell your shares کلیک و سهام خودتون رو به قیمت مورد نظرتون بفروشید
(قیمت تعیین شده ی شما اگر مطابق لیست با قیمت لحظه ای سهام یکی باشه سهامتون سریع فروش میره)

sell_shares.png

با انجام این دو مرحله در مدت کوتاهی تمام امتیاز شما تبدیل به پول می شود

امکانات ، مزایا و معایب :
3 سال پرداخت مداوم و مستمر بدون هیچ شکایتی
دریافت اصل پول + سود 86 درصدی / 150 درصدی پس از پایان دوره سرمایه گذاری (پلن Power )
این سایت هایپ نیست پس سودی که در جدول مشاهده می کنید و اعلام شد کل پول و سود پول شما در پایان دوره خواهد بود
مدت زمان سرمایه گذاری 80 تا 90 روز (بسته به میزان کارکرد سایت متغیر است)
مینیمم سرمایه گذاری = 1 دلار
مینیمم برداشت = 1 دلار
پرداخت در کمتر از 48 ساعت
درگاه پرداختی برای واریز پول: SolidTrustPay ,payza, Egopay & PerfectMoney

تمام اطلاعاتی رو که هنگام ثبت نام وارد می کنید نزد خود نگه دارید.برای برداشت لازم می شه.

برای ثبت نام کلیک کنید:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سند های برداشت:
btlugyifjmfjwnmssodo.jpg

# آموزش هم که دست سروش درد نکنه کامل نوشته:Dالبته یه جاهاییش رو ویرایش کردم به روز بشه.(منبعش رو هم می دونید دیگه:earn1sec.ir)

Last edited:

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
سند برداشت ماه های قبل هم هست پیداشون می کنم تو این پست می زارم فقط برای اعتماد سازی.(البته فکر کنم همه به این سایت اعتماد داشته باشند)
heri9s21nq1j1wdovqlh.png

su8rn9akv3v95h01fkry.jpg

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
مشکل از اسم تاپیکها هست ، وگرنه قبلا معرفی شده
جستجوی سایت تقصیر نداره
دوستان اسم سایتها رو در موضوع تاپیک نمیذارند متاسفانه
کنترلی هم نیست اینجا :)

دست شما درد نکنه که اصولی تاپیک زدی میلاد جان

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
دوستان همونطور که می دونید plan های سایت تغییر کرده پست اول هم ویرایش کردم.
این پلن های جدیده:
agp6nv9qkwh78nj3l4gg.jpg

برای پلن 200 درصد باید 1000 دلار fee پرداخت بشه.
برای پلن 240 درصد هم باید 500000 دلار :confused: fee بدید.
پلن 170.2 درصد (2 درصدش نمی دونم برای چیه:D) هم هیچی نمی خواد

Last edited:

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
دوستان از این به بعد تمام اخباری که تو فروم MTV قرار می گیره رو من سعی می کنم تا اونجا که وقت اجازه می ده به صورت خلاصه اینجا قرار بدم.
بقیه دوستان هم اگه مایل بودن همکاری کنن اخبار رو اینجا بزاریم همه با خبر بشن از تغییرات سایت.

Feb 16th - Daily News
"مشکل Bap ها حل شده و Bap هایی که اضافه کم شده بود به کاربر ها برگردونده شد.
جمع کل بپ هایی که کم شده بود: 283441657 BAP به ارزش 141,720 دلار :eek:
اگر اطمینان دارید که بپ های کم شده از شما بهتون برگردونده نشده به پشتیبانی تیکت بزنید.(باید اثبات کنید)
سود سهام این هفته پرداخت شد.
Turnover This Week: $240,000.00
Shareholder Cut (25%): $60,000.00
Dividend Per Share (500m shares): $0.00012
البته دو بار هم پرداخت شد:Dبه خاطر همین هفته بعد از dividends ( سود سهام ) خبری نیست."

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
خدا عمرت بده میلاد جان که این تاپیک و زدی چون تاپیک قبلی هم داشت منحرف می شد:)

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
همونطور که آقا میلاد معرفی کردن برای ورد به پلن های جدید البته به غیر از 172% باید حق عضویت های خیلی زیادی رو پرداخت.
من قبلا پلن 250% رو فعال کردم و توش سرمایه گذاری کردم، همونطور که می دونید تو این بخش می شه سرمایه گذاری تو پلن ها رو هم هم خرید و فروش کرد:)
من تا حالا موارد زیر رو سرمایه گذاری کردم و حاضرم برای اینکه هم به خودم سود برسه (البته!) هم به دوستانی که فرصت یا سرمایه ی خرید پلن های قبلی رو نکردن، مواردی که سرمایه گذاری کردم رو با سود منطقی واگذار کنم.
هر کی خواست pm بده یا اگه استارتر صلاح دونست همینجا پست بده.
Minimum suggest= 168%
grin.gif

Profit Amount Round
53 $100.00 $250.00
54 $200.00 $500.00
54 $240.00 $600.00
54 $10.00 $25.00
54 $40.00 $100.00
54 $75.00 $187.50
55 $1.00 $2.50
55 $10.00 $25.00
اگه توی بخشی که معرفی کردم بگردید می بینید که خیلی به صرفه است (هم برای شما و هم برای من!)

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
ای ول اخبار رو بذارید اینور بحث های اضافی رو میریم اونور دست تمامی دوستان درد نکنه مخصوصاً میلاد جان

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
Feb 17th Daily News
نقل و قول از Jo:
ما می خوایم افراد بیشتری رو استخدام کنیم چون دیگه اداره کردن این بیزینس برای یک نفر امکان پذیر نیست.قصد داریم 4+ تا ادمین برای مدیریت بخش های مختلف مثل پشتیبانی و برنامه نویس ها و طراح ها و ... استخدام کنیم.
تمام cashout های PM رو انجام دادم.
دیزاین جدید MTV هم که تا یکی دو ماه اینده تغییر می کنه یه چیز تو این مایه هاست:
Small: https://dl.dropboxusercontent.com/u/74988359/MTV/notifications-mini.png
Big: https://dl.dropboxusercontent.com/u/74988359/MTV/notifications-big.png

در مورد مشکل limit شدن اکانت paypal گفته:
اخرین ایمیلی که از paypal اومده به ما گفتن که باید یک ماه صبر کنید تا ببینیم تعداد chargeback های اکانتتون تو این مدت چه قدر خواهد بود.
بعدش تصمیم می گیریم که با شما کار بکنیم یا نه.
به Carlos (یکی از ادمین ها) گفتم که دوباره با paypal صحبت کنه که 70000 دلار از پول هارو در اختیارمون بزارن که بتونیم cashout هارو انجام بدیم
(1 میلیون دلار تو اکانت paypal لیمیت شده.:eek:)
ایده کنترل رشد رو برای 2 ماه اختمالا به کار بگیریم.به این صورت:
خرید و فروش سهام با Bap رو کنسل کنیم.
خرید تبلیغات رو به 5 دلار خرید در روز محدود کنیم.
سرمایه گذاری تو پلن های 170 و 250 درصد رو به 10 دلار در روز کاهش بدیم.
سرمایه گذاری تو پلن 200 درصد رو به 250 دلار در روز کاهش بدیم.
به paidverts اجازه بدیم که به صورت نامحدود سرمایه گذاری کنه.

تبلیغات امروز هم به زودی می یاد.

اگه می خواید در مورد مشکل paypal به ما کمک کنید ایمیل زیر رو به [email protected] بفرستید.

(I am a member of http://www.paidverts.com ( Paypal account: [email protected]

I would like to contact you requesting that you re-evaluate your position regarding their account ASAP. PayPal is treating them unfairly by blocking a perfectly good business, completely out of the blue, without warning or any communication, and for absolutely no reason at all... When PaidVerts has been running without incident for a year now. With millions in turnover, tens of thousands of transactions and as good as zero fraud

You are blocking PaidVerts, but permit and happily process payments for their competitors:http://www.neobux.com and http://www.clixsense.com -- This is unjust! And anti-competitive

.PaidVerts maintains good communication, and is transparent

.Please continue to work with them

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
خوب... جــو کارمزد BAP Market رو هم از 3% به 10% افزایش داد.

Use the form below to list your shares for sale on our marketplace.
A 10% transfer fee is deducted from the amount you receive on all successful share sales.
Minimum sale price is 40 BAP.​

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
این پست دیروز جو رو خوندید ؟ در مورد نرخ تبدیل بپ ها و پلن ها به سهام صحبت کرده،نرخ هایی مثل 0.246 ، 0.179 و حتی نرخ های بالاتری رو گفته،یعنی اگه مبادله روی نرخ 0.246 صورت بگیره فکر کنم هر 492 بپ میشه 1 سهم!
البته قطعی نیست ولی توی فروم گفته احتمالا با ریت بالاتری نسبت به قبل انجام میشه.واسه همین هم خیلی ها همین الان دارن بپ هاشون رو به سهام تبدیل میکنن و اگه بازار رو ببینید قیمت هر سهم به حدود 250 بپ رسیده،البته تا 278 هم بالا رفته بود.
کلا نظرتون چیه دوستان ؟

Debt Swap Thinking!

1.........
I'm going to make my final decision about a debt swap date in March 10-19th. (I want to see if PayPal will come back, or whether that will drag on and on)

2.........
Presently, I'm thinking to do a swap in April. I don't like the idea of the system being dormant for two months (waiting on May)...

April, that's first programming office (and full time sys admin) +5weeks. And possibly the beginnings of the second office... So, we should be ramping up our productivity by then.

3.........
This might be a silly question; but what swap value do we want to achieve? Lower, or higher? (ie. Use more shares, or less)

The numbers right now; $12.8m total debt (MTV+PV)
Potentially minus 539k if we ignore PV's FTQ invests.

PV Shares = 18.8million = $0.654
PV+16m = 34.8million = $0.354
PV+31.2m = 50million = $0.246
PV+50m = 68.8million = $0.179
PV+100m = 118.8million = $0.104

The 100m option is a bad idea. Lets save some shares for one more swap in the bank. As that'll likely be needed at some point to really polish off the portfolio's foundations before it's truly ready. And frankly, a safety net is always good!

The rest are viable. I just wonder which is best. OBVIOUSLY investors want the lowest possible one. But what will actually help us move forwards?

* The last swap was a partial one, and they don't tend to work that well. It had a really low swap price that we almost achieved in a month. Or we 99% did achieve temporarily... And I wonder if allowing people to cashout so quickly, caused us to trip up, as all the debt just snapped back without actually being new debt specifically.

* The most successful swap of all time was beginning of 2014. That had a huge swap price; seemingly imposssible to turn $0.02-$0.05 into $0.75 at the time. (For which we went on to turn it into $5-$8+, and even now it's dropping to $3.50-$4+)

-- And I wonder why that was successful?
Paidverts is one answer. But also a slow initial re-uptake was also the dream scenario. As it gave us perfect growth for a LONG time. And that added crazy value.

... Also anyone bailing, took a heft loss. And what better way to clear debt, than for users to opt to forfeit it!? ... Plus bailing to re-invest wasn't really an option. So all debt was new.

I will think more on this!

4............
Debt Swap Strategies;

After the swap, temporary limiting purchases / investments. For only 4-8weeks; thereafter unlimited. That might help us a lot. With so many users, still plenty of money. But it keeps the golden opportunity open, and makes our growth really fat/wide ... not tall/deep. And also gives PV priority to stand tall!

------

Lots to think about!
This is a big move, and a big opportunity to propell the business forwards. It'll unlock a lot of dev funding; but we need to time that as best as possible (ie. in line with our ability to spend it!)

* No definitives right now, just thoughts to prepare ready for the final decision. For which you'll get 4 weeks notice minimum.​

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
دوستان جو گفته نرخ تبدیل بیشتر از 0.35 نیست،
خوب اگه ما نرخ رو 0.35 در نظر بگیریم یعنی هر 700 بپ میشه 1 سهم
اگه نرخ رو 0.25 در نظر بگیریم هر 500 بپ میشه 1 سهم
من کل بپ هام رو تبدیل کردم،نمیدونم بهترین تصمیم چیه ولی همه دارن همین کارو میکنن،قیمت هر سهم از 400 بپ هم رد شده.
بازار رو ببینید...

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
دوستان جو توی خبر بعدی گفته swap در حدود 34 ، 35 سنت انجام میشه،یعنی حدودا هر 700 بپ میشه یک سهم!
اخبار رو دنبال کنید و بهترین تصمیم رو بگیرید..

The swap price will 34-35cents.
That is my target price. I don't want to put it any lower (we could, but I don't want to), as I think if the swap price is too low. It doesn't make the swap process work so well, as it's "too affordable" for people to instantly liquidate their shares. And this prevents growth, as it simply returns the same debt to the pool -- thereby negating the whole point of swapping in the first place.​

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
همین الان خودتون bap هاتون رو به share تبدیل کنید خیلی بیشتر share می گیریت تا سیستم براتون تبدیل کنه.

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
دوستان Debt Swap این دفعه هم Bap هارو شامل می شه و هم Investment هارو.
همونطور هم که crashday عزیز گفت برای هر 700 بپی که دارید 1 share می گیرید و برای هر 350 دلار سرمایه گذاری 1000 تا share دریافت خواهید کرد.
بعد از debt swap هم bap market رو کلا جمع می کنن یعنی شما share رو با bap نمی تونید مبادله کنید باید به پول بفروشید.
برای PV هم limit می زارن.روزانه بین 1 تا 5 بسته تبلیغاتی بیشتر نمی تونید بخرید ($1.05-$5.25)
سرمایه گذاری ها هم محدود می شه به 1 تا 10 دلار روزانه در پلن های 170 و 250 و 1 تا 250 دلار روزانه تو پلن 200 درصد.
همه این محدودیت ها تا 60 روز بعد از Debt swap ادامه داره بعد از اون ورداشته می شه.
----------------------------------
من خودم استراتژی که چیدم:D اینه که یه روز قبل از debt swap هر چی share دارم بفروشم(حالا رو هر قیمتی که بود) و درست بعد از debt swap به قیمت ارزون تر بخرم.البته اگر بیاد پایینن تر از قیمت فروشم.ریسک داره دیگه ولی به احتمال زیاد می یاد پایین چون دفعه پیش هم اومد.
البته دفعه پیش فقط bap ها تبدیل به share شد ولی اندفعه invest ها هم داره تبدیل می شه و share بیشتری تو مارکت قرار می گیره.
حالا ببینیم چی می شه شایدم نظرم عوض شد.

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
من خودم استراتژی که چیدم:D اینه که یه روز قبل از debt swap هر چی share دارم بفروشم(حالا رو هر قیمتی که بود) و درست بعد از debt swap به قیمت ارزون تر بخرم.البته اگر بیاد پایینن تر از قیمت فروشم.ریسک داره دیگه ولی به احتمال زیاد می یاد پایین چون دفعه پیش هم اومد.

ریسکش یکم بالاست :D
من فکر میکنم قیمت برخلاف دفه قبل میره بالا چون اکثرا حاضر نمیشن سهامشون رو ازون بفروشن چون واسه هر 1 سهم 700 بپ پرداخت کردن
البته یه احتمال دیگه هم وجود داره
مثلا یه نفر روی 0.035 سهام خریده،ممکنه بعد از swap بخواد 0.04 بفروشه و پولش رو داخل پیدورتس یا پلن ها سرمایه گذاری کنه که البته با توجه به محدودیت هایی که احتمالا بزارن این روش هم منتفی میشه و احتمالا خیلی ها سهامشون رو نگه دارن تا قیمت بره بالا...
شاید اگه محدودیتی برای بعد از swap نباشه قیمت بعد از Swap واسه یه مدت بکشه پایین.فعلا نمیشه پیش بینی خوبی کرد.

بالا