• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

N 90 بخرم یانه

lolaee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
N 90 بخرم یانه
چجور گوشیه

ReCoLoR

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوست عزیز
من 18 ماهه N90 دارم و از این گوشی واقعا راضیم. سعی میکنم راجع بهش تعصبی ننویسم اما واقعا تا حالا از هیچ نظری اذیتم نکرده و هنوز که هنوزه هرجا از جاش درش میارم کسی نیستش که نگاش به سمت گوشی کشیده نشه.
این یکی از بزرگترین محاسن این گوشیه یعنی مثل خیلی از گوشیها تو دست همه نیست و کمه.
از طرفی فیلم برداری و عکس برداریش محشره مخصوصا مورد اول با فرمت MP4 و دوربینشم که لنز کارل زیس داره و فوکوس اتوماتیک.با در بسته اگر لنزشو بچرخونی دقیقا شکل دوربینای دیجیتال میشه و با در نیمه باز در حالت 90 درجه مانیتورشو بچرخونی عینهو هندی کم میشه! کلیداش بسیار بزرگه و برای اس ام اس جون میده. ضمن اینکه با در بسته هم میتونی به موزیک گوش بدی.
مردم میگن دو تا عیب داره که من اولیو به هیچ عنوان عیب نمیدونم و اتفاقا ازش لذت میبرم و دومیو قبول دارم. یکی این که میگن خیلی درشته و یکی اینکه ویبره نداره.
در مورد درشتیش من خودم گوشی درشت دوست دارم و اینکه برام خیلی خوش دسته. ویبره هم نداره که خب برای خیلیا دوست داشتنی نیست.
صدای زنگشم زیاد قوی نیست. اما با هدفون کیفیتش باور نکردنیه.

کلا نداشتن ویبره و درشت بودنشو دوست دارم. چون باعث شده که تعدادش زیاد نشه.
فقط اگه خواستی بگیری حتما شماره سریال گوشیو روی مانیتور و زیر باطری و روی جعبه ش باهم تطبیق بده و حتی الامکان گارانتی دار بگیر.

موفق باشی

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

ReCoLoR

Registered User
لایک‌ها
5
دوست عزیزی که گوشی n90 داری بلندی و کیفیت پخش موزیک اون آیا بلند می باشد

خدمتت عرض کنم که از نظر بلندی متاسفانه زیاد صدای بلندی نداره اما کیفیتش واقعا محشره و از هدفون که گوش کنی دیگه واقعا حرف نداره.
زنگ اصلی نوکیا در این گوشی انقدر پر طنین و زیباست که خیلیا مثل خودم دلشون نمیاد این زنگو عوضش کنن...

بالا