به نقل از Nilda :اگه با قیافه و وزن و سایز Bulky ش مشکلی نداری و از تمسخر دیگران هراسی یه دل راه نمی دی می تونه گوشیه خوبی باشه، در ضمن یه چند ماهی باید نرم افزار رو بیخیال بشی.
منو بگو فکر می کردم همینی باشه که عکسش رو گذاشتمبه نقل از DariushAgah :شاید N71 را با گوشی دیگه ای اشتباه گرفتید.
در این که طراحی این گوشی به نسبت 6260 یک گام بزرگ رو به جلو محسوب میشه شکی نیست، اما عمرا توی کلمشل های اسمارت بشه در مورد طراحی N71 حرف مثبتی زد. E70، N90 و MPx220 به مراتب خوشگل تر از این جوجه اردک هستن.طراحی این گوشی بین گوشیهای تاشو خیلی هم خوبه. گوشی تاشو دیگه ای نیست که طراحی چندان بهتری داشته باشه. توی اسمارت فونهای تاشو که بهترینه
به نقل از Nilda :منو بگو فکر می کردم همینی باشه که عکسش رو گذاشتم
در این که طراحی این گوشی به نسبت 6260 یک گام بزرگ رو به جلو محسوب میشه شکی نیست، اما عمرا توی کلمشل های اسمارت بشه در مورد طراحی N71 حرف مثبتی زد. E70، N90 و MPx220 به مراتب خوشگل تر از این جوجه اردک هستن.
به نقل از Nilda :شهر شما رو نمی دونم ولی تو داهات ما Clamshell به گوشی هایی میگن که از وسط باز میشه، هر چی فکر می کنم به نظرم میاد E70 هم از همین جاهاش باز بشه.
به نقل از Nilda :شهر شما رو نمی دونم ولی تو داهات ما Clamshell به گوشی هایی میگن که از وسط باز میشه، هر چی فکر می کنم به نظرم میاد E70 هم از همین جاهاش باز بشه.