قصد دارم N73 موزیکال فنلاند به قیمت 315 هزار تومان بخرم نظر فعلان بخش موبایل چیه ؟
تو این رنج قیمت 300-320 تومان پیشنهاد بهتری دارید ؟
تو این رنج قیمت 300-320 تومان پیشنهاد بهتری دارید ؟
کیفیت پخش صوتی بالاانتظارات شما از گوشی چیه؟!!!
کیفیت پخش صوتی بالا
صحفه نمایش بزرگ
دوربین خوب
در کل N73 ME دوربين خوب - صفحه نمايش مناسب - اسپيکر فوق العاده قوی رو داره ( کيفيت از هدفون هم بد نيست - نرمال )
و همراه با 2 گيگ مموری + سيستم عامل گزينه خوبيه و فکر می کنم برای شما راضی کننده باشه
همونطور که علی رضا گفت ن73 انتظارات شما رو بر آورده میکنه!!!
با سلام خدمت دوستان
من هم این روزا خیلی تعریف n73 رو شنیدم و میخواستم بخرم
اما یه حرفی شنیدم که مجبور کرد یه خورده هم مشورت کنم
من شنیدم سخت افزار این گوشی به لحاظ سرعت ضعیف و کنده و ضمنا زیاد هنگ میکنه
آیا صحت داره
و قیمتی که امروز بهم دادند 310000 بود ، گرون گفتند یا خوبه ؟
مرسی
با سلام خدمت دوستان
من هم این روزا خیلی تعریف n73 رو شنیدم و میخواستم بخرم
اما یه حرفی شنیدم که مجبور کرد یه خورده هم مشورت کنم
من شنیدم سخت افزار این گوشی به لحاظ سرعت ضعیف و کنده و ضمنا زیاد هنگ میکنه
آیا صحت داره
و قیمتی که امروز بهم دادند 310000 بود ، گرون گفتند یا خوبه ؟
مرسی
ولی خب ن73 16m هست ولی ک800 256k
ببینید وقتی هردوشون 320x240 هستن و هردو هم 256k نمایش رنگ دارن تازه اندازه K800 صفحه اش کوچیک تره در نتیجه K800 شفاف تر و بهتر عمل میکنه....چطوری نسبت به N73 کم کیفیت تر به نظرتون رسید؟؟!من خودم k800 رو دوست دارم ، اما یه مشکل برا من داره ، اونم LCD شه که هم کوچیکتره و هم نسبت به n73 کم کیفیت تر .
علی این چه حرفی بود زدی؟؟؟!!
هردوشون 256k هستن
باید یه ضربدر تو پرونده ات بزنم....!!
سلام. دوستان من U600 و V3x خیلی دوست دارم. از نظر ظاهری خیلی قبولشون دارم. ولی از هرکی پرسیدم میگه جفتشون خوب نیستن. حالا من میخوام گوشیمو عوض کنم نمیدونم چی بگیرم.
یکی از ملاک های اصلیم هم زیبایی گوشیه (تاشو و کشویی خیلی دوست دارم) بعد دوربینش. صداش هم زیاد اهمیتی نداره. قیمت تا 220 ، 230 تومن. چی بگیرم ؟
حالا کیفیت هندزفری و LCD و سرعت هم مهمتره و اگه باشه چه بهتر
برام برنامه خور بودن و در نهایت Symbian بودن اونجور که باید و شاید مهم نیست .
سه ل با قمیت های مختلف پیشنهاد شده بود :
k800 > 185,000
n73 me >310,000
nokia 5610 > 250,000
من میخواستم گزینه دوم رو بخرم اما بعد چند روز چند نفر ازش نارضایتی نشون دادند و یا اون دو مدل دیگه رو ترجیح دادند
من خودم k800 رو دوست دارم ، اما یه مشکل برا من داره ، اونم LCD شه که هم کوچیکتره و هم نسبت به n73 کم کیفیت تر .
ازتون خواهش دارم اگه شما نظری در مورد این سه گوشی و یا گوشی دیگه از نوکیا یا سونی اریکسون با رنج 180 - 250 سراغ داشتین که دوربین و صداش خوب بود ، اعلام کنید
خیلی ممنونم و شرمنده که دوباره اذیتتون میکنم
مرسی
- دوربین که 3.2 باشه و کار دوربین رو را بندازه تا حد ممکن
- کیفیت هندزفری مناسب که جای Mp3 player رو بگیره
- LCD نسبتا شفاف و بزرگ که با دیدن عکسهایی که انداختیم پشیمون نشیم و بتونیم استفاده کنیم
- سرعت هم اگه باشه چه بهتر
سلام. دوستان من U600 و V3x خیلی دوست دارم. از نظر ظاهری خیلی قبولشون دارم. ولی از هرکی پرسیدم میگه جفتشون خوب نیستن. حالا من میخوام گوشیمو عوض کنم نمیدونم چی بگیرم.
یکی از ملاک های اصلیم هم زیبایی گوشیه (تاشو و کشویی خیلی دوست دارم) بعد دوربینش. صداش هم زیاد اهمیتی نداره. قیمت تا 220 ، 230 تومن. چی بگیرم ؟
باورت میشه تا حالا فکر میکردم 16m هست؟!!!...یعنی دقت نکرده بودم....بسیار ممنون از تصحیح شما هرچی باشه شما استاد مایی مازیار خان!!!!...پرونده ما هم ضربدر هاش زیاده این یکی هم روش!!!!
پ ن: پستم رو ادیت کردم که ضایع نشم....شما هم به کسی نگین...اگر هم گفتین بهش بگین به کسی نگه...لول
در تاپیک های رنج بندی شده اگر میزدی یا یک تاپیک جدید هم بد نبود