• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

N73 N93 N72 ٠

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
گوشیهای معرفی شده جدید نوکیا:

n93
060425_nseries_007.jpg

n73
060425_nseries_004.jpg

n72

060425_nseries_002.jpg

دوربین 3 مگا پیکسل و زوم اپتیکال 3 از مهمترین خصوصیاتشونه
به شخصه از طراحی ان 72 خیلی خوشم اومده!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دوربین N73,N93 فقط 3.2 هست و فقط هم N93 زوم اپتیکال داره....ولی N72 همون 2 مگاپیکسل هست

N72 که همون N70 هست واقعا تفاوت زیادی ندارن....رزولوشن صفحه ...دوربین و سیستم عامل توی هر دو یکی هست فقط میشه گفت دوربین جلو رو نداره و یکم هم قیافه عوض شده همین

ولی N73 خیلی جالب به نظر میاد....دوربین 3.2 داره . رزولوشن 320x240 شده....گوشی خوبیه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
این 3 گوشی جدید با توجه به زمان آمدنشون که اگر تاخیر نخوره تا دو سه ماه دیگه ارائه میشن یک سورپرایز از جانب نوکیا بود .
به غیر از ان 93 که برای ایران یک گوشی فضایی حساب میشه . دو گوشی دیگه در ایران استقبال خوبی خواهند داشت.

N73 با امکانات خوب عکاسی مثل لنز خوب و دوربین 3مگا پیکسل اتوفوکوس و سرعت خوب(با پردازنده جدید به گفته جی اسم ام ارنا که در مورد ان 93 گفته ولی احتمالا برای این مدل هم باشه) در صورتیکه کیفیت رنگ خوب باشه میتونه اولین گوشی ای باشه که در حد یک دوربین دیجیتال خانوادگی خوب خواهد بود

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
N72 اصولا گویا اصلا برای ایران ساخته شده! این گوشی با حذف امکاناتی که در ایران کاربرد نداره (یا کمتر کاربرد داره) مثل wlan و 3G و همینطور سیمبین 8 که اکثر برنامه های قدیمی روش اجرا میشه احتمالا قیمت مناسبی هم خواهد داشت و به نظرم وقتی که بیاد با توجه به طراحی خوبش از گوشیهایی خواهد بود که به همه توی ایران توصیه میشه. امکانات عکس و صدا هم در حد خوبی خواهد بود. فکر میکنم این گوشی از گوشیهایی خواهد بود که تا دو ماه دیگه به همه توصیه خواهیم کرد.
فکر میکنم فارغ از مباحث تعصبی که پیش خواهد اومد مثل این 2مگا پیسله و اتو فکوس نداره و غیره .... N72 مناسبترین گوشی برای خرید در دو سه ماه آینده خواهد بود
nokia-n72-00.jpg

dash_tufi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو دوربین دیجیتال خانوادگی خوب k800 سونی اریکسون رو فراموش نکن که cybershot mobile و میتونه رقیب جدی برای گوشیهای دوربین دار باشه.اونم تا دو سه ماه دیگه میاد.
Camera 3.2 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, video(QCIF), xenon flash; secondary video call VGA camera

فایل های ضمیمه

• sonyericsson-k800-00.jpg
    sonyericsson-k800-00.jpg
    37.3 KB · نمایش ها: 12

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
design N72 با امکانات N73 خیلی خوب می شد ...
ولی نوکیا با این 60 هفتاد تا گوشی جدیدش به سیاست گوشی های شبیه هم دامن زد ...:p

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dash_tufi :
تو دوربین دیجیتال خانوادگی خوب k800 سونی اریکسون رو فراموش نکن که cybershot mobile و میتونه رقیب جدی برای گوشیهای دوربین دار باشه.اونم تا دو سه ماه دیگه میاد.
Camera 3.2 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, video(QCIF), xenon flash; secondary video call VGA camera

این گوشی که گفتید سیمبینه؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :

آقا داريوش اينو بهش بگو :
اين گوشي كه گفتيد سمبين سري 60 است ...... ;)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اینو هم داشته باشید. با تشکر از اسفندیار عزیز که اخبار مربوطه رو در انجمن قرار میده:

هنوز هم نوکیا حرف اول را می زند
سرویس اخبار خارجی ایتنا - افزایش اقبال کاربران آمریکایی و آسیایی به مدل‌های جدید تلفن همراه موجب شد تا شرکت نوکیا بار دیگر حاکمیت خود بر بازارهای جهانی را ثابت کند.

طی سه ماهه نخست سال جاری میلادی میزان فروش محصولات نوکیا در مناطق یاد شده نسبت به مدت مشابه از سال گذشته تا 40 درصد افزایش یافت.
بر اساس آمارهای به دست آمده، مسئولین نوکیا اعلام کرده‌اند فروش جهانی محصولات این شرکت در سه ماهه پیش از 31 مارس 32 تا 35 درصد نسبت به سال گذشته بیشتر شده است.

طبق نتایج حاصل از مطالعه جدید Strategy، شرکت نوکیا و موتورولا هم اکنون 53 درصد از بازارجهانی تلفن همراه را در دست گرفته‌اند.
محققان این مرکز پژوهشی بر این باورند كه برای نخستین بار در جهان طی سال 2006 میلادی بیش از یک میلیارد عدد تلفن همراه در سراسر دنیا فروخته خواهد شد.

در یک پیش‌بینی محافظه کارانه کارشناسان شرکت نوکیا احتمال می‌دهند، فروش جهانی تلفن همراه در سال جاری میلادی با 15 درصد افزایش به 915 میلیون عدد خواهد رسید.
شرکت نوکیا پس از بروز مشکلات اقتصادی و کاهش فروش محصولات خود در بازارهای اروپا طی سال 2004 موفق شد در 18 ماه گذشته به میزان قابل ملاحظه‌ای فروش خود را بالا برد.

در حال حاضر نوکیا 33 درصد، موتورولا 20 درصد، سامسونگ 13 درصد، LG هفت درصد و سونی اریکسون 6 درصد از بازار جهانی تلفن همراه را به خود اختصاص داده‌اند

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
N72 اصولا گویا اصلا برای ایران ساخته شده! این گوشی با حذف امکاناتی که در ایران کاربرد نداره (یا کمتر کاربرد داره) مثل wlan و 3G و همینطور سیمبین 8 که اکثر برنامه های قدیمی روش اجرا میشه احتمالا قیمت مناسبی هم خواهد داشت و به نظرم وقتی که بیاد با توجه به طراحی خوبش از گوشیهایی خواهد بود که به همه توی ایران توصیه میشه. امکانات عکس و صدا هم در حد خوبی خواهد بود. فکر میکنم این گوشی از گوشیهایی خواهد بود که تا دو ماه دیگه به همه توصیه خواهیم کرد.
فکر میکنم فارغ از مباحث تعصبی که پیش خواهد اومد مثل این 2مگا پیسله و اتو فکوس نداره و غیره .... N72 مناسبترین گوشی برای خرید در دو سه ماه آینده خواهد بود
nokia-n72-00.jpg

داریوش جان مثله همیشه ترکوندی که!! با این تاپیک خدا و خبرهای خوبت .. مرسی واقعا .. بابا این ان 72 عجب خداییه .. عجب جیگر نازیه!! فک میکنی با چه قیمتی بیاد؟؟؟ میخرمش!! اگه شده 3 ماه صب کنم میخرمش! چقد خوشکله لامصب .. نوکیا دیگه داره بدجور میترکونه!! کا 800 سونی دوربینش عالیه ولی دیزاینش یه افتضاح کامله!!

dash_tufi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
انگار بحث سر دوربین بود :eek: البته مهم نیست چون طرفتای نوکیا هر وقت کم میارن زودی میچسبن به سیمبین.:p
(کوفت باشه سیمبین باشه)...نخیر اقا سیمبین نیست ولی اوزش خداست:D :D

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
حداقل اجازه بدید 4 تا پست در مورد این گوشی ها نوشته بشه بعد برید سراغ منحرف کردن تاپیک.
دارم کم کم به این نتیجه می رسم که یه قانونی وضع بشه که بر اساس اون استفاده از کلمات سونی اریکسون و نوکیا در یک پست با هم ممنوع باشه!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dash_tufi :
انگار بحث سر دوربین بود :eek: البته مهم نیست چون طرفتای نوکیا هر وقت کم میارن زودی میچسبن به سیمبین.:p
(کوفت باشه سیمبین باشه)...نخیر اقا سیمبین نیست ولی اوزش خداست:D :D

خیر راه را اشتباه آمده اید! اصلا بحث دوربین نبود!

این گوشیها اسمارت فون هستند و بر پایه سیمبین. اگر از دوربینش گفتیم نسبت به گوشیهای گذشته نوکیا گفتیم نه گوشیهای جاوای سونی اریکسون. این گوشیها در سطح بالاتری هستند و میبینید که در دوربین هم از گوشیهای دیگر پیشی گرفته اند

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
داریوش جان مثله همیشه ترکوندی که!! با این تاپیک خدا و خبرهای خوبت .. مرسی واقعا .. بابا این ان 72 عجب خداییه .. عجب جیگر نازیه!! فک میکنی با چه قیمتی بیاد؟؟؟ میخرمش!! اگه شده 3 ماه صب کنم میخرمش! چقد خوشکله لامصب .. نوکیا دیگه داره بدجور میترکونه!! کا 800 سونی دوربینش عالیه ولی دیزاینش یه افتضاح کامله!!

فکر میکنم چون این مدل 3g نیست از ان 70 ارزونتر باشه . البته امکان هم داره که نباشه ولی مسلما قیمتش در همون حد ان 70 است و نرم افزار و سخت افزار هم همونه ولی آپدیت شده. از نظر من گوشی خیلی خوبی خواهد بود

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
فکر میکنم چون این مدل 3g نیست از ان 70 ارزونتر باشه . البته امکان هم داره که نباشه ولی مسلما قیمتش در همون حد ان 70 است و نرم افزار و سخت افزار هم همونه ولی آپدیت شده. از نظر من گوشی خیلی خوبی خواهد بود

منظورت از آپدیت چی هست؟ یعنی ممکنه سرعتش نسبت به ان 70 بهتر بشه یا نه؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
منظورت از آپدیت چی هست؟ یعنی ممکنه سرعتش نسبت به ان 70 بهتر بشه یا نه؟

احتمالا اگر کمی و کاستی توی ان 70 بوده اینجا برطرف شده . بیشتر نرم افزاری البته اما سخت افزار هم شاید مقداری تغییر کرده باشه. یعنی باگها گرفته میشه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از xPlod :
حداقل اجازه بدید 4 تا پست در مورد این گوشی ها نوشته بشه بعد برید سراغ منحرف کردن تاپیک.
دارم کم کم به این نتیجه می رسم که یه قانونی وضع بشه که بر اساس اون استفاده از کلمات سونی اریکسون و نوکیا در یک پست با هم ممنوع باشه!

راستش ما داشتیم زندگیمونو میکردیم!
این گوشی ها 2 یا 3 ماه دیگه میاد . از نظر خرید هم مناسب به نظر میاد و معرفیشون کردیم همه رو در یک تاپیک کاری هم به سونی نداریم ولی یکی میالد میگه اینها همونه و اون یکی میاد گوشی جاوا وسط اسمارت فونها معرفی میکنه! حالا هر مدلی از سونی میاد براش یک تاپیک جدا باز میشه باز هم میان اینجا!
:cool:

بالا