• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

n78 بخرم يا...؟

jahannama

Registered User
لایک‌ها
11
من بعد از تحقيقاتي که کردم مي خوام واسه عيال مربوطه n78 بخرم. حالا اگه بخوام دلايلمو واسه انتخاب ( به ترتيب اولويت ) بگم ايناس:
1- ظاهر زيبا
2- جي پي اس
3- دوربين نسبتا خوب
4- قيمت

حالا اگه بخوام به گزينه هاي بهتري برسم شما چي پيشنهاد مي کنيد. مثلا آيا گوشي ديگه اي تو اين رنج قيمت هست که دوربينش 5 باشه يا مثلا فلاش بهتري داشته باشه؟ البته اضافه مي کنم که wifi هم جزو مزاياي اين گوشيه، منتها خيلي واسم حياتي نيست. همچنين به c702 sonyericsson هم فکر کردم، منتها از کمبود برنامه واسه جي پي اسش مي ترسم. :f34r:و نيز 6220 نوکيا که از قيافش نگرانم. :wacko:مي بينيد که قيافه اولويت مهميه واسم! :cool:

Last edited:

jahannama

Registered User
لایک‌ها
11
مشخصات 5800 رو ديدم. خيلي عاليه. ولي نه متاسفانه بودجم اونقدر نمي رسه. در صورت پيدا کردن يه چيز ايده آل فوق فوقش 300 تومن بدم. وگرنه همون حول و حوش 250 260

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مشخصات 5800 رو ديدم. خيلي عاليه. ولي نه متاسفانه بودجم اونقدر نمي رسه. در صورت پيدا کردن يه چيز ايده آل فوق فوقش 300 تومن بدم. وگرنه همون حول و حوش 250 260
خوب 5800 دست دوم تهیه کنید ...

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
راستش N78 ، صفحه کلید (keypad) بسیار مزخرفی داره. اگه خواستی بخری حتما حتما اینو بررسی کن و مد نظر داشته باش.
به نظر من N81 هم گزینه بدی نیست.وزنش کمی زیاده که خوب خانوما میزارن توی کیفشون! توی همین رده قیمتی هم هست تقریبا.
اگه smartphone بودن و gps را فاکتور بگیری، برای گوشی خوشگل انتخابهای خیلی بهتری هم میتونی داشته باشی (مثل سری 7900).

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
راستش N78 ، صفحه کلید (keypad) بسیار مزخرفی داره. اگه خواستی بخری حتما حتما اینو بررسی کن و مد نظر داشته باش.
به نظر من N81 هم گزینه بدی نیست.وزنش کمی زیاده که خوب خانوما میزارن توی کیفشون! توی همین رده قیمتی هم هست تقریبا.
اگه smartphone بودن و gps را فاکتور بگیری، برای گوشی خوشگل انتخابهای خیلی بهتری هم میتونی داشته باشی (مثل سری 7900).
در مورد کیپد باید عرض کنم :

برای اس ام اس بازی خیلی هم خوبه
ولی
Joystick اش بسیار سریع رنگش می ره
و
دکمه ی سبز و Soft Key سمت چپ گاهی وقتا مشکل پیدا می کنه و مثلا" وقتی دکمه ی سبز رو می زنید بجاش Left Soft Key میخوره...

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
در مورد کیپد باید عرض کنم :

برای اس ام اس بازی خیلی هم خوبه
ولی
Joystick اش بسیار سریع رنگش می ره
و
دکمه ی سبز و Soft Key سمت چپ گاهی وقتا مشکل پیدا می کنه و مثلا" وقتی دکمه ی سبز رو می زنید بجاش Left Soft Key میخوره...
نمیدونم! شاید با انگشتهای من جور نیس!

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
درسته.راست میگی. من ناخن داشتم.ولی خوب این دوستمون میخواد برای خانمش بخره.خانمها ناخن دارن معمولا.

jahannama

Registered User
لایک‌ها
11
5800 بودجتون می رسه ؟

يه بررسي اوليه کردم مي گن اين 5800 يه چن تا ايراد داره، مي خواستم ببينم دوستان تاييد مي کنن ؟

1-نرم افزار واسش کمه چون سيستم عاملش سيمبيان جديده
2- پيرو گزينه ي بالا جي پي اسش رو هم نمي شه به آسوني راه انداخت.
3- اسپيکر گوشي معمولا مشکل داره.

jahannama

Registered User
لایک‌ها
11
سامسونگ جی 810 بخر

g810 رو تا پاي خريد رفتم (البته دست 2) يه چن تا عکس تو شب با فلاش گرفتم اصلا خوب نبود. راستش k750 به نظرم بهتر مي گيره!:f34r:
اضافه کنيد به اينها ضعف باتري (به خصوص در حال استفاده از جي پي اس) و افت کيفيت تو زوم اپتيکال

...
...
من هنو به نتيجه نرسيدما يه کم کمک کنين:(:wacko:

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
اگه میخوای برای خانم بگیری 5800 نگیر چون هم لمسیه و کار باهاش تاحدودی مشکله یه مشکل دیگه هم که داره یکم بزرگه و کمی هم ضخیم.
از نظر نرم افزاری و اولین گوشی لمسی نوکیا برنامه های کاربردی واسش محدوده و ممکنه باهاش مشکل پیدا کنید.
بنظر من برید سراغ همون N78 یا دیگر گوشی های سری N

jahannama

Registered User
لایک‌ها
11
توي سري n به n95 هم فکر کردم. با توجه به افت قيمتش تا 350 تومن. اما از يه چيزايي واهمه دارم:
1- خز شدن گوشي در آينده ي نزديک (بازم با توجه به افت قيمتش! :p )
2- gps ميگن ضعيفه
3- فلاشش زنون نيست... اما آيا از قدرت کافي برخورداره؟
4- باتري ضعيفه...

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
n95 معمولی دوربینش خوبه ولی به پای 8گیگش نمیرسه.
من میگم یه نگاه به n81 هم بنداز و یا n85

بالا