Mehran_Storm
Registered User
سلام دوستان فرق بین n80 و n73 در چی هستش چون تقریباٌ هم قیمت هستن. حالا من موندم کدومو بخرم . من حدوداً 460 تومن میتونم هزینه کنم.ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
N80 غير از پشيمونی چيزی نداره // باتری ضييف ، دوربين ضييف ، مگر WiFi استفاده داری
راستشو بخواین من از طراحی n80 بیشتر خوشم اومد ضمن اینکه n80 رنگ سیاه داره اما n73 رنگ سیاه نداره.میدونم یه کم عجیبه اما برای من سنگین و شیک بودن گوشی بیشتر از هر چیز مهمه. دوربین هم زیاد برای من مهم نیست . فقط میمونه این باطری n80 که به نظر من نقطه ضعف اصلیشه.
راستشو بخواین من از طراحی n80 بیشتر خوشم اومد
ضمن اینکه n80 رنگ سیاه داره اما n73 رنگ سیاه نداره.میدونم یه کم عجیبه اما برای من سنگین و شیک بودن گوشی بیشتر از هر چیز مهمه. دوربین هم زیاد برای من مهم نیست . فقط میمونه این باطری n80 که به نظر من نقطه ضعف اصلیشه.
عکس دوربینوشو اگر ببینی میری 6600 میخری ولی n80 نمیخری
آقا ما برگشتیم! بازم مودم سوزونده بودم!
من با همه موافقم! N73 واقعا از N80 بهتره! دوربین N80 توی ماکرو خیلی ضعیفه! یه عکس مقایسه گذاشته بود امین که کاملا مشهود بود!
و این که فکر کنم به خاطر رزولوشن خفنش، خیلی عمر باتریش کمتر از گوشی های معمولیه!
نه دیگه! اینجوریم نیست! مکن خودم یه عکس باهاش گذاشتم تو تاپیک آخرین عکس! بدک نبود!
تو چرا همش مودم میسوزونی؟؟
نظرتون راجع به E70 چیه؟ راستشو بخواین من بنا به دلایلی نمیتونم n73 بخرم حالا شما کمک کنید یک گوشی nokia حدوداً 500 تومن بتونم انتخاب کنم.دوربین و Music هم برام مهم نیست. راستی E90 هنوز ایران نیومده؟
آقا ما برگشتیم! بازم مودم سوزونده بودم!
من با همه موافقم! N73 واقعا از N80 بهتره! دوربین N80 توی ماکرو خیلی ضعیفه! یه عکس مقایسه گذاشته بود امین که کاملا مشهود بود!
و این که فکر کنم به خاطر رزولوشن خفنش، خیلی عمر باتریش کمتر از گوشی های معمولیه!
نه دیگه! اینجوریم نیست! مکن خودم یه عکس باهاش گذاشتم تو تاپیک آخرین عکس! بدک نبود!