• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

?n80 or n73

Mehran_Storm

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان فرق بین n80 و n73 در چی هستش چون تقریباٌ هم قیمت هستن. حالا من موندم کدومو بخرم . من حدوداً 460 تومن میتونم هزینه کنم.ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
N80 دارای Wifi و N73 دارای یه دوربین عالیه. رزولوشن صفحه ی N80 بالا و اندازش کوچکتره. N73 دارای اسپیکرهای استریو با ولوم خیلی خوبه. همچنین N73 تو ورژن بلوتوث و دوام باتری برتری داره.
نمی دونم امکاناتی مثل وای فای براتون کاربردی داره یا نه؟ و همچنین از دیزاین کدوم بیشتر خوشتون میاد؟ ولی در کل N73 انتخاب خیلی بهتریه به نظرم.

Mehran_Storm

Registered User
لایک‌ها
0
راستشو بخواین من از طراحی n80 بیشتر خوشم اومد ضمن اینکه n80 رنگ سیاه داره اما n73 رنگ سیاه نداره.میدونم یه کم عجیبه اما برای من سنگین و شیک بودن گوشی بیشتر از هر چیز مهمه. دوربین هم زیاد برای من مهم نیست . فقط میمونه این باطری n80 که به نظر من نقطه ضعف اصلیشه.

Mehran_Storm

Registered User
لایک‌ها
0
راستی کسی جدیداً این دو تا گوشی رو قیمت کرده؟

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
N80 غير از پشيمونی چيزی نداره // باتری ضييف ، دوربين ضييف ، مگر WiFi استفاده داری

تایید میشه شدیدا

راستشو بخواین من از طراحی n80 بیشتر خوشم اومد ضمن اینکه n80 رنگ سیاه داره اما n73 رنگ سیاه نداره.میدونم یه کم عجیبه اما برای من سنگین و شیک بودن گوشی بیشتر از هر چیز مهمه. دوربین هم زیاد برای من مهم نیست . فقط میمونه این باطری n80 که به نظر من نقطه ضعف اصلیشه.

ان 73 موزیک ادیشن بگیرید مشکی هم داره یه کم گرونه :D راستی شهر ما( شیراز )نوکیا ها گرون شده بودن ان 73 عادی میگفت 490 !!!!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
راستشو بخواین من از طراحی n80 بیشتر خوشم اومد

از کجای طراحیش خوشت اومده؟!!!...از شباهت زیادش به آجر؟!!:eek:

ضمن اینکه n80 رنگ سیاه داره اما n73 رنگ سیاه نداره.میدونم یه کم عجیبه اما برای من سنگین و شیک بودن گوشی بیشتر از هر چیز مهمه. دوربین هم زیاد برای من مهم نیست . فقط میمونه این باطری n80 که به نظر من نقطه ضعف اصلیشه.

همونطور که دوستمون گفتن ن73 موزیک ادیشن مشکی هست!!!...و باز همونطور که دوستان گفتند خرید ن80 پشیمانی را در پی خواهد داشت!!!

Admiral-sale-13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عکس دوربینوشو اگر ببینی میری 6600 میخری:wacko: ولی n80 نمیخری

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
آقا ما برگشتیم! بازم مودم سوزونده بودم!
من با همه موافقم! N73 واقعا از N80 بهتره! دوربین N80 توی ماکرو خیلی ضعیفه! یه عکس مقایسه گذاشته بود امین که کاملا مشهود بود!
و این که فکر کنم به خاطر رزولوشن خفنش، خیلی عمر باتریش کمتر از گوشی های معمولیه!

عکس دوربینوشو اگر ببینی میری 6600 میخری ولی n80 نمیخری

نه دیگه! اینجوریم نیست! مکن خودم یه عکس باهاش گذاشتم تو تاپیک آخرین عکس! بدک نبود!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من با همه موافقم! N73 واقعا از N80 بهتره! دوربین N80 توی ماکرو خیلی ضعیفه! یه عکس مقایسه گذاشته بود امین که کاملا مشهود بود!
و این که فکر کنم به خاطر رزولوشن خفنش، خیلی عمر باتریش کمتر از گوشی های معمولیه!

نه دیگه! اینجوریم نیست! مکن خودم یه عکس باهاش گذاشتم تو تاپیک آخرین عکس! بدک نبود!

تو چرا همش مودم میسوزونی؟؟:eek:

Mehran_Storm

Registered User
لایک‌ها
0
نظرتون راجع به E70 چیه؟ راستشو بخواین من بنا به دلایلی نمیتونم n73 بخرم :( حالا شما کمک کنید یک گوشی nokia حدوداً 500 تومن بتونم انتخاب کنم.دوربین و Music هم برام مهم نیست. راستی E90 هنوز ایران نیومده؟

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
تو چرا همش مودم میسوزونی؟؟

پریز تلفنش از این سه شاخه ها نداره اخه! حال هم ندارم بخرم! این دفعه دم عید کارگر اومده بود اون زد تو برق!

نظرتون راجع به E70 چیه؟ راستشو بخواین من بنا به دلایلی نمیتونم n73 بخرم حالا شما کمک کنید یک گوشی nokia حدوداً 500 تومن بتونم انتخاب کنم.دوربین و Music هم برام مهم نیست. راستی E90 هنوز ایران نیومده؟

E70 گوشیه خوبیه! تکمیل! و فیلم برداری عالی داره! در کل به نظرم از N80 بهتره!
E90 هم که قربونش برم هنوز اون ور نیومده! ایشاللا دو سال دیگه!

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
اگه دوربین و موزیک براتون مهم نیست پس چی میخواین از گوشی؟ تقریبا بیشتر قیمت گوشی رو همین 2 مورد تعیین می کنن :D گوشی های اسمارت نوکیا از 150 تا 700 تومن هستن نگاه کن از قیافه ی هر کدوم خوشت اومد بگیر :D

Admiral-sale-13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

یک عکس ازش دارم ببینی 100% تایید میکنی

با کوچکترین لرزشی عکس خراب میشه

بالا