• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

@! N900 OR N97 ? @

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
سلام عزیزان

بنظرتون نوکیا N900 بهتره یا N97 ؟

هردو تاچ هستن و از نظر دوربین هم برابری میکنن جفتشون 5مگا - از نظر حافظه هم جفتشون 32 گیگ با ساپورت 16 گیگ مموری

از نظر قیمت N900 بیشتر از N97 هست (بالای 100-150 دلار ! )

فرق عمشدون تو سیستم عاملشون هست !!!

خوب بنظرتون برای سیستم عامل Meamo 5 برنامه و بازی و اینا میشه گیر اورد ؟

درضمن یکی درمورد این سیستم عامل یکم اطلاعات بده ! ببینم اصلا چی هست ؟

و بنظرتون در اینده کدوم یکی از این 2 گوشی افت قیمت بیشتری پیدا میکنه و دلیل ؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
در مجموع N97 بهتره.
n900 هم گوشی بدی نیست مخصوصا متریال بکار رفته توش .
اما جمیع جهات رو در نظر بگیریم N97 بهتره به نظر بنده.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
N900 خوبه ولی هم خیلی سنگینه..هم اینکه کلا فعلا سیستم عاملش هنوز اونطور که باید و شاید جا نیفتاده و برنامه بازی زیادی نداره...

در عوض کیفیت ساحت بسیار عالی داره و امکانات خوبی هم داره..رزولوشن صفحه اش خیلی بالاست و با کیفیت...

ولی کلی بخوایم حساب کنیم الان N97 بهتره..

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
N900 خوبه ولی هم خیلی سنگینه..هم اینکه کلا فعلا سیستم عاملش هنوز اونطور که باید و شاید جا نیفتاده و برنامه بازی زیادی نداره...

در عوض کیفیت ساحت بسیار عالی داره و امکانات خوبی هم داره..رزولوشن صفحه اش خیلی بالاست و با کیفیت...

ولی کلی بخوایم حساب کنیم الان N97 بهتره..
چرا بهتره ؟
بحث سلیقه است یا ریویوی معتبری هست توی این زمینه ؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
گفتم که به دلایلی مثل سنگین بودن بیش از حد N900/ سیستم عامل هنوز نوپای N900/ و یکسری دلایلی مثل کمبود برنامه بازی و ....

نتیجه گیری من حاصل جمع 5-6 تا ریویو هست...! کلا N97 یه چیز روتین و شسته رفته هست که کار باهاش راحت تره و درد سر کمتر داره...

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
گفتم که به دلایلی مثل سنگین بودن بیش از حد N900/ سیستم عامل هنوز نوپای N900/ و یکسری دلایلی مثل کمبود برنامه بازی و ....

نتیجه گیری من حاصل جمع 5-6 تا ریویو هست...! کلا N97 یه چیز روتین و شسته رفته هست که کار باهاش راحت تره و درد سر کمتر داره...
جدای بحث سیستم عامل فکر نمیکنم وزنش مورد خاصی باشه وقتی مقایسه اش با N97 ـه.. خود N97 فقط 30 گرم سبکتره که خوب کلا نمیتونه ملاکی برای بهتر بودن باشه..
این 30 گرم رو ، رزولوشن N900 جبران میکنه .. از طرفی فکر میکنم کیفیت فیلم برداریه N900 بهتر باشه نسبت به N97 ..
ضعفش فکر میکنم روی همون سیستم عامله .. شنیدم جاوا رو ساپورت نمیکنه..
ولی در کل من بینشون نمیتونم فرق خاصی بذارم.. و ملاک رو فقط و فقط سلیقه میذارم موقع انتخاب بین این دو که فعلا سلیقه ام روی ... :-s

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
جدای بحث سیستم عامل فکر نمیکنم وزنش مورد خاصی باشه وقتی مقایسه اش با N97 ـه.. خود N97 فقط 30 گرم سبکتره که خوب کلا نمیتونه ملاکی برای بهتر بودن باشه..
این 30 گرم رو ، رزولوشن N900 جبران میکنه .. از طرفی فکر میکنم کیفیت فیلم برداریه N900 بهتر باشه نسبت به N97 ..
ضعفش فکر میکنم روی همون سیستم عامله .. شنیدم جاوا رو ساپورت نمیکنه..
ولی در کل من بینشون نمیتونم فرق خاصی بذارم.. و ملاک رو فقط و فقط سلیقه میذارم موقع انتخاب بین این دو که فعلا سلیقه ام روی ... :-s
وزن خیلی مهمه دوست عزیز
30 گرم هم خودش خیلی واسه یه گوشی
در مورد سیستم عامل هم چیزی نیست که درآینده روش مانور بشه مطمئن باشید آینده از ان آندروید و سیمبین هست. در اینصورت قابلیت های گوشی رو نمیشه بخوبی استفاده کرد مثه GPS و سایر نرم افزارها و بازیها ...این سیستم عامل هم چندان نو پا نیست و قبل روی N810 بکار رفته بود. اما از اون سال تا الان هیچ دیوایسی تحت این سیستم عامل از طرف نوکیا عرضه نشد.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
از طرفی فکر میکنم کیفیت فیلم برداریه N900 بهتر باشه نسبت به N97 ..

اندازه فیلم بزرگتره ولی در عوض 20 فریم در ثانیه میگیره ولی N97 همون VGA میگیره منتها با 30 فریم در ثانیه که حتما و ترجیحا فریم های بیشتر در ثانیه ارجحیت داره به اندازه فیلم..چون باعث روانتر شدن میشه...

فکر کنم در عهدی باشیم که گوشی 180 گرمی نزاریم تو جیبمون..فکر میکنید 180 گرم زیاد نیست..منتها وقتی ببینید که اکثر دستکاه های جدید بین 120 تا 140 گرم هستن بعد متوجه میشید که چقدر سنگین تر شده N900

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
وزن خیلی مهمه دوست عزیز
30 گرم هم خودش خیلی واسه یه گوشی
در مورد سیستم عامل هم چیزی نیست که درآینده روش مانور بشه مطمئن باشید آینده از ان آندروید و سیمبین هست. در اینصورت قابلیت های گوشی رو نمیشه بخوبی استفاده کرد مثه GPS و سایر نرم افزارها و بازیها ...این سیستم عامل هم چندان نو پا نیست و قبل روی N810 بکار رفته بود. اما از اون سال تا الان هیچ دیوایسی تحت این سیستم عامل از طرف نوکیا عرضه نشد.
بله ، من کی گفتم وزن مهم نیست ؟ وزن 900 رو با 97 داریم مقایسه میکنیم.. نه با یه گوشی 100 تا 110 گرمی.. جفتشون وزنشون بیش از اندازه است !
بحثی روی سیستم عامل ندارم.. ولی اونقدرا هم مطمئن نباشید..

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
اندازه فیلم بزرگتره ولی در عوض 20 فریم در ثانیه میگیره ولی N97 همون VGA میگیره منتها با 30 فریم در ثانیه که حتما و ترجیحا فریم های بیشتر در ثانیه ارجحیت داره به اندازه فیلم..چون باعث روانتر شدن میشه...

فکر کنم در عهدی باشیم که گوشی 180 گرمی نزاریم تو جیبمون..فکر میکنید 180 گرم زیاد نیست..منتها وقتی ببینید که اکثر دستکاه های جدید بین 120 تا 140 گرم هستن بعد متوجه میشید که چقدر سنگین تر شده N900
25 فریم البته.. فرقشون 5 فریمه.. بحثم روی سایز نبود ! روی کیفیت و وضوح بهتر بود.. اینم چند جایی قبلا خونده بودم.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بله ، من کی گفتم وزن مهم نیست ؟ وزن 900 رو با 97 داریم مقایسه میکنیم.. نه با یه گوشی 100 تا 110 گرمی.. جفتشون وزنشون بیش از اندازه است !
بحثی روی سیستم عامل ندارم.. ولی اونقدرا هم مطمئن نباشید..
اگه لینوکس موتورلا a1200 و ... پیشرفت کرد اینم میکنه.
الا میبینید که چه دیوایسی از تعداد مختلفی برند داره تحت آندروید عرضه میشه و خود نوکیا هم که سیمبین رو عرضه میکنه. حالا شما بیاد امیدوار باشید شاید سال دیگه مثلا نوکیا N910 معرفی کنه تحت این سیستم عامل ....:wacko:

هنوز اینجا که خوبه توی موبایلستان بچه ها سر N900 و آیفون دعواشون شده. کاسایی که n900 دارن میگن از آیفون سرتره ! اونور آیفونی ها هم موضع میگیرن :دی

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
درسته اشتباه شد...25 فریم هست مال N900

-----
البته یه چیزی هم این وسط هست ها..اونم اینه که CPU مال N900 رسما N97 رو قورت میده...واقعا دستگاه با قدرتی هست دقیقا همون CPU ای هست که روی Satio/I8910/3GS/Palm Pre و...چند تا دستگاه دیگه استفاده شده..

ضمنا RAM هم 2 برابر شده در N900..

کلا اگر کسی بخواد دستگاه قوی و خوبی حتما از نوکیا بخره توی خرید N900 شک نکنه...ولی اگر میخواد یه دستگاهی بخره که بعد هم راحت بفروشه و عمومی تر باشه N97 بهتره کلا...تازه جمع و جور تر هم هست...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
البته یادمون نره که یکی از معایب مسخره این گوشی نداشتن MMs هست

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
اگه لینوکس موتورلا a1200 و ... پیشرفت کرد اینم میکنه.
الا میبینید که چه دیوایسی از تعداد مختلفی برند داره تحت آندروید عرضه میشه و خود نوکیا هم که سیمبین رو عرضه میکنه. حالا شما بیاد امیدوار باشید شاید سال دیگه مثلا نوکیا N910 معرفی کنه تحت این سیستم عامل ....:wacko:

هنوز اینجا که خوبه توی موبایلستان بچه ها سر N900 و آیفون دعواشون شده. کاسایی که n900 دارن میگن از آیفون سرتره ! اونور آیفونی ها هم موضع میگیرن :دی
لووووول ! من هیچ وقت آیفون نداشتم.. ولی خوب اصلا نمیشه مقایسه کرد :d
من اصلا طرفدار N900 نیستم ! بین این دو تا بخوام انتخاب کنم خودم 97 رو بر میدارم :d !!! بحثم روی این بود که نمیشه فرق آنچنانی گذاشت.. بیشتر سلیقه اینجا ملاکه..

سیستم عاملش که اپن سورسه.. جا برای پیشرفت داره حتی اگه از طرف خود نوکیا توسعه پیدا نکنه..
ولی در کل به شخصه همون سیمبین درب و داغون رو ترجیح میدم !

درسته اشتباه شد...25 فریم هست مال N900

-----
البته یه چیزی هم این وسط هست ها..اونم اینه که CPU مال N900 رسما N97 رو قورت میده...واقعا دستگاه با قدرتی هست دقیقا همون CPU ای هست که روی Satio/I8910/3GS/Palm Pre و...چند تا دستگاه دیگه استفاده شده..

ضمنا RAM هم 2 برابر شده در N900..

کلا اگر کسی بخواد دستگاه قوی و خوبی حتما از نوکیا بخره توی خرید N900 شک نکنه...ولی اگر میخواد یه دستگاهی بخره که بعد هم راحت بفروشه و عمومی تر باشه N97 بهتره کلا...تازه جمع و جور تر هم هست...
آره از نظر سخت افزاری یه سر و گردن بالاتره..
البته یادمون نره که یکی از معایب مسخره این گوشی نداشتن MMs هست
برای من mms کاربرد چندانی نداره ، خصوصا با این قیمت هاش.. ولی آره ضعفه.. چک کردم ، جاوا رو هم پشتیبانی نمیکنه (فعلا)..

اما در کل بنظرم اگر کسی برنامه خاصی نمیخواد استفاده کنه و ... N900 میتونه انتخاب خوبی باشه

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
به نظر من این سیستم عامل n900 چیز خوبیه !
البته نه از لحاظ این که براش برنامه ، بازی ... پیدا بشه .
از لحاظ کارکرد و اینترفیس ...
یه چیزی از ترکیب سیستم عامل های مختلف هست که یه جا جمع شدند و کامل شدند...
البته نه برا آدمی که استفاده نمی کنه ها برا کسی که از گوشی کار می کشه . کسی که می خواد باهاش یه زنگ بزنه نهایتا یه عکس بگیره همون N97 بهتره.

برنامه و بازی اینا هم البته قطعا به زودی براش میاد

+

به نظر من وزن زیاد N900 اصلا کمیت نیست ! خوب گوشی با قابلیتیه باید یه سری چیزا رو تحمل کرد .

یه کمیت بزرگ N900 البته همین ام ام اس هست ! که البته تو ایران زیاد به درد نمی خوره ...

در نهایت اگه هزینش برات اهمیت نداره شک نکن N900 بهتره !

(دوستان نظرشون رو راجع به حرفام بگن خوشحال میشم :) )

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
حقیقتش وزن -MMS برام اصلا مهم نیستن !!!

چرا ؟

چون تجربه گوشی سنگین رو دارم ! الان گوشی دستم I-MAT JAS JAR هستش که وزنش بالای 300 گرمه !

و بعد درمورد MMS اصلا چی هست این MMS : لوووووووول !

اخه تو شهر ما ا صلا فعال نشده !!!

تازه وقتی ایرانسل یا همراه اول تو تهران اینو فعال میکنن کم کم 2 سال طول میکشه تا اینورا بیاد !

قیمتشم که نجومیه !

باید فکرامو بکنم چون کمتر از 10 ساعت وقت دارم گوشی مد نظرمو انتخاب کنم تا برام بیاره

حالا راهنمایی کنید یه جمع بندی کلی کنید ببینید کدوم گوشی بهتره از همه نظر !!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
با تفاسیر بالا...همون N900 رو بخر ...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

چرا ؟

چون تجربه گوشی سنگین رو دارم ! الان گوشی دستم I-MAT JAS JAR هستش که وزنش بالای 300 گرمه !

تازه وقتی ایرانسل یا همراه اول تو تهران اینو فعال میکنن کم کم 2 سال طول میکشه تا اینورا بیاد !

قیمتشم که نجومیه !

باید فکرامو بکنم چون کمتر از 10 ساعت وقت دارم گوشی مد نظرمو انتخاب کنم تا برام بیاره

ایرانسل هر جا بره mms فعال هست نیاز نیست منتظر بمونید مثه همراه آخر!
جاوا هم ساپورت نمیکنه N900 و با توجه به اینکه سیستم عامل خودش هم نرم افزاری نداره باید گوشی رو بدون نرم افزار استفاده کنی تقرسیا به جز اندک نرم افزارهایی که شاید باشه.
گوشی خوش فروشی هم نخواهد بود

اما موارد بالا رو همگی n97 داره

شما اگه این موارد برات مهم نیست n900 بگیر
مزیت های n900 هم گفته شد در پست های قبل

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121

چرا ؟

قیمتشم که نجومیه !

شک نکن ! بخرش ! چیز خوبیه !

Last edited:
بالا