• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

N93i دست دوم الان چقدر ميرزه؟

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
يكي از دوستان ميخاد N93i ش رو بفروشه..ظاهرش بدك نيست نميشه گفت تميز ولي بد نيست...

از نظر داخلي هم اگه مشكلي نداشته باشه حدود چقدر ميرزه؟ چون شنيدم كه خيلي گرون شده بود

الانم هست؟ يكي از دوستان مي گفت از n95 گرونتره الان..تا چقدر ميرزه اگه خودم بخام بخرمش با توجه به توضيحات

يعني مهم نيست كه چه امكناتي داره ميخام بدونم الان تو بازار دست دوش چقدر معامله ميشه حدودا؟

فقط لطفا سريع جوابمو بدين تا نفروخنه

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
آخه این گوشی خیلی وقت هست که دیگه پیدا نمیشه ( بشه هم تک و توک ) در نتیجه هیچ قیمتی نمیشه گفت
مگر اینکه در نیازمندیهای همشهری و سایت ایستگاه و از این دسته موارد سوال کنی, یه حدود قیمتی مشخص بشه, یعنی زنگ بزنی به کسانی که میخرن در همشهری و بگی N93i دارم با این شرایط شما چند میخری ؟
البته برای فروش همه 1.5 برابر قیمت نرمال میذارن!! به نظر من نهایت 320.000 ارزشش رو داره ( هرچند گرونتر از N95 باشه )

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
آخه این گوشی خیلی وقت هست که دیگه پیدا نمیشه ( بشه هم تک و توک ) در نتیجه هیچ قیمتی نمیشه گفت
مگر اینکه در نیازمندیهای همشهری و سایت ایستگاه و از این دسته موارد سوال کنی, یه حدود قیمتی مشخص بشه, یعنی زنگ بزنی به کسانی که میخرن در همشهری و بگی N93i دارم با این شرایط شما چند میخری ؟
البته برای فروش همه 1.5 برابر قیمت نرمال میذارن!! به نظر من نهایت 320.000 ارزشش رو داره ( هرچند گرونتر از N95 باشه )

يعني با توجه به شرايطي كه گفتم از ظاهر همون 320 ميرزه؟ يعني اگه مشكلي نداشته باشه و غير تعميري ؟

در ضمن ممنون به خاطر جواب‌:)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
يعني با توجه به شرايطي كه گفتم از ظاهر همون 320 ميرزه؟ يعني اگه مشكلي نداشته باشه و غير تعميري ؟

در ضمن ممنون به خاطر جواب‌:)

حالا باز شرایط بعدش رو هم در نظر بگیرین, اینکه بعد از خرید ( در آینده ) امکان فروشش رو دارین یا نه, به هر حال با این قیمت خیلی ها میرن سراغ گوشیهای روز- مدتی هم که بگذره و باز قدیمیتر بشه افت بیشتری میکنه
باز باید دید نظر دیگر دوستان چی هست

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
حالا باز شرایط بعدش رو هم در نظر بگیرین, اینکه بعد از خرید ( در آینده ) امکان فروشش رو دارین یا نه, به هر حال با این قیمت خیلی ها میرن سراغ گوشیهای روز- مدتی هم که بگذره و باز قدیمیتر بشه افت بیشتری میکنه
باز باید دید نظر دیگر دوستان چی هست

آخه اون قيمتي كه من گرفتم پايين تر از قيمت شماست:)

بالا