• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

name.com با ایران مشکل پیدا کرده ؟!

Hossssein

Registered User
لایک‌ها
205
درود
یه ایمیل برام اومد ، برای شما هم میذارم.. قضیه چیه ؟ با ایران مشکل پیدا کرده ؟ باید چیکار کرد ؟

Dear Hossein,

Name.com is a US-based company and must comply with US laws prohibiting us from providing services to Cuba, Iran, and Sudan ("Sanctioned Countries"). As your registrar of record, Name.com requests your immediate attention regarding your account Hossein or domain(s):

****.com
******.com

Account Contact Information: Sanctioned city/country listed

Based on the information available to us, some or all of your "WHOIS" contact information (billing, registrant, administrative, technical, auxiliary billing contact information, or account-level contact information) for your domain or account is within a Sanctioned Country. If the contact information for your domain or account incorrectly provides an address in a Sanctioned Country, you will be required to correct your address by March 31, 2013 ; otherwise your ability to renew will be disabled, after which failure to correct will result in the eventual suspension of services to your domain.

Kind regards,

Name.com Support

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
contact details دامنه هایی که اسمشون رو نوشته رو به آدرسی غیر از ایران تغییر بدین

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
سلام

من میخوام اطلاعاتم رو ویرایش کنم اما انگار اون بخش ویرایش خراب شده و هر چی روی لینکها کلیک میکنم اتفاقی نمی افته!(لینک ها جاوااسکریپته!)
با مرورگرهای کروم و اپرا و اینترنت اکسپلورر هم امتحان کردم!
این عکس رو ببینید

Hossssein

Registered User
لایک‌ها
205
سلام

من میخوام اطلاعاتم رو ویرایش کنم اما انگار اون بخش ویرایش خراب شده و هر چی روی لینکها کلیک میکنم اتفاقی نمی افته!(لینک ها جاوااسکریپته!)
با مرورگرهای کروم و اپرا و اینترنت اکسپلورر هم امتحان کردم!
این عکس رو ببینید

با امتحان کنید.

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
خیلی وقته به ایران حساسه!!!

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
یه دامنه .us دارم میخوام یه آدرس برای ادمین و سایر آدرسهاش توی دامین بزنم... از کجا میتوانم این سرویس رو بگیرم؟

برای .us میگن نمیشه همیجوری اشتباه زد یا آدرس یکی دیگه رو زد... یهو نامه تایید میفرسته دامنه رو بلوک میکنه! :D (البته ایمیل اخطار هم فرستادن که اگه آدرس و تلفن اشتباه باشه فلان میکنیم و بهمان میکنیم و ... :D )

Hossssein

Registered User
لایک‌ها
205
یه دامنه .us دارم میخوام یه آدرس برای ادمین و سایر آدرسهاش توی دامین بزنم... از کجا میتوانم این سرویس رو بگیرم؟

برای .us میگن نمیشه همیجوری اشتباه زد یا آدرس یکی دیگه رو زد... یهو نامه تایید میفرسته دامنه رو بلوک میکنه! :D (البته ایمیل اخطار هم فرستادن که اگه آدرس و تلفن اشتباه باشه فلان میکنیم و بهمان میکنیم و ... :D )

کدوم رجیسترار ؟

بهترین رجیسترار Name هست از نظر من .. به هیچی گیر نمیده ، با هزار تا Ip مختلف میرم و پرداخت هام رو انجام میدم.

حتی الان هم contact information رو ایران گذاشتم نیومدن ببندن ! یه مهلت بهم دادن عوض کنم.

تو هر رجیستراری قسمت administrative و billing و technical داره میتونید برای هرکدوم ادرس جدا بزنید.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دوستان امروز برام ایمیل اومد منم ادرس و مشخصاتم رو به امارات تغییر دادم
فقط به نظرتون ادرس و مشخصات رو عوض کنیم مشکل حله دومین هامون رو بالا نکشن ؟
بعد سیستم پرداخت پیپال رو حذف کردن ؟ فقط کریدیت کارت هست تو پنل ‍!
اگه مشکل داره منتقل کنیم اما احتمالا بهشون گیر دادن چون تا حالا چیزی نگفته بودن!

ehsan640

Registered User
لایک‌ها
87
امروز ایمیل جدیدی از name.com اومده که نوشته اطلاعات whois تون رو به روز رسانی کنین و اطلاعات صحیح وارد کنین چون بر طبق قوانین جدید icann سالی حداقل 1 بار باید با صاحبان دامین تماس گرفته بشه تا از صحت اطلاعات هویز مطمئن بشن!!
حالا راه حل چیه ؟

Per The Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) Board resolution 03.41, Name.com is required to contact the registrant of domain names registered with us. At least once a year we are asked to remind you to keep your Whois information accurate and up to date.

You are required to have accurate contact information whether your Whois data is public, or privatized. If any of the Whois information for your domain names is inaccurate, ICANN policy requires that you correct it. Please know that under the terms of your registration agreement in certain cases the provision of false Whois information can be grounds for cancellation of your domain name registration. We would hate to see that happen.

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
امروز ایمیل جدیدی از name.com اومده که نوشته اطلاعات whois تون رو به روز رسانی کنین و اطلاعات صحیح وارد کنین چون بر طبق قوانین جدید icann سالی حداقل 1 بار باید با صاحبان دامین تماس گرفته بشه تا از صحت اطلاعات هویز مطمئن بشن!!
حالا راه حل چیه ؟

Per The Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) Board resolution 03.41, Name.com is required to contact the registrant of domain names registered with us. At least once a year we are asked to remind you to keep your Whois information accurate and up to date.

You are required to have accurate contact information whether your Whois data is public, or privatized. If any of the Whois information for your domain names is inaccurate, ICANN policy requires that you correct it. Please know that under the terms of your registration agreement in certain cases the provision of false Whois information can be grounds for cancellation of your domain name registration. We would hate to see that happen.

کسی نمیدونه باید چه کرد؟
دامین ها به فنا نرن؟

Hossssein

Registered User
لایک‌ها
205
به من که اون ایمیل بالایی رو ندادن ، فقط گفتن اطلاعات whois رو عوض کن.. بعدشم عوض کردم و ایمیل زدن " problem ؟! "
RmC.gif

اونا هم گفتن مرسی از لیست خارجتون کردیم.

Shahrokh_XP

Registered User
لایک‌ها
6
کسی نمیدونه باید چه کرد؟
دامین ها به فنا نرن؟

این یه ایمیل متداول هست! همه registrar ها که با verisign کار میکنن موظف هستن این ایمیل رو هر سال به همه مشترکینشون بفرستن و یاددآوری کنن که باید اطلاعات whois درست و به روز باشه!!

ice_metal2007

Registered User
لایک‌ها
36
سلام از چه طریقی میشه اکانت خودمو شارژ کنم
مرسی

Shahrokh_XP

Registered User
لایک‌ها
6
میگم درسته که با عوض کردن آدرس مشکل فعلاً حل میشه ولی عقل حکم میگنه که آدم از خطر فرار کنه! این عوض کردن آدرس هم زنگ خطر بوده!

name.com خودش میگه یه provider آمریکایی هست. دیر و زود مشکلات جدی تری میتونه پیش بیاره! قبل از اینکه داستان godaddy تکرار بشه، به نظرم از name.com بیرون بکشید بهتره!
پروایدر های چینی، هندی و ترکیه ای خلاصه هرچی جز آمریکاییش پیشنهاد میشه :D

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
کجا مشکل نداره؟
همه ي دنيا با ايران مشکل دارن نه فقط آمريکا يا چندتاسايت

بالا