• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Name.com چطوره ؟

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
سلام resellerclub پیشنهاد میشه

Last edited by a moderator:

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
لطفا در مورد خدمات این سایت بیشتر توضیح بدید. با خرید سرویس Base Slab و پرداخت 99 دلار، می توانیم به اندازه 99 دلار دامین ثبت کنیم یا اینکه این مبلغ صرفا برای گرفتن امتیاز نمایندگی است و برای ثبت دامین باید هزینه ثبت را جداگانه بپردازیم؟

ممنون.

Last edited by a moderator:

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
سلام دوست عزيز اكثرا در اين دوستان از رسيلركلاب استفاده ميكنند و شما ميتوانيد بدون پرداخت هيچ هزينه اي از سايت تك وب نمايندگي دريافت نمائيد و كليه دامنه ها را با قيمت slap 3 كه 3 ميليون خرج داره به راحتي ثبت نمائيد .

لازم نيست 3 ميليون بديد فقط كافيه زيرمجموعه يكي از سايتها بشين .

من خودم از تك وب گرفتم و راضي ام . با مديرانش تماس بگيريد تا لينك عضويت رو براتون بدهند (پرتال تغيير كرده واسه همين ميگم با مدير بگو وگرنه قبلا لينكش تو سايت بود)

ولي دركل name.com از رسيلر كلا بهتره . ولي براي شما فكر نكنم فرقي بكنه . من خودم هم رسيلركلاب استفاده ميكنم . (كنترل پنل يكيه)

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
Name.com چطوره ؟
دامین همونو می‌خوام ببرم اونجا
برای تمدید دامین نیازی به هزینه اضافی که تو اکانت بمونه، نداره درسته ؟
-
-
هزینه اضافی نداره فاکتور رو پرداخت میکنید یا با ضریب 25 دلار اکانت رو شارژ و سپس مصرف میکنید
لطفا در مورد خدمات این سایت بیشتر توضیح بدید. با خرید سرویس Base Slab و پرداخت 99 دلار، می توانیم به اندازه 99 دلار دامین ثبت کنیم یا اینکه این مبلغ صرفا برای گرفتن امتیاز نمایندگی است و برای ثبت دامین باید هزینه ثبت را جداگانه بپردازیم؟
99 دلار قابل مصرف هست
/
البته در tucows ودیعه قابل مصرف نیست تا جایی که من میدونم
لازم نيست 3 ميليون بديد فقط كافيه زيرمجموعه يكي از سايتها بشين .
در این صورت کامل به دامنه های شما دسترسی دارند و این زیاد حرفه ای نیست;) حداقل در این روش حتما با روش با هاستیگهای خیلی معتبر داخلی کار کنید 10 20 اول ایران

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
مشکلی نداره یعنی تا حالا ندیدم کسی به مشکل بخوره

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
رسيلركلاب پیشنهاد میشه. عالیه.

میتونی با مقدار جزئی هزینه ، یه پنل نمایندگی فول هم بگیری که تمام امکانات لازم رو داره. (دقیقاً مثل اینکه پنل اصلی خریداری کردی)

بالا