جای این تاپیک خالی بود
الکی نیست که من همیشه Name.com رو به هندی های زبون نفهم Resellerclub ترجیح میدم :heart:
دیدم یکی از دامینام 37 روزه از وقت تمدیدش گذشته و منم حواسم نبوده که تمدید کنم.
از پنلم پریده بود بیرون و رفته تو لیست Expire های Name.com! هویزشم ... [email protected]
گفتم، منم و یه ساپورت
ایمیل زدم که آقا داستان از این قراره و من فراموش کردم تمدید کنم. یه یاری برسونید، اجرتون با آقا مهدی
جناب آقای Joe مثه همیشه لطف خودشون رو نشون دادن و ...
The domain xxx.com has been restored to your account at this time. Please renew this immediately to keep the domain from being removed from your account again. If the domain is not restored by July 30, 2012, it may enter redemption and incur additional fees
هیچی دیگه، دامین به حسابم برگشت تا تمدید کنم.
اگه همچین شرایطی تو Resellerclub.com داشته باشین عمراً کارتون رو به این صورت راه بندازن و مجبورتون میکنن که جریمه رو بدید
خلاصه، از خوبی هاش هر چی بگم کم گفتم. ...
یه کُد تخفیف هم بذارم که بی بهره نمونید از تاپیک.
PELOTON
برای ثبت یا تمدید دامین .کام و .نت 1.74 دلار تخفیف میده
به پول ایران زیاد میشه ها، قیمت یه رون مرغه
الکی نیست که من همیشه Name.com رو به هندی های زبون نفهم Resellerclub ترجیح میدم :heart:
دیدم یکی از دامینام 37 روزه از وقت تمدیدش گذشته و منم حواسم نبوده که تمدید کنم.
از پنلم پریده بود بیرون و رفته تو لیست Expire های Name.com! هویزشم ... [email protected]
گفتم، منم و یه ساپورت
ایمیل زدم که آقا داستان از این قراره و من فراموش کردم تمدید کنم. یه یاری برسونید، اجرتون با آقا مهدی
جناب آقای Joe مثه همیشه لطف خودشون رو نشون دادن و ...
The domain xxx.com has been restored to your account at this time. Please renew this immediately to keep the domain from being removed from your account again. If the domain is not restored by July 30, 2012, it may enter redemption and incur additional fees
هیچی دیگه، دامین به حسابم برگشت تا تمدید کنم.
اگه همچین شرایطی تو Resellerclub.com داشته باشین عمراً کارتون رو به این صورت راه بندازن و مجبورتون میکنن که جریمه رو بدید
خلاصه، از خوبی هاش هر چی بگم کم گفتم. ...
یه کُد تخفیف هم بذارم که بی بهره نمونید از تاپیک.
PELOTON
برای ثبت یا تمدید دامین .کام و .نت 1.74 دلار تخفیف میده
به پول ایران زیاد میشه ها، قیمت یه رون مرغه