• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

NeedForSpeed UG2

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
تا حالا نديدم كسي درباره اين بازي حرفي زده باشه.
cheat هاي اين بازي اصلا كار نميكنه!
من يه career رو تا يه جاهايي رفتم ولي ديگه نميشه ادامه داد. انگار همشون ماشيناشونو تقويت كردن الا من، همه چي Lock هست، اصلا نميشه اول شد. كدها هم كه كار نميكنن، ديگه نميدونم چيكار كنم.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

این تراینر ها رو چک کن نتیجه را بنویس

Need for Speed: Underground 2

این گیم 4 تا ورژن داره "ماشالله " :D

کار کردن با همشون هم یکیه اول اجرای تراینر و بعد اجرای گیم و در گیم زدن کلید هایی که در تراینر نوشته...

موفق باشید;)

فایل های ضمیمه

• NFS-UG2.zip
    123.1 KB · نمایش ها: 13

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
اتفاقا من هم مشكل اساسي با اين بازي دارم. نميدونم چرا نميتونم مراحل رو save كنم. وقتي يه بازي مثلا توي circiut تموم ميشه و اول هم ميشم اصلا گزينه save نداره. واسه همين هيچكدام از جاده ها قفلشون برداشته نميشه. نميدونم بايد چيكار كنم. :(

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از daftarekhaterat :
اتفاقا من هم مشكل اساسي با اين بازي دارم. نميدونم چرا نميتونم مراحل رو save كنم. وقتي يه بازي مثلا توي circiut تموم ميشه و اول هم ميشم اصلا گزينه save نداره. واسه همين هيچكدام از جاده ها قفلشون برداشته نميشه. نميدونم بايد چيكار كنم. :(
خوب بايد تو حالت career بري كه خودش اتوماتيك save ميكنه. تو حالت quickrace كه unlock نميشه مگه با cheat.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از mostafa_gm :
خوب بايد تو حالت career بري كه خودش اتوماتيك save ميكنه. تو حالت quickrace كه unlock نميشه مگه با cheat.
يعني براي اينكه جاده هاي quick race باز بشه بايد career رو بازي كنم و ببرم؟!
در ضمن cheat هاي بازي واسه من هم كار نميكنه. مگه هموني نيست كه كد ها رو بايد هنگام وارد شدن به بازي وارد كرد؟ عجبا...
يه نكته ديگه هم اينه كه من نميدونم دقيقا توي اين career چيكار بايد بكنم؟!!!
297.gif

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
يعني براي اينكه جاده هاي quick race باز بشه بايد career رو بازي كنم و ببرم؟!
در ضمن cheat هاي بازي واسه من هم كار نميكنه. مگه هموني نيست كه كد ها رو بايد هنگام وارد شدن به بازي وارد كرد؟ عجبا...
يه نكته ديگه هم اينه كه من نميدونم دقيقا توي اين career چيكار بايد بكنم؟!!!
297.gif
فكر ميكنم همينطوري باشه مگه اينكه كدها رو وارد كني كه ظاهرا اونم كار نميكنه حالا بايد trainer ها رو اجرا كنيم ببينيم چطوري ميشه.
career تقريبا يه چيزي تو مايه هاي campaign و quickrace شبيه single mission تو بازي هاي ديگه هست. يعني career تقريبا يه جور داستان پيوسته داره كه همون دور زدن تو شهر و شركت تو مسابقه هاي مختلف و پول گرفتن بعد از برنده شدن و انتخاب اسپانسر هستش. با اين پولها هم ميشه ماشين رو عوض كرد يا موتورش رو تقويت كرد يا اسپورتش كرد و از اين جور كارا.
كلا career بيشتر از quick حال ميده چون كمتر يكنواخته.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از mostafa_gm :
نشد. ترينر كار نكرد.

امکان نداره کار نکنه :blink:

این تراینر کاملا استاندارد و برای تمام ورژن های این گیم هست

من این تراینر را به هزار نفری دادم یکیشون هم نگفتند کار نکرد :eek:

البته خودم این گیم را برای کنسول دارم و برای PC ندارم که تست کنم....

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از mostafa_gm :
تا حالا نديدم كسي درباره اين بازي حرفي زده باشه.
cheat هاي اين بازي اصلا كار نميكنه!
من يه career رو تا يه جاهايي رفتم ولي ديگه نميشه ادامه داد. انگار همشون ماشيناشونو تقويت كردن الا من، همه چي Lock هست، اصلا نميشه اول شد. كدها هم كه كار نميكنن، ديگه نميدونم چيكار كنم.

این بازی چیت میت نمیخواد که بابا :D خیلی راحته فقط باید یه ماشین خوب داشته باشی که کاملا تقویت شده باشه ، من خودم Mazda RX-8 داشتم وخیلی هم ازش راضی بودم تقریبا تمام مسابقه ها رو دفعه اول میبردم ، فقط سر او دیریفتایی که از بالای کوه باید میومدی پایین گیر میکردم .

این مشکلی که میگی فقط یه راه داره ، باید قرار دادهایی رو که با اسپانسر هات بستی تموم کنی تا بری مرحله بعد . در ضمن تمام مسابقه هایی رو که ندادی (از رو نقشه چیدا نکردی ، از توی گاراژ میتونی بهشون دسترسی پیدا کنی اونا روهم تموم کن )

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
من همون hot per suit رو خيلي بيشتر ميپسنديدم. كاملا معلوم بود كجا بايد مسابقه بدي و با چه چيزهايي سر و كار داري. من توي اين بازي و در career كاملا گيج هستم. نميدونم كجا مسابقه است يا كجا بايد برم. فقط يه شهر ميبينم كه ميشه توش رانندگي كرد!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
من همون hot per suit رو خيلي بيشتر ميپسنديدم. كاملا معلوم بود كجا بايد مسابقه بدي و با چه چيزهايي سر و كار داري. من توي اين بازي و در career كاملا گيج هستم. نميدونم كجا مسابقه است يا كجا بايد برم. فقط يه شهر ميبينم كه ميشه توش رانندگي كرد!
بابا كاري نداره كه. اون حلقه هاي زرد و سبز و آبي تو نقشه مسابقه هستن. بايد با ماشين بري كنارشون و enter رو بزني تا بري تو مسابقه. وقتي هم كه همه مسابقه ها تموم شد يه سري مسابقه جديد اضافه ميشه.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از H_R :
این بازی چیت میت نمیخواد که بابا :D خیلی راحته فقط باید یه ماشین خوب داشته باشی که کاملا تقویت شده باشه ، من خودم Mazda RX-8 داشتم وخیلی هم ازش راضی بودم تقریبا تمام مسابقه ها رو دفعه اول میبردم ، فقط سر او دیریفتایی که از بالای کوه باید میومدی پایین گیر میکردم .

این مشکلی که میگی فقط یه راه داره ، باید قرار دادهایی رو که با اسپانسر هات بستی تموم کنی تا بری مرحله بعد . در ضمن تمام مسابقه هایی رو که ندادی (از رو نقشه چیدا نکردی ، از توی گاراژ میتونی بهشون دسترسی پیدا کنی اونا روهم تموم کن )
درست شد. بالاخره تونستم ماشينو upgrade كنم و ازشوم ببرم. ولي خدايي 206 عجب چيزي شده!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از Amir(Steve) :
امکان نداره کار نکنه :blink:

این تراینر کاملا استاندارد و برای تمام ورژن های این گیم هست

من این تراینر را به هزار نفری دادم یکیشون هم نگفتند کار نکرد :eek:

البته خودم این گیم را برای کنسول دارم و برای PC ندارم که تست کنم....
باور كن اصلا تاثير نداشت.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
تو رو بخدا يكي هم به من كمك كنه!
54.gif

فرض كنين اول بازي career هستيم. خب من الان بايد چيكار كنم؟! كجا برم؟!
54.gif

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
54.gif

54.gif

یه نگاه به نقشه بنداز اونجایی که دایره رنگی داره رو برو

یه نگاهی به نقشه کامل هم بندازی گفته هر دایره تو خالی رنگی در نقشه چه کاری رو انجام می ده;)

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
54.gif

54.gif
اه اي هيچي نوفهمه!:)
گفتم ديگه اون دايره هاي توخالي توي نقشه محل مسابقه هستن، اگه حلقه ها رو نميبيني بايد با كليد m نقشه كامل رو باز كني تا پيداشون كني. اون فلش سبز هم اون وسط نقشه موقعيت و جهت خودت تو نقشه هست حالا بايد سعي كني تو جاده ها طوري بري كه هر چي بيشتر نزديك اون حلقه ها بشي وقتي كاملا نزديك شدي يه علامت رنگي چشمك زن گنده رو هوا ميبيني بعد ميري زيرش و enter رو ميزني بعدش هم يه صفحه مياد كه بايد مسابقه رو accept كني، مسابقه ميدي و اگه برنده شدي پول ميگيري.
خيلي راحته. اولش منم گيج شدم ولي بعد از 1 ساعت فهميدم جريان چيه.

بالا