سلام دوست عزیز
من کارتو دیدم چند اشکال توی کارت وجود داشت که امیدوارم توی کارهای بعدی رفعش کنی و در آینده کار بهتری بسازی
از ابندا شروع کنیم
کردیت اول فیلم کاملا بی جاست . برای مخاطب مهم نیست که سینا قادری یا هر کس دیگه ای این فیلم رو ساخته . مخاطب منتظره که فیلم رو ببینه نه یک سری اسامی که اصلا نمیشناستشون . شما ۱:۳۰ ثانیه رو به کردیت اول فیلم اختصاص دادی که خیلـــــــــــــــــی طولانیه من که داشت حوصلم سر میرفت و میخواستم فیلمو ببندم
راه معروف شدن این نیست که اسممون رو به زور به مخاطب نشون بدیم . بلکه ساخت یک فیلم خوب باعث شناخته شدن سازندش میشه
صدای فیلم به شدت افتضاح بود . تقریبا من هیچی از دیالوگ ها نفهمیدم بهتره برای فیلم بعدی یه فکری به حال صدا بکنی یا اینکه صدا ها رو دوبله کنی روی فیلم
صداهای محیطی خیلی روی اعصابه و صداهای بی مورد توی فیلم زیاده
تدوین خیلی مشکل داره ، استفاده بی حا از موسیقی ، پرش های ناگهانی
ولی بیشترین قسمت برمیگره به همون موزیک که خیلی بد توی تدوین استفاده شده .
برای مثال دقیقه ۳:۶ میکس موزیک ها خوب نیست یهو می پره به موزیک بعدی
۶:۲۳ ناگهان موزیک قطع میشه ، ۶:۳۰ دوباره شروع میشه ۱۰ ثانیه بعدش دوباره قطع میشه . این خیلی بده
۷:۳۵ فید میشه که استفاده از فید خیلی بد بوده و خوب در نیومده
سکانسی که با دزدین طلا مواجه میشن بازی ها آماتوری و استفاده کاملا بیجا از موسیقی شده. موقع دیالوگ گفتن که موسیقی حماسی نمیذارن !
بعد هم اینکه موسیق به دیالوگ قالبه یعنی موسیقی باید تو پس زمینه باشه و صدا ها قالب باشن ولی اینجا برعکسه
دقیقه ۹:۴۰ کات بد و قطع شدن موزیک
قطع ناگهانی موزیک دقیقه ۱۱:۲۸
فیلم برداری ضعیفه . مشخصه کسی که پشت دوربین نشسته آماتوره .
فیلم بردار با دوربین زیاد بازی میکنه و دوربین حرکات اضافی زیاد داره .
صدای دوربین هم تو فیلم هست وقتی با زوم بازی میکنه
مثلا دقیقه ۶ وقتی دختره از خواب بیدار میشه دوربین خیلی حرکت اضافی داره . زوم بک های بی موردی داره دوربین که خیلی آماتوریه
دو تا نکته هم بگم که اگه مثلا این کارا میکردی خیلی کار بهتر میشد . باقیش رو هم خودت سعی کن به یه شکل دیگه توی ذهنت بسازی
دقیقه ۴ وقتی دارن دنبال طلا میگردن توی کمد ها اگه دوربین حرکت های سریع داشت هم حس عجله رو منتقل میکرد و هم اینکه کیفیت فیلم بهتر میشد
دقیقه ۶:۵۰ بهتر بود موقع قاپیدن انگشتر یه کلوز آپ میگیرفتی از دست در لحظه قاپ زدن
و ...
اشکالات کلی :
بازی ها ضعیفه البته میدونم که کار آماتوریه ولی میشد با چند بار تمرین بهترین از این بازی گرفت
موضوع باور پذیر نیست . یعنی نمیشه ارتباط بر قرار کرد با کاراکتری که هنوز پشت لبش سبز نشده ولی ادای قهرمان های فیلم های هالیوودی رو میخواد در بیاره
بهتر بود به جای پرداختن به این موضوع ، با توجه به بازیگرایی که داشتی موضوع دیگه رو انتخاب میکردی مثلا اتفاقاتی که توی یک دبیرستان بین چند تا دوست میفته
داستان و مفهومی در کار نبود ، یعنی آخر فیلم من میگم که چی ؟ هیچ حرف مشخص و هیچ داستانی پشت فیلم نبود
اما نکات مثبت :
جلوه های ویژه خون و تیر اندازی خوب بود حداقل بهتر از کارهای صدا سیما :دی هرچند سکانس های شب خیلی مصنوعی بود با اون رنگ آبی
بعضی از نماها خوب کار شده بود که جای امیدواری داشت
در کل برای تجربه اول (حدس میزنم) کار خوبی بود و همینکه جسارت اینو داشتی که دوربین و برداری و فیلم بسازی خودش خیلی ارزش منده
ولی باید فیلم زیاد ببینی ، خیلی زیاد و به جزئیاتش دقت کنی
امیدوارم روند رو به رشدی داشته باشی و در کارهای بعدیت موفق تر ظاهر بشی