• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Netfirms داره خودکشی میکنه حتما ببینید.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
این قیمت رو ماهیانه زده و معلوم هم نیست فردا سرورشون Down شد کی جوابگو هست . شما کجا باید زنگ بزنید که از زمان دوباره درست شدن سرور خبردار بشید ؟ فقط از طریق ایمیل ؟ ;)
بهترین روش همون استفاده از سرورهای ایرانی خودمون هست که از جاهای معتبر فضا اجاره کردند . حداقل میشه موقع داون شدن پولتون رو از این واسطه پس بگیرید . :hmm:
از نظر هاستینگ نت فیرمز قابل اطمینان هست , من خودم 4سال هست که میشناسم این سایت رو , اگه خوب نبود تا الان دوام نمیاورد .
هاست مجانی هم میده البته تبلیغات داره .

مسئله پول هاست هست فعلا

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
دوستان زمان خرید باید کد Max وارد کنید تا تخفیف بگیرید.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
این قیمت رو ماهیانه زده و معلوم هم نیست فردا سرورشون Down شد کی جوابگو هست . شما کجا باید زنگ بزنید که از زمان دوباره درست شدن سرور خبردار بشید ؟ فقط از طریق ایمیل ؟ ;)
بهترین روش همون استفاده از سرورهای ایرانی خودمون هست که از جاهای معتبر فضا اجاره کردند . حداقل میشه موقع داون شدن پولتون رو از این واسطه پس بگیرید . :hmm:

این جاهای معتبر منظورتون چیه؟

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
از نظر اعتبار كه كم نمياره اين شركت ..چندين ساله داره كار ميكنه ..و صاحب ديتا سنتر هستش ..ولي خيلي سخت گيره

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
2 سال پيش هم يك همچين offer هايي ميداد حتي روي ثبت دامنه اما موقع تمديد كه شد اون موقع بهتون مي گم چون به اندازه اون يكسال تخفيف كه هيچي 10 سال ديگه هم روش سود ميكشه ;)

سرويسش خوبه اما همون يكي تمديدش بده بعد هم پهناي باندي كه داده واقعي نيست بخواين هرماه 80% هم مصرف كنيد به يه بهانه اي ميگه يا آپگريد كن يا ... من تجربه اي كه داشتم اين بوده

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
2 سال پيش هم يك همچين offer هايي ميداد حتي روي ثبت دامنه اما موقع تمديد كه شد اون موقع بهتون مي گم چون به اندازه اون يكسال تخفيف كه هيچي 10 سال ديگه هم روش يود ميكشه ;)

سرويسش خوبه اما همون يكي تمديدش بده بعد هم پهناي باندي كه داده واقعي نيست بخواين هرماه 80% هم مصرف كنيد به يه بهانه اي ميگه يا آپگريد كن يا ... من تجربه اي كه داشتم اين بوده

تائید میشه من از یه شرکت دیگه با همچین امکاناتی رفتم www.hostony.com
فردای خرید ایمل زد که سرور Over Load میشه ما میتونیم با اینقدر قیمت و کلی تخفیف به قیمت فلان بهت VPS یا Server بدیم

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
آره ماهانه هست : Price: $9.95 /mo.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
باز میگه ماهانس :D
کد رو وارد کنید میشه کل سال 10$
من واسه یه هاستینگ دیگه داشتم 200$ رو میکرد 20$
آفر هایی هست که خودشون میدن و خیلی محدودم هست
و به خاطر عواقب بعدی که دوستان اشاره کردن توصیه میشه از این آفر ها استفاده نکنید

eyvay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
باز میگه ماهانس :D
کد رو وارد کنید میشه کل سال 10$
من واسه یه هاستینگ دیگه داشتم 200$ رو میکرد 20$
آفر هایی هست که خودشون میدن و خیلی محدودم هست
و به خاطر عواقب بعدی که دوستان اشاره کردن توصیه میشه از این آفر ها استفاده نکنید
یعنی این کد گولش میزنه؟

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
یعنی این کد گولش میزنه؟
گولش نميزنه offer يهني كوپن تخفيف.
بابا تو اين پيك تبليغم هست ديگه مثلا كوپن 20 درصد تخفيف پيتزا گول كه نميزني خودشون ميدن براي مناسبات خاص و تخفيف به مشتري اما ممكنه ديگه بعدا نباشه و با قيمت اصلي بايد بگيري :)

eyvay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب نمیشه با این تیلیغ به جای یک ساله چند ساله گرفت؟؟

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
خوب یکساله بگیرید اما برای سال بعد باید دنبال یه کوپن دیگه برای تخفیف باشید که اون هم فکر نکنم زیاد گیربیاد

eyvay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نمیشه با این کوپون 2ساله گرفت؟

بالا