• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nintendo NXکنسول جدید

حمیدحمیدپور

Registered User
لایک‌ها
358
ه گفته یکی از منابع Dual Pixels و براساس گزارشGamingBolt به نام Geno که بسیار قابل اعتماد است و طبق گزارشات جدیدی که منتشر شده، قدرت پردازش کنسول Nintendo NX شبیه کنسول Xbox One است که سبب می شود هنگام عرضه این کنسول رقابت بهتری میان شرکت ها به وجود آید. این فرد هزاران خبر و شایعه با خود آورده است که به نظر می رسد بعضی از آن ها ارزش تامل دارند.

قدرت پردازش و سرعت کنسول جالب ترین موضوع است چرا که Wii U در این زمینه ها ناامید کننده عمل کرده بود. زمانی که بازی ها عرضه می شدند، معمولا Wii U به دلیل ضعف سخت افزاری از لیست کنسول های مقصد کنار گذاشته می شد. کنسول Wii U اساسا تبدیل به کنسولی فرست پارتی تبدیل شده بود ولی طبق شایعات Nintendo NX دچار چنین مشکلی نخواهد شد.

این منبع اشاره کرد که طرح کنسول Nintendo NX تقریبا با طرح و معماری دو کنسول PS4 و Xbox One یکسان است. Nintendo این کار را انجام داده است تا کار پورت بازی از PS4 یا Xbox One را برروی کنسول خود آسان تر کند. این یکی از دلایلی است که Nintendo کیت توسعه خود را به ارامی برای توسعه دهندگان فرستاده است چرا کی می دانسته توسعه بازی بر روی کنسول Nintendo NX مشکل نخواهد بود. البته تمامی این ها شایعاتی هستند که منتشر شده اند و باید تا اعلام رسمی Nintendo صبر کرد.

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
کمپانی ژاپنی نینتندو چند وقتی است که هیچ تمایلی نسبت به صحبت درباره کنسول جدید NX نشان نمی دهد و به تبع همین موضوع، شایعات درباره آن روز به روز بیشتر و بیشتر می شوند؛ تا جایی که دیگر نمی توان خبرهای واقعی را از شایعات تمیز داد.

اما به تازگی کاربر Geno، که پیش از این اطلاعاتی درباره بازی های جدید Pokemon، مشخصات سخت افزاری پلی استیشن 4 و هولولنز مایکروسافت را لو داده بود و همگی درست از آب درآمده بودند، به صحبت درباره کنسول NX پرداخته است. باید توجه داشت که علی رغم سابقه جالب توجه Geno در انتشار اطلاعات محصولات مختلف، هنوز این احتمال وجود دارد که سخنان وی اعتبار چندانی نداشته باشند.

به گفته Geno، کنسول NX به یک دانگل HDMI مجهز است که می توان را به هر پورت HDMI متصل کرد و در کل NX، از ورژن پیشرفته تری از تکنولوژی استریم بازی Wii U بهره مند خواهد بود. استیک های آنالوگ هم بازخورد لمسی خواهند داشت و برای مثال اگر شخصیت اصلی بازی به یک دیوار بخورد، استیک نوعی مقاومت لمسی در برابر حرکت به جلو نشان خواهد داد.

Geno گفته که NX می تواند از طریق بلوتوث، به هر دستگاهی متصل شود و به کمک همین قابلیت، کاربر می تواند تماس های تلفنی یا پیامک های خود را از طریق کنسول پاسخ دهد. از منظر سخت افزاری نیز، کنسول NX ظاهرا شبیه به اکس باکس وان است؛ هرچند که توسعه بازی روی آن بسیار راحت تر از کنسول نسل هشتمی مایکروسافت خواهد بود.

نینتندو می خواهد که با NX، قابلیت های اجتماعی جدیدی به کنسول های خانگی بیاورد. برای مثال بازی Pokemon Go، عنوانی مناسب برای آشنایی با خط مشی نینتندو به شمار می رود. در نهایت، Geno می گوید که NX به گونه ای ساخته شده که استفاده از آن راحت باشد و ترکیبی است از کنسول های خانگی پیشین نینتندو و محصولی که انتظار می رود توسط سامسونگ ساخته شود.

یک بار دیگر باید خاطر نشان کرد که هیچکدام از اطلاعات بالا، به صورت رسمی تایید نشده اند و صرفا شایعه اند. اما در همین حال، هیچ یک از آن ها چندان دور از ذهن نیستند و مسلما نینتندو برنامه های جاه طلبانه زیادی برای NX دارد تا یک بار دیگر خاطره تلخ Wii U و فروش نه چندان قابل قبول آن را تکرار نکند.

xform

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
البته گفته میشه که این کنسول قرار نیست جای کنسول wiiu رو بگیره. نینتندو هم با سیاست هایی که برای عرضه بازی برای wiiu گذاشته به صورتی اینو تایید میکنه

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
بنظر من بی هیچ وجه

من دنبال کنسولی هستم
که کپی خور باشه ‌. کپی خور و اجرا بازیش راحت باشه
خروجی تصویر تلویزیون ها لامپی داشته باشه همون ۳ فیش
از نظر سبک بازی هم هر بازی باشه بازی میکنم چون سنم بالاست با میکرو و سگا و پلی ۱ گیم تجربه کردم

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
من دنبال کنسولی هستم
که کپی خور باشه ‌. کپی خور و اجرا بازیش راحت باشه
خروجی تصویر تلویزیون ها لامپی داشته باشه همون ۳ فیش
از نظر سبک بازی هم هر بازی باشه بازی میکنم چون سنم بالاست با میکرو و سگا و پلی ۱ گیم تجربه کردم
پس پلی دو بگیر تجربه کن عالیه قیمتشم الان خوبه پلی سه هم میشه ولی خروجی تصویرش جالب نیست بیشتر اچ دی بهتره براش

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
پس پلی دو بگیر تجربه کن عالیه قیمتشم الان خوبه پلی سه هم میشه ولی خروجی تصویرش جالب نیست بیشتر اچ دی بهتره براش

Ps2 خوب خیلی قدیمیه . بعد اگر بشه بازیا رو از روی فلش یا رم یا هارد اجرا کرد بهتره
چون مثلا یه مدت ps2 فت داشتم هر روز لنزش تعطیل میشد

Wii u گفتم چون تحقیق کردم دیدم هم‌کابل hdmi میخوره هم کابل تصویر ۳ فیش کنسول wii بهش میخوره

بعد هم بازیا wii u هم wii هم gamecube اجرا میکنه
بازیا قدیمی هم اجرا میکنه

بعد xbox 360 چطور؟ خوبه؟ به تلویزیون قدیمی وصل میشه؟

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
Ps2 خوب خیلی قدیمیه . بعد اگر بشه بازیا رو از روی فلش یا رم یا هارد اجرا کرد بهتره
چون مثلا یه مدت ps2 فت داشتم هر روز لنزش تعطیل میشد

Wii u گفتم چون تحقیق کردم دیدم هم‌کابل hdmi میخوره هم کابل تصویر ۳ فیش کنسول wii بهش میخوره

بعد هم بازیا wii u هم wii هم gamecube اجرا میکنه
بازیا قدیمی هم اجرا میکنه

بعد xbox 360 چطور؟ خوبه؟ به تلویزیون قدیمی وصل میشه؟
گفتم اونا وصل میشن از رو هاردم اجرا میکنه ولی باید دیسک باشه داخلش مشکل تصویره با سه فیش وصل کنی نوشته ها کلا ناخوانا میشه

بالا