• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia 3250

A.S.A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من می خواستم از شما که وارد ترین چند تا سوال بکنم
من واقعا از 3250 خوشم اومده و تصمیم دارم بخرمش
انتظارات من از گوشیدلخواهم :
1- سیمبین
2- مالتی مدیای قوی
3- طراحی عالی
4- خز نبودن
5- کیفیت توپ صدا
6- نازک نارنجی نبودن
7- سرعت نسبتا خوب گوشی
8- اه راستی از همه مهمتر دوربین خوب

سوالاتم:
1- من 3250 رو انتخاب کردم خوبه؟
2- دوربینش چطوره؟
3- کیس های رنگی مختلف براش تو بازار هست؟
4- این که میگن سرعتش پایینه واقعا موقع کار کردن آدمو اذیت میکنه؟
5- تنوع برنامه های سیمبین ورزن 9.1 که روشه چطوره؟ تا آینده چطور میشه ؟
6- در کل گوشی خوبیه؟
7- اگر شما گوشی بهتری میشناسین که همه ی این گزینه ها رو داره و الان تو بازار هست تا سقف 350000 به من معرفی کنین تاکید میکنمsony ericsson نباشه .
اگه راهنماییم کنین متشکر میشم . :lol:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
1.خیلی خوبه
2.متوسط
3.چون چرخشیه هم کیسش گرونه و هم احتمالا تعویضش سخته بهتره از اول رنگشو خوب انتخاب کنید. البته شاید کیسش هم زیاد بشه ولی ریسک نکنید
4.توی سایتهای رسمی چنین چیزی نخوندم نظرهای شخصی هم متفاوت بوده هم مثبت هم منفی
5.فعلا زیاد جالب نیست ولی در آینده احتمال میره برنامه هاش از ورژنهای قبلی خیلی بهتر بشه
6. خوب ان 80 نیست ولی نسبت به قیمتش گوشی خوبیه

یک انتخاب دیگه هم دارید ان 70 یا اینکه میتونید منتظر ان 72 باشید حدودا 2 یا 3 ماه

A.S.A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از راهنمایی تون دوست عزیز یه سوال:
ان 70 چه مزیتهایی نسبت به 3250 داره و همینطور 3250 چه مزیت هایی نسبت به ان 70 داره؟
در کل با خواسته هایی که گفته بودم انتخاب 3250 عاقلانه تر هست یا ان 70 ؟

دوستان دیگه هم نظراتشونو بدن ممنون میشم . :happy:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ان 70 نرم افزارهاش بیشتره . بعد هم باید ببینید مدل ثابت ان 70 رو میپسندید یا یک چیزی مثل 3250 رو
3250 فعلا نرم افزاراش کمه ولی در کل من 3250 رو به ان 70 ترجیح میدم. به نظرم زیباتر هم هست صداش هم خیلی بهتره

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
اگه جای شما باشم یه چند وقت دیگه صبر می کنم و N72 می گیرم،
همونطوری که جناب داریوش آگاه پیشنهاد کردن گوشی خیلی خوبیه، می تونید مشخصات دقیق ترش رو از سایت gsmarena مطالعه کنید، به نظر من ظاهر خیلی شکیل و خوبی هم داره و بعیده به سرعت خز! بشه... (اما قیمت ...؟؟ قاعدتا باید بازم صبر کنید تا قیمتش بیاد پایین!!) اما اگه عجلا دارین به نظرم 3250 انتخاب بهتریه. ;)

A.S.A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی یه سوال مهم :
1-صفحه کلید 3250 در اثر استفاده ی زیاد ( چرخش زیاد ) خراب نمیشه ؟

من میخوام برم 3250 بخرم میشه منو تو خرید راهنمایی کنی ؟
1- از ایران بگیرم یا از دبی ؟؟
( اگه از دبی بگیرم با گارانتی میشه 1200 درهم = 298800 تومان در ضمن یکی از اقوامم تو دبی هست اگه کارم به گارانتی بیفته مشکلی ندارم )
2- چه نکاتی رو باید موقع خرید رعایت کنم تا سرم کلاه نره ؟
3- کدوم گارانتی بهتره ؟
4- لطفا هرچی به ذهنتون میرسه بگین :blush: ممنون

راستی اگه برای ان72 صبر کنم
1- دقیقا کی میاد ؟
2- با چه قیمتی میاد ؟
3- ان 72 و 3250 چه مزیت هایی نسبت به هم دارن؟
4- ارزش صبر کردن داره یا برم همون 3250 رو بخرم ؟

ممنون از راهنماییاتون . :lol:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نقل از A.S.A :
راستی یه سوال مهم :
1-صفحه کلید 3250 در اثر استفاده ی زیاد ( چرخش زیاد ) خراب نمیشه ؟

من میخوام برم 3250 بخرم میشه منو تو خرید راهنمایی کنی ؟
1- از ایران بگیرم یا از دبی ؟؟
( اگه از دبی بگیرم با گارانتی میشه 1200 درهم = 298800 تومان در ضمن یکی از اقوامم تو دبی هست اگه کارم به گارانتی بیفته مشکلی ندارم )
2- چه نکاتی رو باید موقع خرید رعایت کنم تا سرم کلاه نره ؟
3- کدوم گارانتی بهتره ؟
4- لطفا هرچی به ذهنتون میرسه بگین :blush: ممنون

راستی اگه برای ان72 صبر کنم
1- دقیقا کی میاد ؟
2- با چه قیمتی میاد ؟
3- ان 72 و 3250 چه مزیت هایی نسبت به هم دارن؟
4- ارزش صبر کردن داره یا برم همون 3250 رو بخرم ؟

ممنون از راهنماییاتون . :lol:

1. موبایل یه وسیله ی ظریف محسوب می شه که باید نهایت دقت رو در زمان استفاده از اون کرد، بنابراین به شخصه معتقدم چرخش صفحه کلید - که به هر حال یک عمل مکانیکی است - ممکنه حتی در کوتاه مدت (با توجه به دفعات چرخاندن) آسیب ببینه و از این نظر یه اشکال به حساب می یاد، ضمن این که شما به هر حال باید این رو در نظر بگیرید که دست کم یک سال گوشی رو خواهید داشت و نمی خواهید تند تند گوشی عوض کنید. (البته اگه مایه دار باشید قصه فرق می کنه!)
1". در مورد گارانتی اون اطلاع چندانی ندارم، (گارانتی ایران که زیاد چیز قابل گفتگویی نداره!) در مورد دوبی هم ببینید اگه گارانتی اون شرایط خوبی رو برای مشتری فراهم می کنه، قطعا می ارزه. (البته بعد از این که مطمئن شدید)
2. دقیقا نسبت به اجزای پکیج دستگاه آگاهی داشته باشید تا چیزی از قلم نیفتاده باشه، در حال حاضر بسیاری از گوشی های نوکیا Made by Nokia هستن و اغلب در کشورهایی مثل آلمان و مجارستان تولید می شن. (فکر نمی کنم نوکیا دیگه گوشی در فنلاند تولید کرده باشه، اگرم باشه خیلی محدوده)
3. باز هم گارانتی! ( بالا مختصری توضیح دادم)
4. جمع بندی رو آخر سر عرض می کنم.

اما N72 :
خیلی خلاصه می تونم بگم:
از نظر Featurs و مشخصات فنی تفاوت خیلی چشمگیری با 3250 نداره، یه فرق مهمش اینه که ورژن سیمبیان 3250 بالاتره (9.1 در مقابل 8.1 N72 ) بقیه ی موارد اختلافات جزئی ای رو نشون می ده،
برای این که خودتون هم بتونید بهتر قضاوت و تصمیم گیری کنید به این آدرس مراجعه کنید:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1296&idPhone1=1552

اما جمع بندی:
از نظر امکانات مولتی مدیایی هر دو گوشی تقریبا در یک رده هست (اختلافات همونطور که گفتم خیلی زیاد نیست) شاید mp3 player 3250 کمی هم بهتر باشه. اما دوربین هر دو گوشی 2 مگا پیکسلی (بدون حالت اتو فوکاس) هست. ورژن بالاتر سیمبیان 3250 می تونه در آینده امکانات بیشتری رو برای شما فراهم کنه. (چون گوشی های حاوی سیمبیان 9.1 زیادی در راه هستن)
هر دو گوشی دو رنگ صورتی و مشکی دارن، اما من ظاهر N72 رو بیشتر می پسندم، ضمن اینکه اشکال صفحه کلید چرخشی و استهلاک رو هم نداره.
با این همه اگه عجله دارید، شاید واقعا نیارزه که برای اومدن N72 صبر کنید، فعلا با همین گوشی می تونید کلی صفا کنید!
موفق باشید. ;)

A.S.A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از جوابتون دوست عزیز یه سوال:
آیا میشه بدون چرخوندن صفحه کلید از همه یه امکاناته گوشی استفاده کرد ؟
اگه نه ار کدوماش نمیشه استفاده کرد ؟
ممنون میشم اگه جواب بدین :happy:

بالا