• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia 5300

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
می خواستم ببینم این 5300 چه جور گوشی ای هست. دوربینش در حد 1.3 مگا پیکسل خوب کار می کنه یا نه؟
من ریویوو های GSMArena و Mobile-review رو خوندم و بد جوری چشممو گرفت.
اگه می شه راجع به قیمتش و امکانات موزیک و کلا امکانات دیگه اش بگین.
ضمنا شنیدم فلش پلیر هم داره. درسته؟
چون یه کم از دست 3250 خسته شدم. چشمش زدم و خز شده تقریبا.
3250 دست دو رو با 5300 عوض کنن چقدر سر میگیرن؟

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
کسی این گوشی رو توی بازار ایران دیده؟

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من عمر باطري در حالت مكالمه 3ساعت و 10 دقيقه نشوندهنده ع عمر باطري ضعيف اين گوشي حتي در حالت موزيك هست كه واسه يه موزيك فون ايراد محسوب ميشه

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
من با این گوشی کار نکردم ولی با توجه به امکاناتش و ریویو ها نظر خودم رو میگم. 5300 گوشی خوبیه و طراحیه خوبی داره ! ولی بیشتر به درد موزیک گوش دادن میخوره و امکانات دیگه اش نسبت به گوشی های دیگه توی این رنج قیمت پایینه. کیفیت عکس هاش متوسطه و نمونه هایی که تو gsmarena ازش گذاشتن بد نیست ولی سیمبین نداره...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نظر من عمر باطري در حالت مكالمه 3ساعت و 10 دقيقه نشوندهنده ع عمر باطري ضعيف اين گوشي حتي در حالت موزيك هست كه واسه يه موزيك فون ايراد محسوب ميشه

ساعت مکالمه چیزی رو مشخص نمیکنه. با میکروفن و بلندگوی و آنتن دهی ضعیفتر میشه ساعت مکالمه گوشی رو زیاد کرد. یک مدل فیلیپس هست 17 ساعت مکالمه داره و یکماه شارژ نگه میداره بدون اینکه باطری فوق العاده ای داشته باشه فروشی هم نداشته. باید دید گوشی چند ساعت موزیک پخش میکنه که ربطی به ساعت مکالمه و استندبای نداره

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
آقا داریوش می شه به سوال هایی هم که تو پست اول زدم جواب بدین؟ ضمنا میشه بگین که کیفیت بلند گوش به 3250 می رسه یا نه؟

من با این گوشی کار نکردم ولی با توجه به امکاناتش و ریویو ها نظر خودم رو میگم. 5300 گوشی خوبیه و طراحیه خوبی داره ! ولی بیشتر به درد موزیک گوش دادن میخوره و امکانات دیگه اش نسبت به گوشی های دیگه توی این رنج قیمت پایینه. کیفیت عکس هاش متوسطه و نمونه هایی که تو gsmarena ازش گذاشتن بد نیست ولی سیمبین نداره...

امین به نظر من که به جز دوربین چیزی از گوشی های دیگه سری 40 کم نداره. سیستم عاملش که سری 40 ویرایش سوم feature pack 1 هست و جدید ترین تو نوع خودشه. از لحاظ ارتباطی هم کامله و اینفرارد و بلوتوث ورژن 2 داره با ساپورت هدست استریو. کابل مینی USB روش داره و دیگه نیازی به کابل های دیگه نیست. هدفون معمولی هم می خوره.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آقا داریوش می شه به سوال هایی هم که تو پست اول زدم جواب بدین؟ ضمنا میشه بگین که کیفیت بلند گوش به 3250 می رسه یا نه؟

امین به نظر من که به جز دوربین چیزی از گوشی های دیگه سری 40 کم نداره. سیستم عاملش که سری 40 ویرایش سوم feature pack 1 هست و جدید ترین تو نوع خودشه. از لحاظ ارتباطی هم کامله و اینفرارد و بلوتوث ورژن 2 داره با ساپورت هدست استریو. کابل مینی USB روش داره و دیگه نیازی به کابل های دیگه نیست. هدفون معمولی هم می خوره.

متاسفانه با این گوشی کار نکردم و جزییات رو نمیدونم . فقط میدونم کیفیت mp3 خیلی عالیه با w900 هم بنا به گفته gsmarena برابره از نظر پخش موزیک.

بالا