• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia E65

Mehran_Storm

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان. بالاخره امروز دلو به دریا زدم رفتم یه nokia e65 خریدم به قیمت 575 تومن با گارانتی نوین. راستشو بخواین احساس میکنم خیلی گرون خریدم اما از حق نگذریم طراحی این گوشی فوق العادس . خیلی شیکه ! k750 رو هم رد کردم خیلی خسته کننده شده بود . واقعاً وقتی با نوکیا کار میکنی واقعاً تفاوتو حس میکنی.

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان. بالاخره امروز دلو به دریا زدم رفتم یه nokia e65 خریدم به قیمت 575 تومن با گارانتی نوین. راستشو بخواین احساس میکنم خیلی گرون خریدم اما از حق نگذریم طراحی این گوشی فوق العادس . خیلی شیکه ! k750 رو هم رد کردم خیلی خسته کننده شده بود . واقعاً وقتی با نوکیا کار میکنی واقعاً تفاوتو حس میکنی.

پس زحمت بکش 1 هفتـۀ دیگه هم که باهاش کار کردی برامون Review مختصر بگذار تا باهاش بیشتر آشنا بشیم.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474

E65 رو کدوم کشور تولید می کنه؟ فنلانده؟
connie_44.gif

Mehran_Storm

Registered User
لایک‌ها
0
E65 رو کدوم کشور تولید می کنه؟ فنلانده؟
connie_44.gif

بله دوست عزیز این گوشی ساخت فنلانده . این گوشی خیلی کامله و تقریباً همه ی امکانات گوشی های دیگر نوکیا رو تو خودش داره از جمله wireless lan .
فقط یه مقدار از لحاظ صدا از n73 کم میاره البته نه به اونصورت. یه مشکل دیگه ای که داره اینه که هدفون داخل جعبش نیست فقط یه هندزفری داره .
همینطور که میدونید دوربین این گوشی 2 مگا پیکسل هستش اما به نظر من عکس های با کیفیتی میگیره ، از k750 که خیلی سرتره .
یه قسمتی تو این گوشی هستش که به نظرم جالب اومد به اسم navigator که فکر میکنم مربوط به gps باشه ، البته مثل اینکه باید براش یه gps bluetooth تهیه کرد.
از دوستان کسی قیمت gps bluetooth رو میدونه؟
از مزیت های این گوشی طراحی خیلی شیک اونه . پشت این گوشی از جنس پلاستیک هستش که با چرم مو نمیزنه و شکل زیبایی به اون داده.
این گوشی فوق العاده باریکه و راحت تو جیب جا میشه.تصویر این گوشی خیلی شفافه و از نوع Active-matrix QVGA 16 million colors هستش.
سیستم عامل این گوشی هم symbian os 9.1 3rd edition هستش . کلاً من تو این یک هفته ای که با این گوشی کار کردم مشکلی باهاش نداشتم .

ababaie

Registered User
لایک‌ها
0
از voip تونستی استفاده کنی؟

ababaie

Registered User
لایک‌ها
0
در ضمن دوبی 460 تومانه هر می تونه از دوبی بیاره

Adf

Registered User