• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia Map Software

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
هر کسی هر اطلاعاتی راجع به نرم افزار map نوکیا داره اینجا بگذاره.
این نرم افزار ربطی به آیکونی که داخل نرم افزار PC Suite هست نداره و برای خودش لودر جداگانه داره که جالب اینجاس تو سایت نوکیا گفته لودرش وجود داره ولی هیچ کجای سایت شما نمی تونید این لودر رو پیدا کنید.
اما من براتون اینجا میگذارمش. http://rapidshare.com/files/182524001/Nokia_Maploader_Setup.exe.html
http://symbianv3.com/nokia-map-loader-20-beta/ اینم یه لینکه دیگه که کلیم عکسو اینا گذاشته.
لینک رپید شیر هستش وقتی اینستالش میکنید خودش بصورت اتوماتیک میگه ورژن جدیدش هست و خودشو آپدیت میکنه و دوباره اینستال میشه.
دوستان فقط حتما سایت نوکیارو مطالعه کنید که چجوری میتونید با این نرم افزار نقشه های مختلف رو رو گوشیتون داشته باشید و چه گوشی هایی ساپورت میکنه این نرم افزار رو اگر سوالی هم دارید بپرسید تا اونجاییکه بتونم کمکتون میکنم.

نکته مهم: در سایت نوکیا کشورتون رو اوروپا و UK انتخاب کنید.

Last edited:

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
گوشیهای جدید نوکیا و اگر که نرم افزار گوشیتون رو آپدیت کرده باشید نرم افزار MAP ver 2.0 beta روی گوشیتون هست که من شخصا ورژن یک رو بیشتر می پسندیدم ولی خب نمیشه جلوی پیشرفت رو گرفت و نقشه ها دیگه تقریبا برای نسخه 2 کاربردی تره، جالبتر اینکه از روی گوشیتون داخل نرم افزار Map بشید نسخه 2 و option رو انتخاب کنید و EXTRAS رو انتخاب کنید و سپس قسمت Guides رو بزنید و بعد download more guide رو انتخاب کنید و دوباره Option رو بزنید و iran رو انتخاب کنید ، خواهید دید که نقاط مهم تهران رو به شما میده ولی Licens تهران برای 10 دقیقه اکتیو هست و بعد بسته میشه. بعد باید بخری لایسنس که 115 دلاره!!!!

Last edited:

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
دوستان یک نکته مهم رو فراموش کردم که بگم و اونهم ابنکه شما وقتی کابل ارتباط با کامپیوترتون رو به موبایلتون وصل میکنید میپرسه که میخواید با pc suiet کار کنید یا با memory که شما باید اینجا مموری رو انتخاب کنید و سپس نرم افزار map loader رو باز کنید تا بتونید نقشه هایی که وجود داره رو ببینید و اونها رو دانلود کنید

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
دوستان در حال وبگردی بودم که اینو پیدا کردم و کف کردم!!!!

Map ver 3.0 beta اینم لینکش : http://www.nokia.com/betalabs/maps ولی فکر کنم خیلی کامل نیست که خودشم توضیح داده چجوری برگردونین به حالت ورژن 2 !!

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
یه نرم افزار دیگه پیدا کردم به اسم Google Map خیلی جالبه ولی یه اشکال عمدش اینه که شما حتما باید به اینترنت وصل باشید تا کار بکنه و جاهایی هم که شما دنبالش گشتید به محض اینکه جابجا بشید رو صفحه قبلیتون پاک میشه مشکلی که در nokia map ver 2.0 هم وجود داره ولی یه جور دیگه اونم اینکه پاک نمیشه ولی شما وقتی رو نقشه حرکت می کنید می بینید که صفحه نیست ولی بعد ظاهر میشه ، در صورتی که در Nokia Map ver 1.0 شما هر چه بیشتر رو نقشتون زوم میکردید و بیشتر میگشتید نقشتون کاملتر میشد و در مواقع قطعی اینترنت به نقشه دسترسی کامل داشتید و نقشه همیشه در دسترستون بود!

در صورتیکه تو نرم افزار Nokia map ver 1.0 شما تا زمانی که مکانهای مختلف را می بینید بصورت ریز تمام نکات را ضبط میکنه و حتی اگر اینترنت هم قطع باشه بازم مپ رو دارید.

سرعت لود در google بسیار بالاتر از نوکیاست ، نوکیا به صورت مگابایتی نقشه را Download می کند ولی Google این کار را حد اکثر در 100 کیلوبایت انجام می دهد.

Last edited:

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
شما برای دانلود این نرم افزار باید به سایت http://m.google.com مراجعه کنید و با این پیغام برخورد می کنید که به آدم احساس بدی دست میده :(
Sorry, you are not allowed to download applications in your country.
Error 403

ولی خب من نشستم کلی گشتم تا یه راه دیگه پیدا کنم و خوشبختانه موفق شدم که این نرم افزار رو دانلود کنم و اینجا براتون بزارم.

شما پس از دانلود و unzip کردن برنامه میتونید این رو پس از انتقال به موبایلتون از داخل application اینستال کنید و یا از طریق pc suite و install aplication این کار رو انجام بدین.

فایل های ضمیمه

• GoogleMaps.zip
    1.2 MB · نمایش ها: 18

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من نمیفهمم این ها رو چرا میزارید؟ کاربردی تو ایران نداره...بی خود دارین خسته میکنید خودتون رو...

یه Garmin بریزید رو گوشی و خلاص...نقشه تهران کامل و راههای ایران و خیلی شهرها رو داره..من الان روی N95 8GB ام دارم و مثل هلو کار میکنه...نه اینترنت میخواد نه هیچی...نه مثل نقشه های نوکیا ادا اطوار در میاره...

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
من نمیفهمم این ها رو چرا میزارید؟ کاربردی تو ایران نداره...بی خود دارین خسته میکنید خودتون رو...

یه Garmin بریزید رو گوشی و خلاص...نقشه تهران کامل و راههای ایران و خیلی شهرها رو داره..من الان روی N95 8GB ام دارم و مثل هلو کار میکنه...نه اینترنت میخواد نه هیچی...نه مثل نقشه های نوکیا ادا اطوار در میاره...

خب اینارو میزاریم که بگیم نرم افزارهای navigator دیگه ای هم هست ، حرفتون قبول دارم تو ایران کاربردی نداره ولی خارج از ایران از گارمین خیلی بهتره.
اولا که گارمین یه navigator خیلی خوبه ولی برای device خودش نه گوشی موبایل!!! چون مثل هلو باطری موبایلو میخوره در صورتی که google map اینجوری نیست و خیلی کم از باطری استفاده میکنه البته مشکل ایران رو هم داره.
اگر من برای ایران بخوام navigator بگیرم گارمینو جدا از گوشی موبایلم تهیه می کنم که به مشکل کمبود باطری بر نخورم. البته باطری در گارمین در حد یه آدرس پیدا کردن جواب میده به شرطی که بعدش از گارمین خارج بشید ولی اگر بخواید از نقطه A به نقطه B برید و راهنمایی هم بشید باید یه باطری اضافه با خودتون داشته باشید.

بالا