• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia N76, N93i Unveiled at CES

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
nokia-n76-official-red.jpg

Nokia has taken its Nseries line of smartphones in a decidedly more fashionable direction than it's used to going, announcing the 13.7 millimeter thick N76 clamshell this week. Specs aren't quite up to snuff with Nokia's latest and greatest, but hey, they're not bad either: QVGA display, 20MB of internal memory, and 2 megapixel cam, topped with a standard 3.5 millimeter audio jack (which may not be internal to the phone itself, but rather provided via dongle -- we need to investigate this one) and UMTS data for 2100MHz-friendly portions of the globe.Look for the N76 to find its way into fashion-conscious hands starting later this quarter for around €390 ($510, give or take).​

من که اینو دیدم یاد موتورولا v3xx افتادم، شما چطور؟:rolleyes:

gsmarena_004.jpg

gsmarena_002.jpg

The Nokia N93i is the Nokia's answer to all the criticism that the original N93 received due to its hefty size and weight. The updated camcorder, as we like to call it, due to its unique video capturing capabilities, has obviously been on a strict diet since now it comes a whole 10 mm shorter, 3 mm thinner and weighs 17 g less. Furthermore, the retail package of the Nokia N93i would now include 1GB miniSD card instead of the original 128MB one. The difference in size was in fact achieved by using a smaller capacity battery which is not that good idea since the N93 didn't score well in that department even with the original 1100mAh. The new Nokia N93i battery life would possibly be even worse thanks to the new power-hungry 16 million colors TFT display it would be equipped with. The Nokia N93 would be the first of the Nokia mobiles that would come preconfigured for use with the new direct image & video uploading service Vox. The Nokia N93i is expected to start shipping in the first quarter of 2007 with an estimated sales price of approximately 600EUR=780$.
ولی این یکی خیلی خوشگل شده انصافاً:cool: ، صفحه نمایش دومش هم شبیه همون چیزیه که روی SE z610 کار شده!

adi1358

Registered User
لایک‌ها
4
طرح N93i خیلی جالبه البته اگه کوچیکتر از N93 باشه دیگه بهتر
ولی N76 زیاد جالب نیست یه چیز تو مایه های v3

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
دیروز این دو تا رو تو لیست جدیدترین های gsmarena دیدم ! ولی وقت نکردم به عکس بزرگشون نگاه کنم. واقعا خوشگلن :D
N93 صفحه نمایش مخفی داره؟ دارن پوز z610 و v3 رو می زنن :D

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
فرق N93i با N93 فقط در ال سی دی بیرونیه ؟
چیز دیگه ای نداره ؟

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
خوشگله!!!
105.gif

اما كاش اون قسمت دوربينش يكم كوچيكتر بود

KoRner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توی N93i واقعا از نظر طراحی خیلی نسبت به N93 پیشرفت داشتن و وزنشم آوردن پایین که یک مقداری از اون شباهتش به دسته بیل کاسته بشه... N76 هم واقعا جای تعجب داره...نکنه نوکیا میخواد با موتورولا، سر اینکه این design اول کار کی بوده، کل بندازه؟:lol:

ّafn.gig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من یه ان93 دارم میخوام با یه ان93آی عوض کنم (البته خوب نگرش داشتم). فکر میکنید چه قدر پیاده میشم؟
همه چیزش خوبه منتها کلید چهار جهته خارجیش یه مقدار بد دسته که ظاهرا تو ان93آی تبدیل شده به جوی استیک. میگن ان93آی پشت درش زود خش میفته. اینجوریه؟

به نظر من ان93آی تا حدودی بهتره. اول به خاطر گذاشتن درهای مناسب برای ورودی رم یا ورودی پورت استاندارد. (درپوشهای لاستیکی ان93 معمولی به راحتی گم میشند). دوم به خاطر این که بلندگوش رو از روی درش برداشته و کنارش برده و این طوری وقتی گوشی رو توی جیب میگذاریم دیگه صداش خفه نمیشه. سوم اینکه قطرش رو نازک کرده. به خاطر انتقال پورت مادون قرمز و بلندگو از درب به بدنه این کاهش قطر صورت گرفته. و چهارم این که طولش هم کمتر شده که به خاطر بردن میکرفن از زیر گوشی به روی بدنست و حذف اون قلاب مسخره که ظاهرا محل اتصال بند گوشی و بند در دوربین بوده. میگن صفحه کلیدش بد دست شده. ولی من که باهاش کارکردم. خب البته مثل ان93 معمولی خوش دست نیست ولی اونقدرها بد هم نیست. روشناییش در شب خیره کنندست و کار با کلیدهاش (با این که یه ذره کوچیکش کردن) خیلی راحت تر از گوشی هایی مثل ان70 یا ان73 هست. مهم کلید چهار جهته اصلیه که ظاهرا اندازش حفظ شده و انگار بزرگتر هم شده (نوکیا هیچ وقت نتونسته کلید چهرجهته راحتی طراحی کنه). صداش یه ذره بهتر شده و پورت استاندارد 3.5 میلیمتری اتصال هدفون (مثل چیزی که ان91 داره) بهش اضافه شده. من همیشه تو این فکر بودم که یه سیم بسازم تا بتونم هدفون معمولی رو به ان93 خودم متصل کنم (مثل سیمی که رو همه سونی اریکسونها و ان71 هست) ولی قربونش برم ان93آی مشکلم رو حل کرد. بقیه قابلیتهاش (نظیر ساپورت رم، قدرت پردازنده و ...) هیچ فرقی نکرده. کارت شبکش هم خیلی ردیفه. عکس و فیلمهاتو بدون اتصال و با سرعت بالا از کامپیوتر (لپ تاپ) به گوشی و بلعکس منتقل میکنی. میگن جای فلشش بد شده. اتفاقا به نظر من خوب شده. در ان93 معمولی فلش و LED قرمز نشون دهنده فیلم برداری تو یه مجموعه هستن و با حلقه فلزی دور دوربین یکپارچه ان که باعث میشه موقع استفاده از چراق قوه اگر درپوش دوربین بسته باشه نور چراق قوه کم بشه. ولی ان 93آی این مشکل رو هم برطرف کرده. دستش درد نکنه.

دوستان پرسش ما یادتون نره. چه قدر پیاده میشیم؟

‌‌

بالا