• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia N83 ٠

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
N83
http://www.newmobile.nl/eur/en/news.php?news_id=b76b17
دوربین 5 مگاپیکسل کارل زایس اتو فوکسو + 4گیگ هارد+سیمبین+....

بابا ایول! این نوکیا مثکه دس بردار نیس! بازارو که داغون کرده دیگه با این گوشیای جدید میخواد له کنه برندای دیگه رو! عجب هیولاییه! امکانات رو ببین! مولتی مدیای خفن و سیمبین سری 3 همه تو یه پک! با اون ال سی دی 2.5 اینچی! و 16 ملیون رنگی! این دیگه خود خداست!:cool:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من این تاپیک رو جدا کردم.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
بابا ایول! این نوکیا مثکه دس بردار نیس! بازارو که داغون کرده دیگه با این گوشیای جدید میخواد له کنه برندای دیگه رو! عجب هیولاییه! امکانات رو ببین! مولتی مدیای خفن و سیمبین سری 3 همه تو یه پک! با اون ال سی دی 2.5 اینچی! و 16 ملیون رنگی! این دیگه خود خداست!:cool:

مشکل اینه که تا یک گوشی رو برای خرید انتخاب میکنی و کمین میگری در دسترس بشه واسه خرید یک گوشی دیگه رو میکنند! یادش به خیر قبلا یک چند ماه منتظر یک گوشی میموندی بعد هم میخریدی. الان هی باید دل ببندی به این و آن!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
مشکل اینه که تا یک گوشی رو برای خرید انتخاب میکنی و کمین میگری در دسترس بشه واسه خرید یک گوشی دیگه رو میکنند! یادش به خیر قبلا یک چند ماه منتظر یک گوشی میموندی بعد هم میخریدی. الان هی باید دل ببندی به این و آن!

نه دیگه! اینجور گوشیای سوپر خفن رو فقط میشه تماشا کرد و ریووهاشونو خوند و برای خریداراشون ارزوی سلامتی کرد!;) من که اگه 60 تا مدل دیگه هم نوکیا تو این مدت بده ایشالا رو همون ان 72 میمونم چون همونیه که منتظرش بودم با قیمت مناسب و دیزاین عالی و امکانات خیلی خوب ... ایشالا شما که الان 6681 داری باید به همچین گوشیای خفنی ارتقا بدی کارتو :)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
من همیشه فکر میکردم که تخیل طرفداران سونی اریکسون قویه ولی نخیر طرفداران نوکیا هم شروع کردن به ساختن مدلای خیالی:)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
N73 رو هم یکماه پیش همین سایت معرفی کرد

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از Sony Ericsson!! :
یه تاپیکی بود قدیما به اسم شنیده ها و شایعات....این برای اونجا مناسبتره...

سايت http://www.newmobile.nl/eur/en/index.php يكي از معتبرترين سايت هاست كه براي گرفتن اطلاعات در مورد گوشي ها رفرنس خوبي به نظر ميرسه سواي اينكه اين سايتها براي خودشون اعتباراتي دارند كه حواسشون به اون نيز هم هست :)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
نه دیگه! اینجور گوشیای سوپر خفن رو فقط میشه تماشا کرد و ریووهاشونو خوند و برای خریداراشون ارزوی سلامتی کرد!;) من که اگه 60 تا مدل دیگه هم نوکیا تو این مدت بده ایشالا رو همون ان 72 میمونم چون همونیه که منتظرش بودم با قیمت مناسب و دیزاین عالی و امکانات خیلی خوب ... ایشالا شما که الان 6681 داری باید به همچین گوشیای خفنی ارتقا بدی کارتو :)

اتفاقا عليرضا جان اصلا اينطور نيست :rolleyes:
اين حركتي رو كه كمپاني معظم نوكيا آغاز كرده در توليد گوشي هائي با قابليتهاي بيشتر و چشمگيرتر نشان دهنده اينه كه در آينده نزديك اكثر دوستداران اين برند خواهند توانست با افت قيمتي كه در اين گوشي ها شاهد هستيم آنها را خريداري كنند ( اين توليد زياد و با حساب در سري هاي جديد نوكيا مويد اين نظر است ) ;)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به هر حال همون طور که این سایت معتبر هم گفته این خبر جزو شایعاته. از اون شایعاتی که همه دوس دارن واقعیت داشته باشه.
داریوش جان اگه زحمتی نیست توی پست اولت عکس هاش رو هم بذار.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از xPlod :
به هر حال همون طور که این سایت معتبر هم گفته این خبر جزو شایعاته. از اون شایعاتی که همه دوس دارن واقعیت داشته باشه.
داریوش جان اگه زحمتی نیست توی پست اولت عکس هاش رو هم بذار.

یک تاپیک یک ماه پیش باز کردم که n93 و ان 73 توش معرفی شده بودند تنها فرقش این شد که ان 73 زوم اپتیکال نداشت. از اونجایی که عکسها واقعیه و کامپیوتری نیست فکر میکنم اینها توی نوکیا کسی رو دارند که اطلاعات بفرسته براشون ولی احتمال اینکه کل طرح کنسل بشه هم هست . ولی خوب درست میفرمایید تا خود نوکیا اعلام نکنه شایعه محسوب میشه. البته توی خبر این سایت چیزی در مورد شایعه به چشمم نخورد منظورتون کدام قسمت متنه؟

A060502_ADA_NOKIA_N83_01_N.JPG

A060502_ADA_NOKIA_N83_02_N.JPG

n83nm.jpg

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
05-02-2006 - The new device is a slider on the basis off the new N80 which hit the market some weeks ago. The N83 is rumoured to have superb specifications as a 5 Mpixel Carl Zeiss camera, 4GB harddisk and Wifi.
by Marc Rutten
من بعید می دونم کنسل بشه ولی دور از ذهنه که کمتر یک سال دیگه معرفی بشه. هنوز محصولات منتشر نشده هستن که امکاناتشون فراتر از سطح نیاز بازاره.

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
در باره اینکه میگین عکسا کانپیوتری نیستن یه نظری به دبلیو 1000 بندازین به نظر خیلی واقعی میاد!البته من اظلاع ندارم چطوری اینکارا رو میکنن
w1000.jpg

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
البته بعید نیست بیاد ولی معلومم نیست اما نوکیاهیچ وقت دوربین 5 مگایی نمیذاره حداقل الان نه

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خوب خیلی عالیه که نوکیا همچین طرحی داشته باشه . حداقلش اینه که همه زودتر به فکر بالابردن مگاپیکسل دوربین موبایل میوفتن . و رقابت باعث میشه که خریدارها پیروز بشن ( با صرفنظر کردن باخت یکی از حریف ها )

ایشالا که بعد از دوربین 5 مگاپیکسلی به فکر تقویت سنسور دوربین هم بیوفتن که اگه اینجوری بشه دیگه کسی سراغ دوربین دیجیتال نمیره !

به شخصه با وجود اینکه از نوکیا و سیمبین سری 60 دل خوشی ندارم اگه ببینم این موبایل سنسور قدرتمندی داره به محض اینکه قیمتش زیر 800000 رسید میخرمش ( اگه بیاد به بازار )

بالا