• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia N93

mahmoudnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به كليه دوستان عزيز :
من چند روزي است كه يك گوشي ان 93 نوكيا خريدم كه البته فقط براي دريافت فكس ، تمام تلاشي كه من كردم نتيجه نداد يعني اينكه در اين گوشي هيچ برنامه اي بدين منظور قرار داده نشده بود لذا كوچكترين موفقيتي حاصل نكردم اگر دوستان مي تونند منو كمك كنند . ضمناً كسي از دوستان اطلاع دارد كه اين گوشي فكس ارسال و دريافت مي كند يا خير ؟ . ممنون

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
فکر نمیکنم با شرايط فعلی و به همين سادگی امکان'ش باشه / البته در جريان نيستم در حالت کلی چنين قابليتی رو داره يا نه
164.gif
/ قابليتی به نام EFMail داره گويا که البته اون هم قطعی نيست !
kar.gif

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یکی از بچه ها با 9500 فکس میگرفت ولی نمیدونم چطور باید کاتالوگش رو خوب بخونید

taher007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سرویس دیتا (و از این حرفا!) رو برای سیم کارتتون فعال کردید؟
همه ی این نوکیا ها میتونند sms رو بصورت فکس ارسال کنند... باید برنامه سیمبین هم برای این کار باشه...

توصیه می کنم سری به www.siscenter.com بزنید...

mahmoudnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از بچه ها با 9500 فکس میگرفت ولی نمیدونم چطور باید کاتالوگش رو خوب بخونید

من خودم قبلاً هم 9500 و 9300 داشتم كه بخوبي فكس دريافت مي كردند اما بعلت اينكه مرتباً هنگ مي كرد رفتم يك آي مت جم خريدم كه فقط يكبار تونستم باهاش فكس بفرستم و بعد از اون به محض اينكه نرم افزار توروفكس رو فعال مي كردم آنتن گوشي مي رفت بعداً رفتم يك آي مت جسجار خريدم كه دريغ از حتي يك فكس و بعد ان 91 خريدم اما به لحاظ ضرورت دريافت فكس دوباره رفتم سراغ ان 93 و با اينكه فروشنده گفت فكس دريافت مي كنه در كاتالوگ اون چنين چيزي نوشته نشده و من روش ارسال فكس از طريق اس ام اس رو هم امتحان كردم ولي جواب نداد و حالا ديگه واقعاً نمي دونم چيكار كنم امسال چندميليون تومن براي دريافت فكس هزينه كردم اما نتيجه نگرفتم لذا بنظرم رسيد با عنايت به پيشرفت تكنولوژي در مخابرات ايران من هم ناگزير در دفترم بصورت شبانه روزي يك نفر را بكار بگيرم تا به محض رسيدن فكس با تاكسي تلفني برام بفرسته ....:blink:

mahmoudnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سرویس دیتا (و از این حرفا!) رو برای سیم کارتتون فعال کردید؟
همه ی این نوکیا ها میتونند sms رو بصورت فکس ارسال کنند... باید برنامه سیمبین هم برای این کار باشه...

توصیه می کنم سری به www.siscenter.com بزنید...

سيستم فكس روي خط من فعال است وگرنه با 9300 و 9500 هم نمي تونستم فكس بگيرم ... البته در كاتولوگ خط ايران سل من نوشته كه چنين قابليتي داره اما هنوز امتحان نكردم اگر كسي از دوستان از صحت و سقم اين موضوع اطلاع دارد لطفاً اعلام كند ... ممنون:lol:

mahmoudnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سيستم فكس روي خط من فعال است وگرنه با 9300 و 9500 هم نمي تونستم فكس بگيرم ... البته در كاتولوگ خط ايران سل من نوشته كه چنين قابليتي داره اما هنوز امتحان نكردم اگر كسي از دوستان از صحت و سقم اين موضوع اطلاع دارد لطفاً اعلام كند ... ممنون:lol:

باور نمي كنم هيچكدام از دوستان راه حلي براي اين موضوع سراغ نداشته باشه !!! واقعاً ان 93 فكس دريافت و ارسال نمي كنه ؟!؟:f34r:

بالا